1. (link: https://www.hepsiburada.com/delonghi-icm15240-bk-filtre-kahve-makinesi-pm-mtdelicm15240 kahve makinesi)

18 ağustos 2018 18:20

2. Süslü performansını bilmiyorum da rossmandaki filtre kahve makinası 130₺. Şirkette elektrolux var memnunuz. O 250₺ civarı. Ama filtre kahve makinasıyla latte yapamazsınız.

18 ağustos 2018 18:27

3. Süslücüm ben de arayış içindeyim. Ve çoğu kişiden sizin koyduğunuz markayı duydum. Ayrıca baya bir de netten araştırdım %90 oranında iti şeyler okudum bu markayla ilgili. Ben almayı süşünüyorum bunu.

18 ağustos 2018 18:32

4. Delonghi kullanıyorum ama tek kişilik yapacaksam french press. Tadı tamamen seçtiğiniz kahveye bağlı.

18 ağustos 2018 18:44

5. Ben french press ya da mochapot kahvesş aslında daha çok seviyorum ama üşendiğimden makinede yapıyorum. Makşnem olabilecek en ucuz ve basit makine tabii o yüzden size tavsşye veremem.

18 ağustos 2018 19:11

6. Çok teşekkür ederim önerdiğiniz makinelere bakacağım sevgili (yazar: Ohlala)

3.anonimcim vallahi ben de hiç bilmediğim için sonunda bunu alabilirim gibi geliyor :D

Mocha potları daha önce gördüm ama hiç kahvesini içmedim ve de farkının ne olduğunu bilmiyorum :/

Arkadaşım french pressle farklı şekilde demlediğini söylemişti makinenin bir de aroma modu falan varmış daha da artırıyormuş lezzeti. Sizce hiç mi fark yok? Yoksa almayayım çünkü :)

18 ağustos 2018 21:38

7. ben kahve (link: https://www.hepsiburada.com/delonghi-icm15210-filtre-kahve-makinesi-p-MTDELICM15210?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-ema-kahve-makinesi-sda.pla&gclid=CjwKCAjwh9_bBRA_EiwApObaOOevrQc24_MQj5rgDpaHIMKAUB5v6k8vKF3JRabLHtrBO0di5fSTihoCREQQAvD_BwE konusunda ) uzman sayılmam ama şundan kullanıyordum çok memnundum tavsiye edebilirim

19 ağustos 2018 00:05