Epttavm'de 99tl, ben aldim gayet memnunum
Sevgili anonim, orayı da gördüm ama ekşi sözlükte aratınca fazlaca şikayet girdisi gördüm ve aklım karıştı açıkçası.
Urun bana saglam bi sekilde ulastirildi suslucum kutulu mutulu gayet normal bi sekilde ve hizliydi da, neyini sikayet etmisler ki acaba
Ürünle ilgili bir şikayet yoktu. Daha çok siteyle ilgiliydi. 2 hafta boyunca kargoya verilmeyen ürünler, aradıklarında müşteri hizmetlerinin ilgisizliği, ürüne kargoda zarar geldiğinde muhattap bulamama gibi şikâyetlerdi. Mix&go ile ilgili de bir tane bile yorum göremeyince güvenemedim açıkçası.
merhaba süslü,
ben de yakın zamanda epptavm'den aldım 3-4 gün içinde sorunsuzca elime ulaştı.
ben kendime gittigidiyor'dan almıştım, memnun kalınca arkadaşıma da yılbaşı hediyesi olarak bir vestel bayii'nden aldım. ikisi de aynı fiyattaydı o zaman. şimdi baktım, şu anda alıyor olsam pttavm'den alırdım.
bu arada vestel bayii'nde normalde 40 lira kadar daha pahalıydı, pazarlık yapıp düşürttüm aynı fiyata. fatura filan da aldım, belki mağazalarda böyle avantajlardan faydalanabilirsiniz ^^
ben n11den aldım gayet memnunum
Letgo’da yeni sattım benimkini:( daha önce görseydim soruyu keşke
N11 den sanirim teknovatan diye bir yerden almıştım faturasıyla birlikte oglen sonu saat 4.30 da siparis vermistim 5 te kargoya verilmisti o kismi unutmuyorum