yapıkrediyi seçerdim ben. ikisi de var bende ve enparanın sonradan taksitlendirme avantajı bitti. yapıkredi en azından kampanya yapıyor word puan vs gibi ve taksit sayısı az da olsa cogu marka taksit yapıyor
Hangisinin kart ucreti daha azsa onu secin. Sonradan taksitlendirme artik hic bir banka yapamiyor yasal zorunluluk geregi.
kart ücreti kesmek de yasakmış galiba arayınca geri yatırıyorlarmış arkadaşlarım öyle dediler
world eko çıkartırsan o zaten aidatsız bir kart. diğerlerini de evet blöf yapınca bazen geri yatırıyorlar yada yatırmıyorlar da
listede world eko göremedim world card başvurusu yaptım direkt. kart ücreti sitede yazmıyordu ama kredi kartı karşılaştırması yapan bir sitede 500 küsür yıllık ücret gördüm. bi de sanırım en yüksek limit tanımlayan bankalardan biri yapıkrediymiş asıl derdim limitle zaten. bende bir de akbank var, 6 aydır kullanıyorum günü gününe yatırıyorum maaşımdan 10k az kart limitim var ve bir kuruş bile yükseltmediler her ay bununla uğraşıyorum
yok aidat yasak değil ve bankadan aidat iptali istediğinde genelde kabul etmiyor ya da yarısı kadar chippara veriyorlar. aidatsız kartları var hemen her bankanın, o yuzden sanırım artık tam iade yok. yapıkrediyi seçmek isterdim, enparanın kampanyasına hiç rastlamıyorum ama aidatsız olanı alırdım yine de...
ay salak kafam ya yapıkredi sitesinden başvurdum orda eko yoktu seçenek olarak. world kartların kendi sitesi varmış. başvurumu iptal edebilir miyim sizce?
Word eko ve enpara kullanan biri olarak enpara yı seçerim. Yapı kredi malesef artık çözüm odaklı bir banka değil.
ss müşteri hizmetlerine ulaş onlar iptal edip diğerine başvurunu alırlar
Aidatsiz karti da iyi arastirin. Kart ucreti disinda her ucreti gani gani aliyor olabilirler. Bizim banka aliyor mesela. Karttan yapilan islemlerde aidatlidan 1 aliyiorda aidatsizdan 2 aliyor mesela. Ha yine totalde bir kart ucreti kadar eder mi bakmak lazim. Ucret almak yasal bu arada sadece belli bir surenin oncesi icin iade ediyorlardi bir donem ama siz yeni alacaksiniz. Iyi musteriyseniz ikna icin belki chippara falan teklif ederler en fazla.
Limit konusuna gelince de bankalar arasi limit kontrol sistemi var. Ilk kez kart alanlar yanlis belli bir sure kapsamici oluyor yani bankalar cayir cayir limit artiramiyor. Sizin su an lks limitiniz 15000 ise mesela akbank 10000 verdigi icin ykb 5000 verebilir en fazla. Geliriniz, kkb notunuz vb seyler rol oynuyor limit verilirken.