girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (473)
    • medya (1)

473. Merhaba 21 yaşındayım beylikdüzü büyükçekmece civarında oturuyorum. Mühendislik fakültesindeyim part time çalışıyorum. Gündüz vaktim olmuyor ancak iş çıkışı çıkıp beraber yürüyüş yapabileceğim, kahve içebileceğim bir arkadaş arıyorum.

19 eylül 17:59

472. Yarismaya Antalyda'dan katılıyorum (25)

Konyaaltında kız kıza kahve içip geyik yapacak birini arıyorummm

17 eylül 23:52

471. süslüler diyet, ingilizce/ders çalışma, kitap okuma motivasyonu için buddy arayışındayım.

8 eylül 16:58

470. Almanya Leipzig'te olan var mıdır acaba?? Çok yalnızım :((((

7 ağustos 14:21

469. italyada yüksek lisans yapan bff arıyorum ksdlkslkfjdsf derdime ortak olsun lütfen!!!!!

7 ağustos 13:55

468. Merhabalar. Adana'da yaşıyorum. Birlikte spor yapacağım, diyet konuşacağım arkadaş arıyorum. Hatta birlikte ingilizce kursuna dahi gidebiliriz.

29 temmuz 23:34

467. beraber crush'larimiz hakkinda konusabilecegimiz bir suslu arıyorum <3 aramizda gecen seyleri anlatip beraber mutlu olalim, ayni zamanda gunluk dert de dinlerim (tavsiyeli-tavsiyesiz seceneklerimizle)

25 temmuz 07:49

466. Merhaba,

Benimle sergiden müzeye, konserden tiyatroya koşup kültür zehirlenmesi yaşayacak arkadaş arıyorum.

Konum: istanbul/Avrupa yakası

24 temmuz 14:53 24 temmuz 14:54

465. İstanbulu gezebileceğim müze, doğa, festival veya alışveriş gibi aktiviteler yapacağım süslü aranır. Arkadaş çevremle bir türlü günlerimiz uymuyor...

23 temmuz 17:33

464. -İstanbulda yaşayan

-birlikte diziler, kitaplar ve sanat hakkında konuşabileceğimiz

-psikolojiye ilgi duyan

-yanında hem çocuklaşabildiğimiz hem de yeri geldiğinde dertleşebildiğimiz birbirimizi asla yargılamayacağımız

-makyaj saç güzellik dişil enerji vb gibi konulara ilgi duyan

-her zaman birbirimizin yanında olduğumuz

-kafa dengi best friendler aranırrrr

20 haziran 18:09 21 haziran 10:04