1. Linkleri paylaşamamışım kusura bakmayın:(

(link: https://televizyongazetesi.com/dilan-cicek-denizin-cok-konusulan-estetiksiz-hali/424604 Dilan deniz)

(link: http://m.internethaber.com/fahriye-evcen-estetikli-mi-foto-galerisi-1724159.htm Fahriye evcen)

3 haziran 2018 11:35

2. süslüler belki linç yiycem ama bence ikisinde de estetik yok. çok basit bi örnek vericem. eskaza ünlü oldum diyelim. benim de 5-6 yıl öncesine ait öyle fotoğraflarım var ki bana da %100 estetik yaptırdı diyecektiniz. eskiden çirkindim şu an güzelim diye bi şey de yok. buna rağmen çok farklı görünüyorum. gerçekten zaman, yaş, kilo, mimikler, pozlar vs o kadar fark yaratıyor ki

3 haziran 2018 11:43

3. fahriye evcen'in burnu aynı.

3 haziran 2018 11:48

4. Burun kemeri dolgu işlemiyle hallediliyor. Ben açıkcası yaptırdıkları işlemleri estetikten saymadıklarını düşünüyorum. Ama dilan deniz’in makyaj hilelerim var açıklaması aşırı komik. Bir kere düşük göz kapağına sahipken şu an göz kapakları kalkık ve badem gözlere sahip. Nasıl bir makyaj hilesi bu :d

3 haziran 2018 11:48

5. (link: https://instagram.com/p/Bjhyx9pgQGW/ Dilan deniz burun)

3 haziran 2018 11:50

6.  estetik değil dolgu işlemi var zaten. danla bilic de yaptırdı mesela kemer düzeltiliyor kemiğe kavis veriliyor. benim ne burnum 6 yılda kavis aldı ne de gözlerim büyüdükçe bademe dönüştü. dilan deniz’in göz kapakları düşük bir kere, bunun beş altı senede değişmesi mümkün mü?

3 haziran 2018 12:01

7. Estetik yok diyenler kör yeminle. Dilan burnunu kaldırmış göz kapağını hallettirmiş çeneye dolgu fix. Fahriye alnına çeneye elmacık kemiğine dolgu yaptırmış çene kenarlarını törpületmiş. Dolgu işlemi de estetik yaptırmaktır sonunda görünüşü estetik zevklere uysun diye yapılan işlemler. Estetik demek için 3 saat ameyat olmaya da gerek. Estetik yaptırıp estetik yok yüzüm oturdu demek ise kocaman bir looooooll

3 haziran 2018 12:04

8. ya cidden körsünüz heralde, bunlar da kafayı yemiş kompleksten. fahriyenin yüzünde oynamalar var, buchal padlerini aldırıp yerine dolgu yaptırmış, o kadar kilo veercek kemikleri belirginleşcek ama yüzü hiç çökmicek öyle mi? öbür kız çatır çatır burnunu yaptırmış dolgu falan kurtarmaz o kadar yamuk bir burnu? valla anlamıyorum bu kadar ateşli savunulabilir mi bi olay, ayıp mı günah mı estetik? sanki çocuk kandırıyolar, görmesek inanıcaz

3 haziran 2018 12:11

9. Benim anlamadigim sey yaptirdilarsa bile bunu neden kompleks haline getirdikleri yas aldikca guzellestim demelerine inanmamizi bekliyorlar. Bunlar ufak tefek dokunus adi altinda suratlarini bambaska seylere donusturuyorlar ama sorsan estetik yok ufak dokunuslar. Yaptirdiysam soyle yani sevenlerin mi azalacak veya insanlar sana ocu gozuyle mi bakacak. Bicak altina yatmadiklari surece estetik olmuyor diye dusunuyorlar bu da garip.

3 haziran 2018 12:19

10. Dilan Deniz'i pek bilmiyorum. Ama Fahriye Evcen 'de kesinlikle estetik olduğuna inanıyorum. Zamanla, kaş alma şeklinin degistirilmesiyle, saç renginin degistirilmesiyle, zayıflamakla,giyim ve makyaj tarzının değiştirilmesiyle insanın daha önce olduğundan farklı görünebileceğini kabul ediyorum. Fakat ben kendisine baktığım zaman göz şekli bile degişmiş bir kadın görüyorum. Bu denli değişim yukarıdaki sebeplerle açıklanamaz bence. Örneğin kendisini hiç tanımasam, bana öncesi sonrası fotograflarını gösterseler ikisinin ayrı kişiler olduklarını, kardeş yada kuzen olduklarını söyleyebilirim.

He estetiğe hiç karşı değilim. Benimde dişlerim çarpık ve yaprak porselen yaptırmayı düşünüyorum. Bana göre bu da estetiktir. Ama sürekli inkâr, sürekli muhteşem bir gen dizilimim var ben ne yapayım mesajiyla artık çok komik duruma düşüyor bence.

3 haziran 2018 12:43