Goddess. Burberrynin çarpıcı bir kokusu yok bence.
Kesinlikle goddess ve her değil. İkisi de Burberry'nin ruhunu yansıtmayan sırf popüler olsun diye satışa sunulduğunu düşündüğüm aşırı bayık kokular çünkü. brit, touch ve my burberry blush benim dönem dönem severek kullandığım parfümleri.
My burberry ve weekend arasında kararsız kaldım
Goddess değil bence de aşırı jenerik bir koku. Ben My burberry black'e bayılıyorum. 28+ kadınlara çok yakışır.
En son Goddess aldım, bitince bir daha almam özel bir koku değil. Weekend tam genç kız kokusu fresh, hafif, spor giyindiğimde kullanıyorum yine çok bir özelliği yok almam bir daha. Yasemin, narenciye kokusu seven biri olarak london ı seviyorum, bitince alırım. Favorim burberry parfümüm body di bence tam kışlık, kalıcı bir kokuydu maalesef üretilmiyor.
Allah aşkına goddessin reklamı nası yapıldı böyle ya bildiğin zara pink flambe kokuyor. Burberrynin en güzel kokusu my burberry black bence. Şık seksi ve dikkat çekici olgun bir koku.
Old money risksiz şık temiz olarak burberry london
Günlük tertemiz evde otururken bile sıkılabilir olan ise brit, veya her edt. Edt olmasına dikkat
Body de inanılmaz güzeldi ama üretim durdu ne yazık ki
My burberry black mis soğuk hava parfümü
Brit, london hiç sevemedim ben
Milyon tane parfümüm var en çok iltifat alan her oldu . Hatta yolda bir erkek bile durdurup sormuştu kız arkadaşıma alacağım diye. Kadınlardan pek bişey duymadım farklı kokuları kadınlar beğendi ama neredeyse bulustugum görüştüğüm hemen hemen her erkek birkaç kez iltifat etti.