1. Süslüler 1 senedir nişanlıydık,nişanlım bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Ben üni mezunuyum çalışmıyorum. Maddi durumum nişanlıma göre iyi,çünkü ailede tek çocuğum,hatta tek torun olduğum için ek olarak gelirlerimiz var. Nişanlım benim çalışma konuma sorun eden bir insan değildi çünkü benim aldığım kiralar ve gelirler onun maaşının 7-8 katı diyebilirim. Şimdi süslüler olay şu; biz bu sene eylül gibi evlenmeyi düşünüyorduk. Bu haziran ayında bir evimin kiracısı çıkıyor,ev yeni ev ve üstelik kocaman bir ev. Bu zamana kadar bunun konusu konuşulmamıştı. Fakat bende nişanlıma bu ev için ne düşünüyorsun,ben kiraya oturmak istemem açıkçası dedim. Hangi ev dedi? Durumu izah edince asla öyle bir şey olamaz banane senin evinden dedi. Ben açıkçası kirada oturmak istemiyorum,ev sahiplerinin sıkıntılarını sorunlarını çekmek istemiyorum,tekrar taşınmak istemem neden böyle yapıyorsun dediğimde,ben iç güveysi değilim,kirada ev tutarız ben paşa paşa öderim. Durumum iyice toparlanınca da ev alınır ama şuan benim ev almam da senin evine geçmem de mümkün değil dedi. Ben de sen bilirsin bence bunu yüzyüze konuşalım dediğimde sen bana saygı göstermiyorsun git kendine içgüvey olarak gelen birisini bul dedi. Yani ayrıldı sanırım benden,1 gündür yazmıyor ben de yazmıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor yani ? Ben mi yazayım yoksa durumu kabul edip önüme mi bakayım?

30 nisan 2024 20:16

2. erkekliği bu kadar kırılgan olan adamın hetero olduğuna asla inanmam ben ya. insan gibi bir şey teklif etmişsiniz, sanki canını ver demişsiniz amk. tepkiye bak. ev işlerine yardım etmesini istediniz diye de elinin hamuruyla bana emir verme falan der bu.

30 nisan 2024 20:19

3. Bu arada ev konusunu o zamanlar geçiştirmiştim tamam senin istediğin gibi olur diye,aslında hata bende. Ama şimdi durum netleşti.

30 nisan 2024 20:19

4. A3 süslü yani normalde böyle kırılgan hassas birisi değil ve hani ben ona hiçbir zaman o şekilde bir ima da bulunmadım neden böyle oldu anlamadım. Bahane gibi geldi sanki

30 nisan 2024 20:23

5. Ay daha neler. Tam aksi durumda olabilirdi o kirayı ödesin sizde yeni kiracı +gelirle biraz daha konforlu olabilirdiniz fedakarlık yapan sizsiniz bu neyin şımarikliği cidden kızılcık şerbeti umut ya. Aşırı bencilce yaptığı şey.

30 nisan 2024 20:54

6. Birde cevaba ek olarak Bizim ev 3 katlı alt dairemizde abim yasiyordu 2+1 küçük bir evdi. 3. Çocukları doğunca yengemin babası ev hediye etti 4+1 oraya geçtiler kimsede iç guveysi demedi ne alaka yani gel annemle babamla mi yaşa diyorsunuz sanki

30 nisan 2024 20:57

7. nişanlınız içgüveysinin anlamını bile bilmiyor daha. onun evi olsaydı siz oturmayacak mıydınız gidip, tam tersi olunca neden sorun ki ? o ev alınca oraya geçerdiniz sonra. bahane aramış gibi geldi bana.

30 nisan 2024 21:00

8. A6 aynen böyle düşünüyorum süslü,hatta bu zamana kadar herhangi bir şeyi olmadı yani hep hediye aldı hep böyle gittiğimiz tatillerde kendisi ödedi,hep davet etti. Hiç böyle takılmazdı ne oldu anlamadım

30 nisan 2024 21:17

9. Bence huyuna git, aşkım bu ev benim o yüzden oturmamız bizim için daha iyi. Senin evlilikten önce edinilmiş bi evin olsa orada da oturabilirdik bu sorun olmazdı. Ben hala bu evde oturalım diyorum, gerçekten ev sahibi baskısı istemiyorum. Ama yarın öbür gün bu evi beğenmezsek ve başka eve geçmek istersek o zaman yeni ev bakarız olur mu diyin

30 nisan 2024 21:21

10. A8 aslında bende huyuna gidecektim ama yeni gelin gibi triplerde mi anlamadım 1 gündür yazmıyor,bende yazmıyorum. Bence bu bahane gerçekten başka bir açıklaması yok süslülee

30 nisan 2024 21:22