Valla süslü gerekirse aç gezerim ama 4-5 bini bi parfüme bayılırım hiç acımam. Güzel kokmak benim için çok önemli, güzel kokan insanlara karşı da saygım sonsuzdur shahshshsh
Bu arada herkes pahalı parfüm kullanacak diye bir kaide yok, zaradan da parfüm alıp gün içinde tazeleyerek kullanılabilir. Önemli olan güzel kokmaya özen göstermek
kendi adıma hiç doldurma veya designer olmayan parfüm kullanmadım ama ortaokuldan beri falan böyle alıştığımdan, yoksa özellikle aa market parfümü olmaz, zara parfümü hayatta olmaz gibi bir takıntım yok aslında. ama parfüm kullanmak, daha doğrusu güzel ve temiz kokmak benim için çok çok önemli, en az temiz giyinmek ya da saçlarımın temiz olması kadar ve ilkokulda her gün roll on kullanımıyla başladığım bu kariyerde 35 yaşındayım :)
başkasına gelince güzel kokan, temiz kokan insanlar elbette çok hoşuma gidiyor ama parfümünün markasının ne olduğunu, özellikle sevdiğim bir şey olmadıkça, düşünmüyorum bile.
yalnız sadece doldurma parfüm kullanımından pek hoşlanmıyorum çünkü kim ne derse desin, bence birkaç saat sonra tamamı aynı kokuya dönüşüyor ve şekerli kesif bir koku bu, boğucu oluyor.
kapalı alanlarda parfüm sıkılmasına karşıyım. iş yerinde, plajda vs çok kaliteli pahalı birşey olsa bile rahatsız ediyor. başımı ağrıtıyor ki sadece ben değil benim gibi düşünen çok insan vardır. duşunu alır koltuk altına deodrant, karbanot vs artık ne yapıyorsan onu yapar işine gelirsin. güzel kokuyorum diye milleti hasta ediyorsunuz. iş yeri, plaj, toplu kapalı alanlar parfüme müsait değil. çok istiyorsan evde kendi kendine sık kokla.
Plajda nasıl rahatsız edebilir ya açık hava orası djdfjjf gidin tedavi olun arkadaş
ben parfüm çok severim, karşımdaki de kullanmazsa kötü kokmadığı müddetçe problem değil ama güzel ç bir parfüm kokusu geliyorsa dev bir artı yazar hanesine fkfmf
süslüler favori parfümlerimizi de yazalım lütfen :)
benim bayıldığım bir parfüm yok maalesef hala ama narciso rodrigez parfümlerini beğeniyorum genelde
asıl plajda çok rahatsız ediyor. terle birleşince çok kötü kokuyor. açık hava olması farketmiyor yanından geçerken veya yanındaki önündeki sezlongdan koku geliyor. dünyanın en gereksiz şeyi denizde parfüm sıkmak. zaten denizde yüzüyorsun güneş kremi de var birde parfüm sıkıyorsun üstüne. resmen leş.
plaja giderken guerlain Terracota müthiş oluyor. zaten güneş kremi havası var. cilde sıkıp güneşlenmiyorum. plaj kıyafetimin ıslanmayan taraflarına sıkarım, eteği vs.
parfümün önemine gelince, seçmesi zevkli ve iyi hissettiren bir şey bence, modumu yükseltiyor. olmak zorunda da değil, karşımda biri sıkıyorsa da gerçekten orjinal bir kokuysa severim. onun dışında etkilenmiyorum. hiç kokmamak, sadece temiz olmak da gayet normal, parfüm ekstra bir şey.
parfum tamamen kisisel zevk meselesi. benim cok sevdigim bir kokudan karsimdaki hoslanmayabilir veya hassastir astimi, alerjisi olabilir. o acidan yayilimi kuvvetli parfumlerin kapali alanlarda uzun sure durulacaksa kullanilmamasi daha iyi olur bence de. bazi nitalar benim midemi bulandiriyor malesef otobuslerde vs. cok kotu oluyor.