girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (26368)
    • medya (194)

26368. Bugün Twitter da erkek çocukların sakarlıklarıyla ilgili çok komik bir video izledim. Birine göstereyim bir arkadaşımla beraber gülelim dedim ama atacak tek arkadaşım bile yokmuş sözlük. Saçma denebilecek alınganlıklarla insanlara küsüp kendimi yalnızlaştıran benim. Bugün de buna üzülelim Allah büyüktür

dün 15:36

26367. Mükemmel başlayan, asla toksikleşmeyelim diye uzuuun süre ismini koymadığımız, kaybetmekten ödümün koptuğu ilişkiyi biraz önce saçma sapan şekilde bitirdim.

adama aşık olmak istemiyorum diye önce gittim başkalarıyla konuştum, olmadı o kadar güzeldi ki aşık oldum. Sonra kendimi kaptırmayayım diye sürekli yazmaktan bile çekindim ve bugün ilgisizsin diye bitirdim.

Canım acıyor sözlük ama en doğrusu bu hissediyorum. Bir kez daha birine kendimi tamamen bırakamam, yapamam.

26 mart 19:53

26366. Doktor iki elini birleştirerek işaret etti: Bayağı büyük bir parça aldık, omuriliğe baskı yapıyormuş. 2 gün oluyor, bel fıtığı ameliyatı oldum. yıllardır kalçamdaki ağrı bundanmış meğer bilmiyordum, fıtık patlayana kadar da öğrenemedim. Odaya geldiğimde uyandım ve acıdan ağlamaya başladım. Valla çok acıyor bak az acısa ağlamam diyordum bir de!

26 mart 02:54

26365. bir kaç gün önce gelen bir beğeni bildirimi bana sevgilinin daha çok sevildiği an başlığında yazdığımı unuttuğum bir girdiyi hatırlattı. (link: https://www.suslusozluk.com/sevgilinin-daha-çok-sevildiği-an?i=854433 ) bir an geçmişe gittim geldim o anı yaşayan kendime baktım. neyse bu kişi tarafından aldatılarak terk edildim bir yıl kadar önce. bu hayatta her şey olur, herkes gider, her şeyi kaybederiz ama kendimiz kalırız. biz en çok kendimizi sevmeye çalışalım. öylesine yazmak istedim

25 mart 03:02

26364. Indirimde sepete birkaç ürün eklemiştim mağazadan alırım diye, an itibariyle hepsini sildim. Mağazaya uğramaktan da vazgeçtim. Sırf 80 liraya inmiş 200 küsürlerden diye o ürüne ihtiyacım olmasa da Sırf o marka diye almış olmam lüksten başka bir şey değil. Benim etim ne budum ne, elimde varken neden halen başka bir tanesi için para dökeyim, onun sırası gelene kadar raf ömrü azalsın diye mi ? Bu satırları arada açıp okuyacağım, kafama dan dan vuracağım. Ne zaman fondötenle far paleti perilerim gelse yapacağım bunu.

Şimdi o bir kıytırık makyaj malzemesine vereceğim parayla 2 paket günlük ped yedeklemeye karar verdim..

21 mart 10:11 21 mart 10:14

26363. sabah hem akademik, hem sosyal hem de sporcu kadın oldum öğlene kadar ve bunları bitirdiğimde saat 13.15'ti. müthiş hissediyorum. yani patlamalı müthiş değil de, dingin müthiş.

15 mart 14:46

26362. "ismimi dizide kullanır mısın?" demiştim sevdiğime. o da "çabalarım ama zor, ismin nadir bir isim, isimle güldürüyormuşuz gibi görünebilir." demişti.

neredeyse bir sene sonra kanlı bıçaklısının yanında otururken kanlı bıçaklısının yazdığı diziyi izliyordum. bir karakteri gösterdi, "ismi ne biliyor musun natalie?" dedi. sordum, benim ismimi söyledi.

ondan öyle bir şey hiç istediğimi hatırlamıyorum ama o düşünmüş, koymuş.

