Benciller bence ve kotu. Cocuk bir arkadasima "yanlislikla" analdan girmis kiz aglamis acidan. Cogu oral yapmiyo bile kendine yapilmasini istedigi halde. Direkt acik acik soyleyeceksiniz de yapacak.
Kalkmıyor. Dışarıdan baksan taş gibiler. Kalksa da yapsak diye bekliyoruz. Kalksa da hemen düşüyor. Neden böyle acaba. Kuş erken ölmüş
Biri çok çok çok iyiydi. Diğeri vasat. Başka millerlerden olanları da dahil edince en iyisi o çok çok çok iyi dediğim kişiydi. Aslında Türk değil, kürttü ama tc olarak düşündüm.
Abaza oldukları için kalkıyo da 3 sn sonra falan iniyo hemen..
ergen bi malken hoşlandığım çocukla sevişmeye başlamıştık. tavırları öylesineydi ki ben çok tecrübeli değilim diye utanıyordum. soyunduk, çocuğun pipisi allah belamı versin ki 5 cm yoktu ve yumuşacıktı. yine de penetrasyon denedik ve o küçücük şey eğilip büküldüğü için içime girmedi bile. sonra direkt boşaldı. ve menisi o kadar iğrenç kokuyodu ki, zaten toksik de bi ilişkiydi. ondan sonra 2 yıl kadar başkalarıyla sevişirken bile meni görünce midem ağzıma gelirdi direkt o anı hatırlattığı içi. allahın belası manipülatif mikro penisli
ondan sonra vücudu penisi güzel erkekler tanıdım ama hiçbiri sevişmeyi bilmiyodu, çat çat sevişiyoduk boşalıyolardı bitiyodu. ben de kendimin, değerimin çok farkında değildim açıkçası.
şimdiki sevgilimle tanıştık, bana kendisi sordu seni nasıl boşaltıcaz peki diye. şok oldum. ne bileyim ben nasıl boşaltıcaz? bi erkek beni boşaltamaz ki? boşver ya falan demiştim boşalabileceğime inanmadığım için. sonra bi baktım normali zaten buymuş... çok şükür sevgilimle karşılaştık da hayatı keşfettim yemin ederim
Hiç türk erkeğiyle olmadım, bilinçli bir seçimdi
Ya bence kizlar çokgu tr erkeği porno bağımlısı ve penislerini siktirarak mastürbasyon yapıyorlar YouTubdaki ürologlar bunları söylüyor... o yüzden sürekli nette geniş vajina muhabbeti yapıyorlar falan. Doğum yapmamış kadının vajinası 2_3 kişiyle sevişmekle genişler mi? Sanmıyorum. Bu anal merakı da ordan geliyor bence