Tam sayfa reklamları iyice tat kaçıran platform.
Tam sayfa reklamların kaldırılması gereken platform.
18 eylül 22:50
18 eylül 22:50
insanların anonim bir şekilde bir önceki soruda ana avrat kavga ederken bir başka soruda ise birbirlerine kız kardeş tavsiyeleri verdiği ilginç bir platform.
eskiden ürün önerisi için direk buraya bakardım ama maalesef artık eskisi kadar güven vermiyor bana.
yazarların bir çoğu almadığı, kullanmadığı ya da bir kere denediği ürünler hakkında yazıyor.
hatta bazen öyle girdiler görüyorum ki hayalindeki kadını buraya yansıtıyor.
seviyem nedir? bilmiyorum. girdi inceleyebiliyor, olmuş mu? olmamış mı? karar verebiliyorum. bazen öyle bir girdilere denk geliyorum ki her şey çok güzel, doğru bir şekilde yazılmış ama birilerine uymadığı için kabine gönderilmiş. bu üzücü.
modların kendi haline bırakıp ortadan kaybolduğu sözlük.
kıdemli süslü olarak ara ara görevimi yapasım geliyor, şikayetleri inceliyorum. bir ya da birkaç yazar kendince tüm medyayı pornografik içerik, tüm içerikleri de ölçüsüz smiley kullanılmış diye şikayet ediyor.
bunu hiçbir yönetici görüp bu yazarı ya da yazarları neden engellemiyor? yöneticiler hala aramızda mı?
ilk üç nesilin yazarlık yaptığı dönem çok keyifliydi, ekonomi o bu derken ürün yorumundan çıktı, soru cevap kızlar soruyor'a döndü. bir de üzerine modlar terk edip gidince manasız bir mecra oldu burası.
8 eylül 14:18
8 eylül 14:30
Renk seçenekleri genişletilsin +1
Ayrıca saç renklerinde küllü ve kahverengi seçeneklerine yer yok. Açık küllü kahverengi saç koyuluk ve ton olarak kendine özgüdür, açık kestane tanımı tam karşılamıyor. Ten rengi beyazdan buğdaya atlıyor, araya fildişi ve açık buğday eklenebilir. Ya da yabancı kaynaklardaki gibi beyaz-çok açık-açık-orta açık-orta-orta koyu-koyu şeklinde gidebilir. Alt ton seçeneklerine olive, nötr-sıcak ve nötr-soğuk seçenekleri eklenebilir. Kozmetik ve bakım temalı bir sözlükte olması abes değil, temptalia tarzı sitelerde böyle detaylara yer veriliyor.
Sözlük kurucuları acaba bir defa dahi olsa mobilden girip biraz şu sitede dolaşmayı denediler mi merak ediyorum. Çıkan reklamlardan dolayı sürekli sayfa sizi okuduğunuz yerden bi anda yukarıya atıyor, rezalet bi kullanım deneyimi. Okuduğunuz şey sürekli yarıda kalıyor. Bu yüzden ve son akp reklamı olayından sonra siteyi kullanmayı bir süredir bırakmıştım. Bugün bi tekrar öylesine girdim, hala aynı. Uzun zamandır olan bi problem ama düzeltilmeye tenezzül edilmemiş. Burayı öyle kendi haline bırakıp reklamlardan gelen paraları değerlendirmekle meşgul olsalar gerek :)
kişisel bilgileri biraz daha detaylandırması gereken sözlük. örneğin olive cilt alt tonu yok veya cilt renkleri arasında çok keskin geçişler var. örneğin beyaz renk ve buğday arasına bir "açık ten" seçeneği eklenebilir. hatta cilt renkleri epey artırılabilir. konsepti güzellik ve bakım olan bir sitede bu bana önemli bir eksik gibi geliyor.
insanların anonim olduğunda ne kadar seviyesizleşeceğini gözler önüne seren yer. bakımsız görüntü oluşturan şeyler sorusuna çekinmeden "esmerlik" yazan ve bunun bakımsız da değil, "pis" göründüğünü söyleyen utanmaz insanların bulunduğu yer. kadın düşmanları ile dolu olan yer. burada birbirine destek olan kadınlar bir avuç bile değildir. çoğu kadınlardan nefret ediyor ve nefret kusuyor soru cevap kısmında.
Çoğumuzun ekşi'nin kadın düşmanlığından bıkıp geldiği sözlük. Ancak burası da kadın ağırlıklı bir sözlük olmasına rağmen kimi zaman ekşiyi aratmıyor. Kadınlar saçından tırnağına eleştiriliyor. Tabii ki belli giyim ürünleri sevilmez ama bunu giyen, tercih eden kadınlara ucuz, varoş, teşhirci, Sümeyye, kokuyor vb demenin bir anlamı yok. Aynı şekilde pick me, hpvli..., vajinismuslu Sümeyye demenin de. Hele de kadınlar açısından böyle zor bir dönemdeyken, bizzat hükümet bizi şekillendirmeye çalışırken bu mahalle baskısını yapmaya gerek yok.
girdileri okurken birden reklam beliriveriyor. ve okuduğum şey ekranda kayıyor. tekrar geriye dönerken tekrar kayıyor. oldukça sinir bozucu bir durum:(