1. mangoda ofis icin güzel seyler buluyorum ben. gecen sezon pilili pantolon diye gecen efil efil bir pantolon aldim, asla selülit belli etmiyor. modelinden renginden bagimsiz (link: https://shop.mango.com/tr/kadin/pantolon-wideleg/pilili-wideleg-pantolon_67094781.html böyle) yada (link: https://shop.mango.com/tr/kadin/pantolon-wideleg/pilili-palazo-pantolon_67050657.html böyle) kumaslar daha az belli ediyor bence. (link: https://shop.mango.com/tr/kadin/bluz-ve-gomlek-bluz/cicek-desenli-dokumlu-bluz_67074046.html?c=99 bu tarz) dökümlü bluz + genis bir pantolon + kemer güzel gösteriyor bence. (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1232520002.html söyle) ya da (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1217790005.html söyle) elbiseler de olabilir. annem hafif kilolu, h&m'den cok güzel seyler buluyor. vücut tipinizi hic bilmiyorum ama asiri dar olmayan efil efil seyler her türlü yakisir gibi

1 nisan 2024 13:28

2. anonim 1 cim attığın bosbol pantolonlardan sorumda bahsetmiştim, kısa olan boyumu daha da kısa gösteriyor o kadar bol paça giyemiyorum çok komik oluyor, topuklu da giyemiyorum çünkü.

anonm 2cim keşke link paylaşsan daha faydalı olurdu :)

1 nisan 2024 14:49

3. Yok yok onu okudum, zaten modelden değil kumaşından bahsetmiştim. Bu kumaşın daha dar modellerini de görüyorum mağazalarda

1 nisan 2024 15:37

4. h&m, mango, marks&spencer, zara... eskiden c&a da vardı ama ülkeden çekildi maalesef. mağazalarda hiçbir şey bulamıyorum tabii ki ama online sürekli karıştırınca mutlaka bir şeyler beğeniyorum

2 nisan 2024 09:45

5. anonim 4 aynen mağazada asla ben de bulamıyorum, hep online alıyorum ama onda da iadeyle uğraşmaktan bıktım. Link atsanıza kızlar beğendiklerinizi ya :(

2 nisan 2024 11:45

6. (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0939703044.html link) bu gömleğe aşık oldum aşırı güzel durdu. basenlerim geniş omuzlarım dar diye hiçbir gömlek üzerime olmaz normalde, ama baya geniş bir beden küçük alınabilir

(link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1198735001.html link2) bunun iki rengini de aldım normalde desen sevmem ama yakıştı

(link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1204192002.html link3) biraz crop ama yüksek bel pantolonlarla çok güzel duruyor bulursanız kaçırmayın, kumaşı çok çok iyi

(link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1158564002.html link4) bu üst geçen tekrar stoklara girdi bulursanız kaçırmayın, dekoltesi çok tatlı duruyor

süslü attıklarımın çoğunda stok yok galiba ama fikir olur en azından, bir de mango sipariş geçmişime bakayım

2 nisan 2024 12:44

7. (link: https://shop.mango.com/tr/kadin/kazaklar-ve-h%C4%B1rkalar-kazak/cizgili-ince-triko-kazak_47021301.html?c=09 link)

(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/bluz-ve-gomlek-saten-gorunumlu/bag-detayl%C4%B1-saten-bluz_37005939.html?c=78 link2)

(link: https://www.trendyol.com/mango/kadin-bordo-askili-dokumlu-ust-bluz-p-105699889?boutiqueId=622707&merchantId=968 link3) bunun rengi çok güzel ama çok kısa olduğu için iade ettim, crop giymekle ilgili bir sıkıntınız yoksa tavsiye ederim

(link: https://www.trendyol.com/mango/kadin-siyah-askili-dokumlu-ust-bluz-p-109932436?boutiqueId=622707&merchantId=968 link4) bunu iyi ki almışım kumaşı ve duruşu çok güzel oldu

(link: https://www.trendyol.com/mango/firfirli-bluz-p-739936801?boutiqueId=61&merchantId=104723 linklink)

2 nisan 2024 12:48

8. mangonun trendyol sayfasında bazen kendi sitesinde stokta olmayan ürünler ve bedenler bulabiliyorum, karıştırıyorum sürekli

2 nisan 2024 12:49

9. anonim 4cüm çok teşekkür ederim ama parçalar hiç bana göre değil ya tarzlarımız uymadı hiç beğenmedim, gene de teşekkürler :)

2 nisan 2024 13:40