klasik pembe g0tlü ılık cihangir solcusu işte, o burjuva cart curt konuşan ağzına kürekle vurası geliyor insanın. Nankör.
burjuva dediği adam ömrünü cephelerde geçirmiş öyle solcuyum yeaaa demeye benzemez. böylelerini evire çevire döverim elime verseler. elinde iphone'la atatürke burjuva demek vay bee sdkskdk ezik mk
ya evet işte bunu anlamıyorum ben ne burjuvası ya? g.tlerinden element uydurmak için yırtınıyorlar. neden yani? atatürk gibi bir adam nasıl takdir edilmez bir de böyle yakıştırmalar yapıyorlar ben anlamıyorum. atam ne yaptıysa güzel yapmış.
ama neye dayanarak bu lafları ediyorlar süslüler? savunmaları ne? benim arkadaşım dediğim çok bir açıklama da yapmadı yani ben de zaten çok yakın değilim onunla.
beğendiği tweetlere baktım şimdi anadili kürtçe olan çocuk türkçe öğrenmeye çabalarken derslerinden geri kalıyormuş. bu ne ya. ya bir ülkede yaşıyorsan o dilde eğitim alırsın, okursun.
ailesi almanyada yaşayan türk kökenli çocuk da okulda almanca öğreniyır yani. türkiyede okulda türkçe eğitim verilmesine bile nasıl dülman olunabilir. böyle bir ülke daha yok, hiçbir ülkenin vatandaşı kendi diline bu saygısızlığı yapmaz, bunlar bir de solcuyuz diye geçiniyor.
28ekimde sosyal medyaya girmeyeceğiz efendiler diye bir tweet favlamış bir de.
jakoben dese anlardım da burjuva ne hahahha. burjuvanın ne demek olduğunu bile bilmiyor sol görüşlü olmasına rağmen. inanılmaz gerçekten. yani işte bizim insanımızın sorunu bilmemek değil, bilmediğini bilmemek. ilbercim hep haklı.
Bu da Atatürk'ü sevmeyen solcu trolü. Haftada bir uğruyor.
Tamam ss arkadaşın çok rererö
Next!
Hikaye hep ayni solcu Hdp li degil ataturk u sevmiyor azicik gelistir
Troll puanim 0/10
ilk defa sordum a6, daha önce de böyle bir soruya denk gelmedim, gelsem okurdum. zoruna giden ne burada?
atatürk'e saygısızlığı kabul edemiyorum, sinirler tepeme çıkıyor, seni ilgilendiren bir durum yok.
a7 bahsettiğin diğer soruların linkini atar mısın? haftads bir soruluyormuş ya merak ettim gerçekten.
bu soruda troll olan ne olabilir? insanların atatürk düşmanı olması size normal geliyorsa kendinizi sorgulayın, benim kabul edebileceğim bir durum değil. 10 kasımda böyle tiplere denk geldiğim için soru açtım, bunda sizi rahatsız eden nedir gerçekten?