Evlenmiş bir insan olarak nikah hediyeligi kimsenin umrunda olmuyor suslu yakin ailen dışında. Sizin dugununuze ait bir anahtarlık da kullanılmayacak. O yüzden en uğraştırmayın şeyi yapmanızı öneririm
Tegv den veya istediğiniz bir sivil toplum kuruluşundan magnet veya başka hediyelik yaptirmanizi öneririm, davetiye vs için de böyle yaptığım için memnunum. Zira yine en yakın arkadaşlarım ve ailem saklıyor sadece. Evlilik döneminde para verdiğime pişman olmadığım şeyler listesi: 1- roborock s7 2- magnet ve nikah hediyesinin darussafaka olması 3- rahat bir koltuk takımı almış olma
Herkesin kullanabileceği bir sey bence olabilir sekerden iyidir
Berbat bir fikir. muma dandik deyip saçma sapan anahtarlıkları hediye diye vermeyi mantıklı bulan senin beyninde bir ışık yakan teyzeye ve kardeşe selamlar. günün sonunda çöpü boylayacak şeylere Hediye diye ayıracağınız parayı darüşşafaka ya da tegv gibi vakıflara kız çocuklarının eğitimi için bağışlayın bu yüzyılda en anlamlı şey eğitim. Okuma imkanı bulan Her çocuk toplum nezdinde birer hediye.
Gayet güzel nesi cringe mış ya. Aynen üstünde isim vs yok beğenen kullanır beğenmeyen atsın kendi bilir. Tegv anahtarlığı kurum simgesi olduğu için ben kullanmam mesela. Siz bağış yapacaksınız niyetiniz iyi ama asıl bunlar gerçek hayatta karşılık bulmuyor. Sizin adınıza bağış yaptık, sizin adınıza fidan diktik gibi minik bir kart olabilir yalnızca ama kartı da kim okuyor 🤷
Küçük kaktüs ,sukulent gibi bitkiler hediye etmek de olabilir. Masraflı olabilir ama insanlar atmaz en azından
Ay ben beğendim bana da yolla süslü ahahahj
Evlenmiş biri olarak söylüyorum tüm akrabalar eşşeğin sikini alsın sevgili ss gelin.Hepsi akbaba gibi ne versen memnun olmayacaklar.Nikah hediyesi olarak kristal şişede tüylü müylü gerçekten ev aksesuarından hallince şahane bi koku seçti (onu da kuzenim anı kalsın dedi ve beni ikna etti) dağıttım 3er 5er alıp arkamdan herkes lavanta sevmez diye konuştular.600 kişilik düğünümüzü yemekli ve sheratonda yaptık, neden tavuk sarma yapmışız , ha yanında neden pilav yokmuş.Kısacası eşşeğin sikini alsınlar ss.o parayla git kendine bi tane daha takı ne bilim Prada güneş gözlüğü falan al kimseye bişe beğendiremezsin.ha bu arada anahtarlık bence çok cici özellikle simli olanlar.
Kimsenin dediğini dinleme bence güzel. Bana verilse ben kullanırım, biz minik şişelerde kuru çiçek yaptırmıştık görseli gğzel olduğu için millet süs olarak beğendi baya ama anahtarlık kullanışlı olur
1.görselin aynısını arkadaşım dağıttı. 10 gün sürmedi kırılması. Bence yaptırmayın. Bi çikolata dağıtın geçin onu bile yemeden çöpe atan çok oluyor. Ayrıca mum daha mantıklı bence ara ara yakarak 1 sene kullanılıyor sonra atılır e sizin düğününüzü de sonsuza dek hatırlamak zorunda değil kimse 1 yıl saklamak ya da kullanmak için iyi bir süre ( bu benim fikrim sadece)