1. Vasifsiz ev hanimlarina siktiriboktan unvan verince kendini bi bok sanmasi sendromu

25 ekim 2023 12:24

2. A1 haklı

Bir de sınıfın en problemli çocuğunun annesi sınıf annesi oluyor

25 ekim 2023 12:26

3. videoyu ben de izledim küçücük çocuğu linçlettirmiş video çekerek ve videonun başlangıç anı yok. belki çocuk haklı olarak kendini savunuyor bilemeyiz. sonuçta bu sınıf annesi denen kadın öğretmen değil eğitimci değil sıradan vatandaş gelmiş sınıfta terör estiriyor. hiçbir zaman sınıfımızda böyle bi saçmalık olmadı çok şükür. velisinin yerinde olsam o kadının afedersiniz ağzına sıçardım, sen kimsin benim çocuğumu hedef gösteriyorsun ya ki sıçmış da olabilirler. cayır cayır kendini savunan çocuğun alık bi ailesi olduğunu sanmıyorum.

25 ekim 2023 12:27

4. Oncelikle Sinif annesinin ne olduğunu bilmiyorum. İlgilenmiyorun da. özel okulda okudum. Bizde de yoktu boyle seyler.

Ben Videoda ben küçük bir malum şahıs minyaturunu gördüm. Ayni hareketler.

Hakliyken bagira cagira, lümpen hareketlerle tartışma kulturundan yoksun olmak moda ulkede. Bunca begenilmesine sasirmadim.

Çocuklar daha beteriymis bunu gördük. Muhtemelen toksik ana babasının taklidini yapiyor. Trafikte markette var bu magara insanlarindan.

İnsan gibi yakinma sikayet etme kulturu yok sizde. İlla dayilanma, efelenme halleri.

Sonra agliyorsunuz ya iktidardan. Hepiniz kucuk malum şahıslar olmuşsunuz.

25 ekim 2023 12:28

5. A4 salağı ne saçmalıyorsun ya. Küçük bi çocuktan bahsediyorsun ne abartmışsın boktan bi fikre bağlayacaksın diye.

25 ekim 2023 12:34

6. Ben geçen yeğenime kalemliğini vermek için okula giremedim. Evde unutmuş. Kapıdaki güvenlik ulaştırdı. Peki bu sınıf anneleri nasıl çocuklara bu kadar yakın olabiliyor? Çocuklara zarar vermeyeceğinin garantisini kim veriyor? Öğretmenler buna nasıl izin verebiliyor? Çocuğun hareketlerini beğenmedim. Yine de bir şey diyemiyorum çocuk çünkü. İsyanında haklı üstelik. umarım bu çocuğun ailesi medenidir okulundan öğretmenine müdüründen sınıf annesine hepsini dava eder. Bu saçma uygulamanın kalkması lazım. Çocukların arasına hiçbir veli girememeli. Böyle görüntüler çıkar daha sonra. Kim bilir bilmediğimiz neler oluyor daha

25 ekim 2023 12:35

7. Çocuk haklı,haksız, edepli, edepsiz kimseyi ilgilendirmez. Varsa bir şikayetin rahatsızlığın öğretmenime olmadı okul müdürüne kadar gidersin. Sen hangi hakla başkasının çocuğunu kayıt altına alıp bir de edepsizce bağırıyorsun? Hangi hakla sosyal medyada yayıyorsun. Umarım aile dava açar. Sınıf anneleri de işi gücü olmayan vasıfsız kişiler oluyor. Çocuk hakkını arıyor da olabilir öncesi yok videonun. Hangi hakla sen o çocuğu kışkırtıyorsun. Bir de marifet gibi yayıyor videoyu küçücük çocuğu fişliyor. Umarım çocuğun ailesi bu işin peşini bırakmaz

25 ekim 2023 12:42

8. A5 bahsettigim lümpenlige örnek olduğunu icin tesekkurler hahaha "salakk ne bahsediyosun ya hobobobobo" ahahahhaha.

Turkolar sizi ya...

25 ekim 2023 12:46

9. A4 özel okulda da var sınıf annesi senin okuduğun dönemde olmayabilir.

Bu arada çocuğun ne olursa olsun bir veliyle bu şekilde muhattap olması, videoyaya çekip yayınlaması asla kabul edilemez.

Sınıf annesi dediğiniz şey velilerden biri. Sen kim oluyorsunda bu kadar yetki ve hakkı kendinde buluyorsun?

Öğretmen, Sınıf annesi ve okul yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulması lazım

25 ekim 2023 12:50

10. Salak demek yetersiz kalıyormuş sen direkt malsın.

25 ekim 2023 12:51