1. süslüler içinden çıkamadığım bir durum var ve kendimi çok yorgun hissediyorum, olayları tüm objektifliğiyle anlatacağım; anlatacağım ki gerçekten hatalı olduğum bir yer varsa ben de başka bakış açısı kazanabileyim. 

henüz 2 aylık bir ilişkim var, öncesinde yaklaşık 2 senedir arkadaştık. öncelikle şunu belirtmek istiyorum; erkek arkadaşımla iyi olduğumuz zaman inanın her şey mükemmel, ben hayatımda bu kadar değerli hissettiğim bir başka ilişki yaşamadım. düşünceli, kibar, tam olarak sen nasıl istersen öyle olsun kafasında bir adam. bu arada aramızda yaklaşık 11 yaş var; 25-36, bu detayı da belirteyim belki yorumlarınıza katkısı olur. açıkçası yaş farkının sorun olacağını pek düşünmedim, en azından kendisi artık oturmuş bir yaşam düzenine sahip olduğu için basit şeylere takılma evresini, yersiz kıskançlıkları, basit günlük muhabbetlerini, sosyal medya takıntılarını ve buna benzer toksiklikleri geçmiş ve çözüm odaklı ilerler diye düşünmüştüm. çünkü ben bütün ilişkilerimde böyleydim. 

başlarda her şey çok güzeldi, çevremle alakalı herhangi bir sıkıntısı yoktu. sonra sosyal medyam sıkıntı olmaya başladı. yeni 3 erkek takip etmişsin diye kavga çıkardı. ki gerçekten etmemiştim, zaten instagrama da çok önem veren bir tip değilim, etmediğimi ispatlamak için tüm hareketlerimin çıktısını alıp ekran görüntüsü aldım; bana dedi ki, geçen haftaki listenle bu haftakini karşılaştırdım, ona mı inanayım buna mı. başka hangi somut delille inandırabilirdim bilmiyorum. ki inanmadı da zaten. bir şekilde geçti o konu. 

biz başladıktan kısa bir süre sonra çokça işimi halleden bir erkek arkadaşım bana hislerini belli etti. ki ayaküstü oldu. ben de erkek arkadaşım olduğunu söyledim ve o da ‘hıı tamam anlaşıldı’ dedi ve ben oradan ayrıldım. o günden bu yana, işim orada olmasına rağmen o bölüme bile gitmedim, arkadaşlarıma yaptırdım. artı instagramdan takipten çıktım. ve bu durumu erkek arkadaşıma söyledim. o an bir olay yaşamadık sayılır. çıkışımdan yaklaşık 2-3 gün sonra eski arkadaşım ‘ne oluyor, konuşmak istemediğini söyleyebilirdin, çocuk muyuz’ şeklinde mesaj attı, cevap vermedim. dün, yani yaklaşık 2-3 hafta sonra adliyede yanıma geldi, ss ne oluyor, sorun ne diye. ben de erkek arkadaşımın rahatsız olduğunu ve son tavrından hoşlanmadığımı söyledim. sigaraya çıkma talebini reddettim. konu öyle kapandı ve gitti. belki 30-40 saniye ya konuştuk ya konuşmadık. bu durumu erkek arkadaşıma söylemedim. çünkü önemli bir detay değildi. akşamına başka bir olay konuşurken bugün de böyle böyle oldu ama sorun yok minvalinde anlattım. dünden beri polemik yaşıyoruz. neden hemen anlatmamışım, ben her şeyi saklıyormuşum, hep benim uygun görmelerime göre ilerliyormuşuz. diyorum ki; ya ben zaten vermem gereken cevabı vermişim, adamın attığı mesajlara cevap vermemişim, bankosunun önünden geçmiyorum, senin önemli gördüğün kadar önemli bir durum yok ortada. demek mesaj da attı ve onu da gizledin diye bir daha başladı. ben sana sırtımı dönemeyecek miyimlerle devam etti. 

bugün de yine aynı konu devam etti. mesaja baktı ve dedi ki, konuşmak istemediğini söyleyebilirdin yazmış, demek ki erkek arkadaşın olduğunu söylememişsin. la havle ya dedim, evet ben ilgi bağımlısıyım, evet ilgisi çok hoşuma gidiyor, evet ben doymuyorum, evet ben senin aradığın profil değilmişim, rahatladın mı gerçekten vicdanın rahat edecekse böyle kabul et dedim. bütün ilişki boyunca avukatlık yaptın, ilişkide avukatlık yapma bana, her seferinde üste çıkıyorsun dedi, ilgisinin hoşuna gittiğini ikrar ediyosun bak dedi. bugüne dek düşmemiştin ama şimdi gözümden düştün dedi. öyle mi diyip kalktım masadan eve geldim. geldiğimden beri de konuşmuyoruz.

