1. Oldurmak oldurmamak kısmını bilemiyorum ama ben de suan aynen senin gibiyim, sanirim platonige gidiyor bu is çünkü hicbir sey belli etmiyor ve biz arkadas gibi olduk

5 eylül 2018 09:42

2. Gaymiş yaa

8 eylül 2018 16:36

3. Yahu nasil kizayim ilk öğrendiğimde ben de ayni tepkiyi verdim ahxbdbfbf

10 eylül 2018 21:33

4. Aslan burcu kadınını pek bilmem.  Ama erkek arkadaşım oğlak burcu. Hem de tam bir oğlak. Tanışıklığımız 12 yıla dayanıyor. İyi bilirim diyebilirim. Üstlerde hiç belli etmiyor ilgisini tarzı bir şey demişsiniz de ben beni sevdiğine aşırı emin olduğum halde hala göstermiyor gösteremiyor. Beni en başta delirtmişti ama sonradan kabullendim. Ben nasıl ki sürekli öpmek mıncırmak sevmek istiyorsam o da başka şekillerde gösteriyor sevdiğini. Sevdiği insanı çok düşünür hem de gerçekten çok. Çok çok inçe düşüncelidir. Seviyorsa güzel sever. Bazen ben onu üzdüğümde bana karşılık verdiği çok oldu ama sonrasında kendini affettirmeye de iyi bilir. Bazıları bir daha oğlak mı mazAllah demişler de benim için oyle değil ben seviyorum.

10 eylül 2018 21:42

5. Gerçekten çok guzel yazmış ya keşke kelimeler dirilse böyle falan... Kacirdim çocuğu dostlar.

10 eylül 2018 22:09

6. sever bağlanır aşık olur ama idare etmesi zordur be süslü . :d

bütün ailem erkek arkadaşım oğlak . inatçı dediğim dediktir, altın gibi bir kalp taşırlar ama çok zor açarlar kendilerini size uğraşmanız gerekir çokça. size güvendikçe aslında dışarıdan sıkıcı ve çetin görünen kabuğunun altında yumuşacık bir kalp görürsünüz. duygularını göstermeyi sevmez zayıflık olarak görür. aşırı gururludur.

bir de işkolikler , sürekli tüm ilgisini ben çekeyim her dediğimde koşarak yanıma gelsin diyorsan olmayabilir .

örneğin biz uzak mesafedeyiz ve 1000 km yol gittim onu görebilmek için. benim ders çalışmam gerek kusura bakma diyerek günde 10 saat ders çalıştı(sınavı falan da yoktu) ben de evinde boş boş takıldım kitap okudum :d ben bunu kabullendiğim için koymadı ama başka bir insan olsaydı üstüne alınabilirdi ama benimkini tanıyorum kişiliği böyle öncellikleri böyle.

10 eylül 2018 22:40

7. aa gaymiş cevabını görmedim :(

10 eylül 2018 22:40

8. Cok güzel yazmissin be süslü canin sağolsun önümüzdeki maclarsa oglak kovalayacagim artik aklimda bulunsun 😚

10 eylül 2018 22:57

9. Beni ve kocam. Normalde tipik bir oğlak erkeğiyle tipik bir aslan kadını anlaşamaz. Oğlak erkeğinin aşırı mantıklı tutumlu olması, uzun vadeli planları ve heyecansız yapısı eli bol, sıcakkanlı ve hızlı yaşayan aslan kadınını acayip bozar. Ama her aslan her oğlak aynı değil, yükselenleri falan uyumluysa, karakterleri törpülenmiş ve olgunlaşmışlarsa anlaşabilirler. Biz gayet mutluyuz, ben eşime daha sorumluluk sahibi ve planlı olmaya çalışarak yardımcı oluyorum, o da benim sosyal hayatıma ayak uydurmayı ve sevgisini açıkça göstermeyi öğrendi.

11 eylül 2018 04:11