4. Elimde dört farklı renkte allığı olan marka. Bendekiler sleepy girl, tan line, piggy ve toasted teddy. Şöyle söyleybilirim ki bayağı kolay dağılan ilk sürdüğünüzde ambalajdaki o rengi direkt gördüğünüz ama dağıttığınızda yüzde elli opaklaşan (yüzde de verdim :p) doğal duran bir allık. Sahiden ıslak duran bir yapısı da var gayet güzel allıklar ama gelin görün ki benim elim bunlara hiç gitmiyor. Hiç hem de. Ama yanaklarımda sivilcelerden kalan koyu renk izler olduğundan dolayı elim gitmiyor diye düşünüyorum. Böyle biraz yağlımsı bir yapısı var gibi geliyor bana o yüzden de o izleri iyice belli ediyormuş gibi geliyor allıklar. O kadar kaygan ki milk allıklara yaptığım gibi elimin üstüne sürüp oradan kullanmaya kıyamıyorum ürün eriyor çünkü direkt. Bitse binbir uğraşla birilerine getirtmeye uğraşacağım. Buraya daha sittin sene gelmez çünkü. Ya zaten o zaman bile yağlımsı duruyor yüzümde. Direkt fırçaya aldığımda ambalajın allık çıkan yeri ambalajın kendisinden bayağı dar olduğundan bayağı her yere bulaşıyor allık. Temizlik takıntım var sürekli de temizleyip evden çıkamıyorum acelem oluyor her gün. Direkt yüzüme sürdüğümde de işte sanki izlerin üstü yağlı bir katmanla kaplanıyor gibi ay çok anlamsız ve uzun yazdım ama velhasıl kelam benim gibi takılacak bir şeyler bulan bir yapınız varsa ve yüzünüzde izler varsa çok da kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.
- girdiler (4)
- medya (1)