1. Temu da 24 k altın kaplama takılar kolyeler var gayet uygun fiyatlı mesela. Muhakkak altın kaplama değildir ama kararmaz daha kaliteli olur heralde. Bunlardan aldınız mı bi fikriniz var mı

13 temmuz 21:41

2. So chicten falan bakın isterseniz beğendiğiniz modeller olur belki. Ben altın takıya o parayı vermek istemiyorum ondan gümüş ya da çelik takı alıyorum.

13 temmuz 21:42

3. Gerçek altının yerini hiç bir şey tutmuyor süslü maalesef. kararmaz diye satılan farklı kaplamalarla kaplanan altın görünümlü takılar da gerçek altının yanında sırıtıyor, sahte altın da. Ben eğer gerçek altın bir takı almayacaksam yuka studio veya lucky culture gibi mağazalara bakıyorum. Uygun fiyata güzel parçalar denk gelebiliyor. Sen de bakabilirsin.

13 temmuz 21:56

4. Ben çeyrek altınlı pul bileklik aldım gayet memnunum çok zarar etmiyorsunuz üstelik

13 temmuz 21:59

5. Ben 2 mm genişliğinde düz bilezik aldım kibrit çöpü diye de geçiyor. Gayet güzel her şeyle de uyuyor.

13 temmuz 22:09

6. Tatillere altın takı götürmüyorum. Welch marka çelik kolyem var deniz havuz hiç çıkartmam hala aynı duruyor onu tavsiye edebilirim

13 temmuz 22:20

7. Söylediğiniz markalara mutlaka bakacağım. Bir de orjinaline en yakın taklit marka önerileriniz var mı. Mesela kibrit çöpü Ajda bilezikler ile bujiterileri arasında bence devasa fark var. Yakından bakılınca tabi. İyi bir taklit olsa alırım. Bir de yakında bir yakınımızın düğünü var açıkçası kollarım boş katılmak olmayacak. Yaşıt kuzenlerimin altın bilezik bileklik takacağını biliyorum çıkarmıyorlar zaten hep kollarında. Ben de geri de kalmak istemiyorum. Ama altın almakta istemiyorum. Öyle işte

13 temmuz 23:04

8. 1 tane takmalık altın bilezik alınabilir ya bence.

13 temmuz 23:15

9. Sürekli takılacak parçalarım gerçek altın. Düz bir kelepçe, sürekli takılacak tarzda zincir, halka küpe gibi. taktığım daha antin kuntin şeyleri de kaliteli çelikten alıyorum. Çelikte genelde xuping olmasına dikkat ederim. Belki beş senedir taktığım küpeleri var ne renk attı ne de karardı. Bir de Dandik bijuterilere verdiğiniz paralara altında işçilikten kaybedin ne olacak ki? Ben çok takmıyorum kafaya sürekli takılacak tarzda şeyler için. Sonuçta on yıl sonra da olsa bir gün satmak istersem işçilik hariç değeri sabit kalacak. Ne değerini bu kadar koruyor ki? Elektronik alıyoruz beş sene zor kullanıyoruz mesela kullanım değeri hariç çöpe giden bir para maalesef. Altın öyle değil hem kullanın hem işiniz bitince belli bir değere satın.

13 temmuz 23:32

10. Ben günlük hayatta kullandığım altın takılara yatırımlık gözüyle bakmadığım için değer kaybetmesi benim için önemli değil. Bence de ne alınırsa sırıtıyor zaten küpe kolye vs çok fazla istekleriniz yok birkaç parça altın bileklik bütçeniz varsa alınabilir. 14 ayar takılar gerçekten ömürlük çocukluğumdan beri taktığım küpelerim vs var. Tüm takılarım neredeyse hediye ama kendim alsam da böyle tercih ederdim amaan her şeye de yatırım gözüyle bakamam. Sadece Nişan için bilezik seçmemi istediklerinde zaten takmayacağım en işçiliksiz olanı alın geçin demiştim

14 temmuz 00:36