1. tanışma bahaneleri, taktik verir misiniz?

22 kasım 2023 18:23

2. kimle tanışma kadın erkek? ve ne niyetle

22 kasım 2023 18:24

3. benim hiç çok beğendiğim biri olmadı olsa gider konuşurum zaten ne kaybederim ki

22 kasım 2023 18:30

4. konuşursun da ne dersin?

22 kasım 2023 18:31

5. toplu taşıma gibi herkesin mecburiyetten bulunduğu bir yerde biriyle sırf kaşı gözü güzel diye hiç alakam olmayan biriyle  tanışmaya çalışmıyorum. allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum. daha önce benimle böyle yerlerde tanışmaya çalışan erkekler oldu o kadar berbat bir durum ki. aynı vasıtanın içindesin başka bir yere gidemiyorsun da, böyle kibar kibar "tşk ilgilenmiyorum" falan diye reddetmen gerekiyor. o kadar iğrenç ve seviyesizler ki bir tanesine evliyim demiştim yüzüğün yok diye hesap sordu :d kimsenin kimseyi herkesin zorla bulunduğu bir yerde cinsel ilgisini belli ederek rahatsız etmeye hakkı yok. gece kulübünde tanışmaya gelseler böyle rahatsız olmam, eğlenmeye gitmişimdir güler eğlenirim. ama yorgun argın kafamda bin türlü şey varken metroda  binbir türlü bahaneyle soru soracakmış gibi yaparak lafa girilmesinden hiç hoşlanmıyorum. bu kadar mı azdınız yani?

ayrıca sabahki sorunla bu soruyu birlikte değerlendirdiğimde sana acil seks reçete ediyorum git seviş de şu abazalığı at üstünden.  kadının abazası hiç çekilmiyor.

22 kasım 2023 18:49

6. Bana da trende biri tanışmaya gelmişti. Sohbet açmaya falan çalışıyordu. Ben istemediğimi belli ederek uzaklaşmama rağmen geldi herkesin önünde numaramı istedi falan çok kötüydü

22 kasım 2023 18:52

7. evet metroda tanışmak tuhaf olabilir ama çok dolu değildi, ben de kimseyi rahatsız edecek biri değilim ve bu her zaman olmuyor doğrusu yani her zaman tanışacak birilerini beğenmiyorum hatta hiç olmadı şimdi fark ettim yazarken yani tanışmak gibi bir niyetim olmadı kimseyle o yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum.

22 kasım 2023 19:57

8. ayrıca bana teyze diyenler kaç yaşında:) 13 falan herhalde.

22 kasım 2023 19:59

9. ss metronun dolu veya boş olmasıyla ne alakası var allah aşkına ya. 40 küsur yaşında random adama bu kadar yandığına göre de heralde sen de bi 35 varsın. ne yaşını ne eğitim durumunu ne mesleğini ne medeni halini bilmediğin adamın sırf tipini çok beğendin diye tanışmak istemek  dünyanın en sığ olayı. böyle tipini beğendin diye biriyle birlikte olmak istemek 20 yaş civarı bitiyor diye düşünüyordum. çünkü orası metro yani. üst düzey şirket yöneticisi de biniyor, berber kalfası da, inşaat ustası da biniyor. kafe restoran gibi bir mekan olsa en azından gelir durumu vb gibi bir çıkarım yapabilirsin metroda o da yok. biraz gerçekçi ol. acaba böyle böyle bekar kalmış olabilir misin bu yaşta?

22 kasım 2023 22:02

10. 20 yaş civarı tipe bakmak bitmiyor, burada bile her gün sorulan tiple ilgili soru dolu, tabii ki tipine bakacağım ama baktığım yer yanlış evet metroda tanışmak saçma.

22 kasım 2023 22:21