1. Süslü peki kullandığın dekantlar neler  ?

6 aralık 2023 21:57

2. ben de anonim 1'in aldığı yerlerden alıyorum. bir de dekant evi diye bir site var, hiç alışveriş yapmadım ama siteyi açan kişiyi instagram üzerinden takip ediyorum, bana güvenilir geliyor. fiyat olarak en uygunu dekant doktoru.

6 aralık 2023 23:02

3. Teşekkür ederim süslü sende söyler misin favori parfümlerini

7 aralık 2023 09:13

4. ben de dekant parfümden alıyorum favorim 1 numara dior poison girl, 2. paco rabanne pure xs, 3 black opium. 3 parfüm de aynı havada sadece poison girl bunlara göre biraz daha narenciyeli bu havalarda ne de güzel olur

7 aralık 2023 09:35

5. süslü benim favorilerim şu şekilde;

1)lancome-idole nectar (edp'sine göre çok farklı ve gurme bir parfüm olmuş, çok severek kullanıyorum ve çoğunlukla sorulur bu parfüm)

2)dior-addict (bu bir klasik, her kadının parfümleri arasında olması gerektiğini düşünüyorum)

3)lancome-la vie est belle intensement (edp'sine asla tahammülüm yok ama bu gerçekten çok karakterli bir koku olmuş, kullandığımda da sorulur.)

4)bond no.9-new york amber (bu biraz zorlayıcı bir parfüm olabilir ama ben severek kullanıyorum ve kullandığımda da ya senden çok güzel bir koku geliyor ben daha önce böyle bir şey koklamadım tarzı yorumlar alıyorum. ama dediğim gibi kesinlikle denenmeden alınacak bir parfüm değil.)

5)serge lutens-ambre sultan (amber notasını seven herkesin şans vermesi gereken, genel beğeniye hitap etmese de beni çok mutlu eden bir parfüm)

6)versace-bright crystal (yazlık parfümüm ve ilginçtir ki en çok iltifat alan parfümlerinden birisi)

7)bvlgari-omnia crystalline (bu da yazlık, sucul bir parfüm)

8-chanel-chance eau tendre (bu da yine yazlık, oldukça ferah bir parfüm. klasik chance benim tahammül edemediğim kokulardan biri)

9-atelier rebul-no 94 (mfk br 540 muadili olarak gösteriliyor, bence de çok çok yakın ama aurası daha güzel)

10-jo malone-myrrh & tonka (çok klas bir bir koku, kullandığımda güçlü hissediyoru.)

11-guerlain-shalimar initial (bu benim kullandığım en farklı kokulardan biri, çok genel beğeni parfümü değil bence ama kesinlikle her zaman elimin altında olsun isteyeceğim parfümlerden biri)

Bu parfümler benim değişik zamanlarda kullandığım, tam boylarının elimde olduğu parfümler. Yazlık parfümlerim ile diğerleri arasında koku benzerliği açısından uçurum var ancak yazları çok sıcak geçen bir yerde yaşadığım için çok ferah şeyler tercih ediyorum.

Son zamanlarda ise deneme aşamasında olduğum parfümler şu şekilde;

1)mancera-instant crush (bunun da mfk br 540 muadili olduğunu söylüyorlar ama ben mancera'nın farklı bir koku olduğunu düşünüyorum. Daha feminen bir çizgisi var ve daha komplike geldi bana. Tabi henüz fikirlerim netleşmedi. Dekant olarak aldım ve denemeye devam ediyorum.)

2)mancera-roses vanilla (gül notası sevenlerin şans vermesi gereken bir parfüm olduğunu düşünüyorum, feminen ve hoş bir havası var. Yine deneme aşamasındayım)

3)tom ford-velvet orchid (bilemiyorum altan tadında bir parfüm benim için. Bazen hoşuma gidiyor bazen ya ben ne sıktım diyorum. Hala deniyorum)

4)initio-atomic rose (ilk denediğimde çok kötü gelmişti, samimi söylüyorum parfüme söylemediğim laf kalmadı ancak geçen gün yeniden denemeye başladım, hoşuma gitti. Yine de hala deneme aşamasındayım. Çok emin olamadığım bir parfüm)

5)initio-absolute aphrodisiaque (vanilya parfümlerini sevenler bir bakabilir ama klasik vanilya yorumu değil. Biraz yoğun bir vanilya yorumu. Denemeye devam ediyorum.)

tam boyunu almam ama bir miktar da elimde olsun dediğim, arada sırada kullanmaktan keyif aldığım parfümler var, bunlar da şu şekilde;

1)givenchy-l'interdit (tam boyuna gereksiz gözüyle bakıyorum ama bazen aklıma düşüyor, bir günlük hevesimi alıp konuyu kapatıyorum)

2)Maison Francis Kurkdjian-oud satin mood (ben bu parfümün çok kaliteli bir dalin bebek şampuanı kokusu yorumu olduğunu düşünüyorum. Kaliteli mi evet, tam boyuna gerek var mı? yok. Sürekli kullanılacak bir parfüm değil çünkü çok çok yoğun bir parfüm. Yine çok nadir aklıma geliyor, bir günlük hevesimi alıp bırakıyorum.)

Denemeyi düşündüklerim de şu şekilde;

1)mancera-black vanilla

2)lancome-la nuit tresor a la foile (edp olanını denedim, kötü bir parfüm değil ama yine bu versiyonunu daha çok merak ediyorum.)

Bunlar haricinde çok fazla parfüm denemişimdir ama şimdilik gündemde olan parfüm favorilerim ve denediklerim bu şekilde.

7 aralık 2023 11:23

6. Süslü eline emeğine sağlık hemen yazdım söylediklerini, inceleyip merak ettiklerimi alacağım. Yaz için fresh kokular bende seviyorum 😍 yine kullandıklarından bahsedebilir misin?(Versace bright cristal i bende almayı düşünüyorum)

7 aralık 2023 14:05

7. Selenime seninkileri de not ettim sagolasın