7. Rachel, monica ve phoebe mini far paletlerine ve rachel gloss'una sahip olduğum koleksiyon.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ürünlerin başarısından çok görünüşleri beni cezbetti ve işbirliğinin asıl sebebini de buna bağlıyorum. Farlardan genel olarak bir beklentim yoktu fakat beni şaşırttılar.
Monica far paleti: bence aralarında gerçekten kullanılabilir olan ve farklı makyajlar çıkarılabilecek tek palet. Mat renkler oldukça kullanışlı ve hepimizin günlük hayatta tercih ettiği renkler. Topper renklerinin arasından da 'clean' isimli renk haricinde hepsini başarılı buldum.
Rachel far paleti: paletin genel soft nude havası ilk bakışta çok kullanışlı görünüyor fakat "shopping" ve "dinosaur" renkleri asla göze transfer olmuyor. "On a break" rengi monica paletteki "clean" rengiyle hem görünüş hem de performans olarak birebir aynı. Fakat burada "push over" isimli bir sıkıştırılmış pigment var ki.. tek başına paleti aldırır.
Phoebe paleti: bu üç palet arasında en az çeşit makyaj çıkarabileceğiniz palet olduğunu düşünüyorum fakat nedendir ki elim hep bu palete gidiyor "buffay" ve "ice" renklerinden dolayı. "Bike" rengi çok başarılı bir ışıltılı buz mavisi. "Science boy" adında da bir glitterımız var fakat glitter bazı olmadan asla yapışmayan glitterlardan.
Rachel clear lipgloss: aldığımdan beri en çok kullandığım ürün kendisi. Ben bir şeffaf lipgloss delisiyim ve maske takıyor olmak umrumda değil. Bu gloss adeta bir fenty gloss bomb gibi bir etki yaratıyor dudağımda. Yoğun, glassy lipgloss seviyosanız kesin alın.
Genel olarak baktığımda ürünlerden memnun olduğumu söyleyebilirim. Paketleme kesinlikle 10/10. Genel performansa da dürüst olmam gerekirse 7/10 verebilirim.