1. ben yves rocherden de ürün almıyorum.

9 haziran 2018 20:06

2. flormar boykotunu sonuna kadar sürdürecek biri olarak yves rocherdan da hiçbir ürün almayacağım.

9 haziran 2018 20:16

3. Yves rocher'den sadece elimde olan ürünleri kullanıp tekrar alışveriş yapmayacağım

9 haziran 2018 20:18

4. Tesekkurler peki dogan medyayı boykot ediyor muydunuz satılınca fikriniz değişti mi

9 haziran 2018 20:21

5. Flormarin yves rocher a satıldığını tamamen unutmuştum ve girdilerden ogrendim. Zaten çok alıcısı değildim markanın ama artık asla almam.

Doğan grubu için de aynı şey geçerli. Dr, idefix ve bünyesindeki hiçbir kitapçıdan kitap almam. Dsmart bağlantımız vardı bu ay sonu bitiyor iptal ettiriyorum tv çok izleyen biri değilim zaten.

Kitap ihtiyacimi yerel kitapcilardan, okuoku.com kitapyurdu.com kirmizikedi gibi sitelerden yapiyordum zaten zorda kalmadıkça dr dan falan almıyordum artık zorda kalsam da almam. Ayrıca amazon kitap da turkiyeye giriş yaptı en geç yıl sonu satışa açılacağını duyurdu. Bu yüzden hiç arayacağimi dusunmuyorum.

Efes 'in saçma sapan yasağından sonra bünyesindeki firmanın markalarını araştırıyorum oradan da alışveriş yapmayı düşünmüyorum hala geri adım atılmadıysa bu konuyu tam arastirnadigim için hedef göstermek istemem ama.

9 haziran 2018 20:45

6. Ben elimden geldiğince haksızlık yapan tüm markaları boykot ediyorum. Buna yandaş markalar dahil. D&r bildiğim kadarıyla başka bir yandaş kurum olan turkuvaz grubuna satıldı. Bu yüzden oradan alışveriş yapmıyorum. Bunun dışında flormar, watsons, yves rocher gibi gerek müşterilerine gerek çalışanlarına saygısızlık yapan firmalardan da alışveriş yapmıyorum.

9 haziran 2018 21:11