1. Süslü Twitter'da 5 dk gezsen tüm kedilerin böyle olduğunu görürdün :d normal bir durum askim ben de kedim yere yatınca üzülüyorum ama demek ki rahat onun için o yüzden yatıyor.

19 mart 2024 20:54

2. ya çoğu kedi böyle ama arkadaşlarımın kedileri kalorifer peteklerine takılan yataklara bayılıyor, ondan aldım yine sevmedi. tek kedi olduğu için oyuncaklarla biraz eğlense iyi olur diye düşünmüştüm, sıkıntı yok diyorsanız süper

19 mart 2024 21:00

3. cins de olsa kedi her yerde kedi işte.

süslü püslü yataklarda yatan kedi ben nerdeyse hiç görmedim kendi kedilerim dahil. genelde kediler sahiplerinin yatağında ya da koltukta, kutuda falan yatıyor. sonra gidip poşetle oynuyor.

19 mart 2024 21:02

4. Benim kedim de boyle sualu o da british. Bi tane valiz var onun ustune yatmayi cok seviyor ama mesela kendi yatagini valizin ustune koyunca tobe bismillah yatmiyor valla. Tirmalama tahtasi var ama gidip koltuklari yirtiyor :d ben rahatsiz olmuyor esyaya gelen zarardan da kediler ne yazik ki boyle ya

19 mart 2024 23:50

5. ay benimki de valizin üstünde yatmaya bayılıyor. depo olarak kullandığımız bir oda var, oranın kapısı kapalı olunca gidemiyor valizine ağlıyor. eşyalara zarar vermesi hiç sorun değil, ki onu da yapmıyor zaten. erkek arkadaşım diy projesi olarak tırmalama tahtası yapmıştı ona bayılıyor, sonradan aldığım daha büyük tırmalama tahtalarına yanaşmıyor bile

19 mart 2024 23:57

6. (link: https://hizliresim.com/51kwqcv anlık) kedimin favori mekanı. aynı zamanda tırmalama tahtası olarak kullanıyor. pencere önüne koyduğum için yattığı yerden kuşlara mekeke yapabiliyor

20 mart 2024 15:35