1. Yine yağışlı olur hava az da olsa. İlkbahar var daha. Uygun fiyata bot alıp güzel bir spor ayakkabı alabilirsin. Botu yağışlı günlerde giyersin. Botun varsa hiç alma tabi

9 şubat 2024 17:15

2. Çok teşekkür ederim Süslüm. Cat giyebilecek tarzım yok. Siyah renk almak istiyorum. Bir tane Ayakkabı buldum Boyner'de indirimle 3bin olacaktı ama içi çöküyormuş o yüzden vazgeçtim.

9 şubat 2024 17:22

3. A1,çok teşekkür ederim Süslüm daha iyi şartlar seninle olsun 🙏🏻

9 şubat 2024 17:22

4. A2,süslüm çizmem var ama o da su geçiriyor önüde 2019da yandı. Tabanı çöktü. derisi dökülmüş biraz. En iyisi bot alıp bir şeylerden kısıp biriktirip öyle alacağım spor ayakkabıyı.

9 şubat 2024 17:24

5. Süslüm aldım koku yaptı. Bizimkilerde istemiyor böyle olmasını. Alacaksan bildiğimiz markalardan al diye. O gün bugündür hiç markasız bir şey almadım ayakkabıda yoksa kıyafetlerimin hepsi lcw DeFacto Trendyol milla.

9 şubat 2024 18:50

6. Aslında tek sıkıntım bot mu alayım sneakers mi ona karar veremedim

9 şubat 2024 18:59

7. Süslüm şarjım bitmiş sana cevap gitmmeiş. Gidip bot aldım tam düşünürken sen de aynı şeyleri söylemişsin annemde böyle söyledi diye gidip aldım. Artık 2 ayda para biriktirip öyle alırım dedim spor ayakkabıyıda. Herkese teşekkür ederim.

9 şubat 2024 23:51

8. Valla şubatı yarıladık sayılır artık öyle sular seller yağmaz. Ankarada yaşıyorum hava güllük gülistanlık. Soğuk bile olsa ben de içine uzun çorapla spor ayakkabı giymeye devam ediyorum. Şimdiye kadar botumu 2 kere giydim bu kış. O da kombinime uyuyor diyeydi. Bence soor ayakkabı al. Spor ayakkabı neredeyse yılın 10 ayı giyiliyor bot 2 ay bile giymeden kaldırılıyor rafa. Evet dediğin doğru spor ayakkabıda kalitesiz koku yapıyor ben de hep nike adidas falan alırım ama bot zaten soğukta giyilen bir şey. Benim ayaklarım da çok terler yazın ama bot marka olmasa da soğukta kokutmaz. Ben olsam 500 tl ye indirimde botlar var şu an flo da falan. Onlardan alırım bi de spor ayakkabı alırım kaliteli. 500 tl lik bot en kötü 2 kış götürür seni 4 ay giymiş oluyorsun totalde. Ama öncelik spor ayakkabı

10 şubat 2024 03:08

9. Ben de ankaradayım. Ben çoğu zaman spor ayakkabı giyiyorum, bence de kar falan yağmaz artık ama yağarsa ve hiç botunuz yoksa sorun olabilir o yüzden ben olsam bot tercih ederdim

10 şubat 2024 12:46