bende yaratıyor doğrusu.
Benim de aşırı arttırıyor. Hatta random insanlara karşı da arttırıyor o yüzden dışarıda kafede barda içmem genelde evde içerim çünkü içince çok içiyorum ve kesin öpüşürüm :) sonra başka yerlere gider olayy
Artıyor hatta bazen artsın diye içiyorum
Sizin sevişesiniz varmış kızlar hiç alkole bok atmayın djfjfj
Haykırdım yaa anonim 6
Benim normalde de libidom yüksek aynen sevişesim olabilir alkolü bahane ediyor olabilirim ahaha
beni de yükseltiyor alkol. bi sorun değil benim için :)
Ya böyle yok içkiliydi bilmem ne diye diye alkolü şeytanlaştırıyorsunuz. Alkol benim maks zaaaten yakın olduğum birine sarılmamı sağlar. Keza çevremde de hiç "sarhoştum 45 farklı pozisyonda deli divane bir gece geçirdim...ama hatırlamoromm" diyen de görmedim
Özellikle kırmızı şarap içince keşke seviştiğim biri arasa yanına geleyim mi dese diyorum. Bu alkolü öcüleştirmek değil benim normalde de libidom yüksektir, içince de farkında olmadığım kararlar almıyorum, aldığım kararları da alkole yüklemem
Yo ben normalde seks konusunda çok isteksizim. Bunu bastırılmış olmama bağlıyorum. Çünkü içtiğimde kendimi özgür hissediyorum. Kendi kendimi özgür bırakıyormuşum, canım ne istiyorsa onu yapıyormuşum gibime geliyor. O yüzden benim için öcü değil iyi bir şey.
Öcüleştirmekten kastım "aşkm ksra bkma aldttım ama hatırlmyrm" tribi ya da "knki svglnle yttm ama srhştum" tribi .
Keza üstteki iki süslü de bunu doğrulamış.
(gizlinot: Çk krkyrm ynlş anlşlcm die)