1. arada bir*

soru başlığını yazarken aklıma gelmediği için paketli ürün demiştim de sağlıklı atıştırmalık demeye çalışmıştım şimdi geldi aklıma,,

15 mayıs 2024 20:56

2. Nohutos iyi bir alternatif olabilir.

15 mayıs 2024 21:04

3. a2 aa sevindim bi dahakine canım çekerse deneyeyim o zaman teşekkürler

a3 Ben de aynı şekilde ama bazen canım gerçekten soruda bahsettiğim gibi şeyler çekiyor ayda yılda bir de olsa :( teşekürler

15 mayıs 2024 21:34

4. Usenmezseniz evde Doritos gibi cips yapabilirsiniz fırında/airfryerda internette tarifler var tortilla chips from scratch diye bakarsanız

15 mayıs 2024 21:42

5. a4 bakayım teşekkürler

15 mayıs 2024 21:42

6. Bir de tatlı için dondurulmuş meyveyi süzme yoğurtla blenderdan geçirip bitter çikolataya batırınca güzel oluyor. istediğiniz meyve üzerine biraz çikolata da eritebilirsiniz, ben az da krema çırpıyorum balla karıştırıp, krem şanti gibi oluyor. Bir de diyetisyenin verdiği hurma topları vardı ve hurma tadı gelmiyordu, ben hurma asla yemem normalde. hurmayi sıcak suda bekletip sisince kabuğunu soyuyorsunuz. Yulafı blanderdan geçirip üzerine hurma, kakao ve azıcık su ekliyorsunuz. Karışımı top top yapıp ister hindistan cevizine ister de erimiş bitter çikolata ve ardında kırılmış fındığa batiriyorsunuz. Ara öğünlerden birinde kahve yanında iki tane yiyordum. Ayrıca şekersiz pudingler oluyor onu badem sütüyle yapınca kalorisi çok düşüyor. Içine de hurma özü ya da bal ekliyorum biraz, hurma tadı yine gelmiyor.

15 mayıs 2024 21:49

7. Züberin cipsleri var. Cipse daha az zararlı ve baharatlı alternatif

15 mayıs 2024 21:51

8. Eti gong un cips gibi kucuk olanlari var baharatlisi filan da var ben bayadir onu yiyorum canim istediginde. Tabi cok saglikli degil ama cipsten iyi diye dusunuyorum

15 mayıs 2024 22:01

9. a4 ben de canım tatlı çektiğinde 2 yemek kaşığı yulaf, hindistan cevizi, muz ve yoğurdu blendırdan geçirip buzluğa koyuyorum dondurma gibi oluyor. normal şartlarda da hurma sevmiyorum içinde hurma bulunan şeyleri yediğim zamanda çok kötü midem bulanıyor, yani tadının gelmeyeceğine güvenerek evde yapmayı dener miyim bilmiyorum ama yine de teşekkürler tarif için

a5 ben de onu düşünerek açmıştım soruyu normalde de baya seviyordum zaten bidahakine alayım, teşekkürler

a6 normalde de gong baya seviyorum zaten dediğine de bakayım, katılıyorum yani Doritostan iyidir bence de teşekkürler :(

15 mayıs 2024 22:04

10. Senin ne istediğini biliyorum süslü. Evinin yakınında File varsa orada kızartılmış baharatlı mini ekmek var paketli, cips gibi. Tadı harika. Cipsi aratmıyor, yağlı da değil karın ağrıtmıyor.

15 mayıs 2024 22:45