1. el konusunda ne kadar da ordinaryüs bir sevgiliniz var. kadınlar hakkında ahkam keseceğine kendi uzuvlarına baksın bi. bu arada zamanında çok gitar çalan biri olarak gelsin bi ellerimle kör edeyim onu asdfsfg

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 20:52

2. " herkesin karşısındaki insanda beğenmediği özellikler vardır mutlaka ama böyle açık açık yüze vurmak ayıp değil mi?" sorunuza vereceğim cevap --> ne alaka?

yani siz fotoğrafta damarlı cıktığını yazmıssınız, başlıkta da ellerim damarlı diyorsunuz, hangisini dikkate alalım? ilkiyse alınacak bir sey olmadığını düsünüyorum, kendi fikrini belirtmis sonucta, senin elini sevmiyorum dememis ki acık acık? o yüzden ne alaka dedim sorunuza.

eğer ikincisiyse de gaf yapmıs, düsünerek söylediğini sanmıyorum. ben olsam kırılır mıydım? evet ama anlık kırılırdım cünkü her insan gaf yapıyor, düsünmeden konusuyor. ben böyle düsünüyorum, uzatılcak bir yanı yok yani bana göre.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 20:53

3. Ne kadar tripkoliksin ya. Normalde damarlı el sevmiyodur ama sen sevgilisisin senin elin ona hoş görünüyordur, olamaz mı mesela? İlk aklıma gelen ihtimal buydu benim. Cidden gereksiz alınganlık yapmışsınız. “Git elleri öyle olan birininkini tut” falan ne ya yaşınız 12 mi?

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 20:54


4. Son anonim şöyle açıklayayım, normalde damarlarım belirgin zaten ama fotoğrafta çok daha belirgin çıkmış ışıktan olsa gerek.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 20:57

5. Haklısınız biraz tripkolik bir tepki vermişim ilk başta kırıldığım için, zaten sonradan aradığında daha düzgün ifade ettim kendimi ama kırıldım yine de işte. yaşım 12 değil 21 :)

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 21:01

6. süslü şöyle söyliyim ben de galiba biraz alıngan olduğum için alınırdım sanırım. hani bende bunu beğenmiyor da, başka biri üzerinden söylüyor gibi algılardım. aslında elinizin damarlı olduğunu bildiği halde bunu söylememeliydi öyle düşünüyor olsa bile.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 21:05

7. Bence de gereksiz alınganlık yapmışsınız. Sevmediğim bazı şeyler erkek arkadaşımda da var o da biliyor mesela ama onu seviyorum yani istisnai bir durum 

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 22:06


8. Süslü bence kadın...dediğin...olacak diyen tiplerden kaçıcaksın ya. Böyle söylemler çok itici değil mi ben olsam önce buna kızardım.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 eylül 2018 23:10

9. gerçekten damarlı mı damarsız mı diye tartışıyoruz şu an dimi sdpıhoıfhodıo

  • linki kopyala
  • şikayet et
14 eylül 2018 10:59

10. benim sevgilim damarları belli olan eli daha narin buluyorum diyor...

  • linki kopyala
  • şikayet et
14 eylül 2018 11:21