tam bir sene sonra sevdiğimi kötü bir şekilde kırdım. hoş, kırılacak yaşları geçti. en fazla arkamdan kötü kadın olduğuma dair laf edecektir ama ona verebileceğim maksimum acıyı verdim. bana dokuz ayda yaşatıp da hiç kabul etmediği acının karşılığı oldu bu. yirmide biri olmasa bile. "dünya üstünde beraber olmaman tek bir kişi vardı natalie. kozmik bir tesadüfle bulmuşsun onu." diye teessüf etti.

ne yaparsam yapayım alamadığım intikamımı aldım ama intikamı alınca muhteşem hissetmedim. o zamana kadar bana değer verdiğini bile bilmiyordum. veriyormuş. en çok konuştuğu insanlardan biri benmişim. bunların hepsini veda konuşmasında anlattı. o an anladım ki gösterilmeyen, hissettirilmeyen değer; değer değildir. ben onun için bu kadar önem arzettiğimü bilsem kanlısıyla bir kere bile konuşur muydum?

işte böyle. sanırım türkiye'de rastlayabileceğim en bilgili adamlardan birini kaybettim.

14 mart 19:30

26361. uygulamaların ve kredi kartlarının verdiği yemek kuponları artık çok saçma geliyor. bir de 10-15₺lık kuponları, yeni peygamber geliyormuşçasına müjdelerken hiç utanmamaları da cabası. yemekler zaten en az 100₺, ki genelde 150₺ oluyor. 10₺ indirim uygulayınca bir şey ifade etmiyor bana. yani böyle skindirik bir uygulama olabilir mi? sürekli sms geliyor yok "axessle KFCde 15₺ indirim" diye. ya abicim, KFC menüleri 100-150₺ fiyat bandındayken benim restoranın 5 kere aynı yağa atıp kızarttığı tavuğa o kadar para vermemi senin sunduğun 15₺ indirim mi sağlayacak? ne salak salak işler yapıyorsunuz. mesela 150₺ lık bir menüyü 10 kere sipariş etsem ve hepsinden bana 15₺ indirim yapsa 11. menüyü mü bedavaya getireceğim?

restoranların teslimat için minimum tutarı oluyor bir de. bazen iyi kuponlar denk geliyor, onların da minimum sipariş tutarı oluyor. trendyol yedikçe indirim kuponlarında olmuyor ama onlar da 10-40 arası ki pek bir anlamı olmuyor artık 25. siparişinde falan veriyorlar o 40₺'yı da... ama restoranların alt limiti oluyor ve bildiğiniz üzere onu geçmediğinizde sipariş veremiyorsunuz. 150₺ ve altında 20-25₺ (biraz daha etkili olabilecek) indirimleri asla kullanamıyorsun çünkü adamlar 110₺ min tutar koymuş. sonra sepet çıkışında "30₺ ya kola koymak ister misin?" diye soruyor, sinir krizleri geçiriyorsunuz. bildiğin, göz göre göre gerizekalı yerine konmak! 150₺lık bir şey alıyorsam bana etkisi olabilmesi için 50₺ indirim koyman lazım, başka bir şey değil! her türlü bi' 100₺ harcamak zorunda kalıyoruz.

çok zor günler geçiriyoruz ya aşırı moralim bozuluyor..

14 mart 11:56

26360. Ben o 16 yaşımdaki halimle bile, senin 26 yaşında yaptıklarını yapmazdım begüm.

14 mart 03:17

26359. Bir sene oldu, sesini duymayalı, senden haber almayalı. Bu bir sene benim için berbat geçti. Bir kaza geçirdim, babamı kaybettim, eski sevgilimle barıştım, fıtığım patladı ameliyatlık oldum. Sen olsan da bunlar olacaktı ya sen olmayınca, sana anlatamayınca, gözünün ucuyla bana bakışın olmayınca daha zordu. Bir daha eskisi gibi olamayız biliyorum çünkü ben yokluğunda çok eksildim, tanıdığın kişi değilim artık. Bir daha eskisi gibi olmak istemeyeceğini de biliyorum, sen bensiz bir sene, hatta bir ömür geçirmişsin, oysa ben seni dostum sanmıştım. Eyvallah...

13 mart 03:34