bu arada avukatım, kendisi de adliyede çalışıyor, işim gereği çok fazla insanla muhatap oluyorum ve çok fazla insan tanıyorum. çünkü hem iş halledebilmek için hem iş alabilmek için bunu yapmam gerekiyor. kaldı ki 7 yıldır ailemden uzakta yaşıyorum ve bir şekilde kendi kendime kurduğum bu hayatı yine kendi kendime bu şekilde çevirebiliyorum. lütfen pick me tavrı olarak algılamayın, çevrem tarafından güzel bulunan ve dikkat çeken de biriyim. tekrar söylüyorum lütfen bunu ego ya da şımarıklık olarak algılamayın. 

kızlar çok uzun oldu farkındayım ama gerçekten ben artık idrak edemediğim için soruyorum, bu olay harbiden bu kadar takılacak bir şey mi? bu kadar büyük bir problem mi sahiden? bana zerre güvenmiyor değil mi? ben mi önemsiz görüyorum? neyden korkuyor? ya da biz bunları neden yaşıyoruz. benim için ilişki mantığı çok basit, şu an hayatımda sen varsın ve başka biriyle işim yok. aynı şekilde karşımdaki için de ben varım ve gerisinin önemi yok. ne mesaj karıştırırım, ne sorgu sual yaparım ne de başka bir şey. bana gelen talepler de benim için önemsizdir ve herhangi bir aksiyon almam. halledersem söylemenin ve tat kaçırmanın gereği yoktur. sorun cidden bende mi?

buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim. 

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:28

2. ay kbakma da senden hoslandıgını soyleyen arkadas sevgilin oldugunu bilmiyorsa bir sorun yoktur yani. gidip velet gibi benden hoslanan biri var diye sevgilime yetistiricem sevgilim tarafımdan iyice sahiplenilcem diye çorap örmüssün basına. her insan da eylemlerinin sonucuna katlanır:) ayrıca sevgilin de tam bir ozguvensız...

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:34

3. Aşkım bu adam senin ışığını söndürür.

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:35


4. valla a2, sana yönelen herhangi bir şey var mı diye sorduğunda yalan söylememek için söylediğim bir durumdu, sahiplenilmek gibi bir derdim yoktu. yine de sağol fikrin için 

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:37

5. Ya pardon da bu 'aslında harika bi' adamdır ama kısıtlayıcı, toksik kıskanç, manipülatör olmadığı zamanlardaaaa' sorularınızdan gına geldi. Duymak istediğini söyleyeyim, evet çok normal, secdiği için yapıyor. Ya da, süslüü kaybetme korkusu var ondan yapıyorrr sana verdiği değerden ötürü yapiooo ama artıları eksileri herqesnn wardırr. Oldu mu?

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:39

6. a4, tam da duymak istediğimdi inan rahatladım şimdi ya, çok teşekkürler. 

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 20:40

7. Bu olaydan önceki olay da cok korkunç bence.instada takipcilerinizi kontrol edip yeni birilerini eklemissin ne demek ya? Sen kimsin? Kendinde böyle bir hakkı nasıl görüyorsun? Burada cokca gördüğüm bir sey bu iyiyken cok iyi kavrami yani iyiyken herkes cok iyi degil mi zaten? Yanlis anlamayin da sizin bu herifle mutlu bir iliski yasama ihtimaliniz yok ha ben sürekli diken üstünde yasarim yanima gelen birini de erkek arkadasim istermiyor diye kovarim derseniz devam edin.

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 21:04


8. Tasman ne renk süslüm

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 21:39

9. adam paranoyak. aklın varsa kaç derim süslü...

  • linki kopyala
  • şikayet et
12 ocak 2024 21:41

10. Süslü öncelikle avukatsınız ben de avukatım adliyedeki memurla ne işiniz var? Bu adamlar herkese yürüyor. Kaç tane katip bana yürüdü mesleğe başladığımdan beri sayamadım. 26 yaşındasınız genceciksiniz ne işiniz var sizden 10 yaş büyük adliye memuruyla gerçekten? Adam kompleks yapmış kendi bi haltlar yediği için siz de aynı haltı yiyeceksiniz sanıyor. O kim ki siz onun gözünden düşüyorsunuz? Adam sizin instagram hesabınızı ezberleyip 3 kişi takip etmişsin diyebiliyor bu ne kadar korkunç farkında mısınız? Ben daha kocamın hesabında kaç takipçisi var rakam olarak ezberimden söylemem kaldı ki bütün takipçileri tek tek bileceğim. Lütfen dönmeyin şu özgüvensiz dayıya kendi yaşıtınız düzgün birini bulun. Bu dayı için de arkadaşlarınıza sırt çevirmeyin sonra çok pişman olursunuz. Avukatın avukat her zaman ihtiyacı olur, tek başına avukatlık yapamazsınız. Bu dayı mı yardımcı olacak size etrafınızdaki herkes gidince? 

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ocak 2024 11:15