girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2912)
    • medya (149)

2912. almanya, yarınki sınavıma çalışıyorum. sınavdan sonra direkt ofise gidicem. ben buraya prensesler gibi yaşama hayaliyle gelmiştim ama prensesler gibi çalışıyorum sürekli.

dün 23:05

2911. Eşimin göle girerken dönüp dönüp bana bakışını izliyorum. Uzun ve yorucu bir kıştı.

11 temmuz 17:38

2910. Evde ders çalışmaya çalışıyorum.

Son yıllarımın genel özeti bu; ders çalışmak değil, ders çalışmaya çalışmak.

İçimdeki özgüvensizlik, disiplinsizlik ve istikrarsızlıkla mücadele etmek, ders çalışmaktan daha yorucu.

8 temmuz 17:30

2909. Falafel yapcaktım tahinim yokmuş.

Başlarım diyip olduğu gibi nohut domates sosu bin tane baharat soğan kavurup karıştırdım onu kaşıklıyorum limon sıka sıka lol

şekillendirmeye de mecalim yokmuş tahinim gibi.

7 temmuz 18:26

2908. Koltukta uzandım ayak uçumda kızım, içerde oğlum yatıyor. Hamburger söyleyesim var ama direniyorum.

7 temmuz 16:47

2907. Film açtım, koca bir tabak patates kızarttım trüflü mayoneze bandırıp yiyorum. Başlarım diyetine.

6 temmuz 17:30

2906. Evdeyim, işte benim stilim izliyorum :d

4 temmuz 17:16

2905. Odamdaki sineğin peşindeyim. Beni vızırdamasıyla uykumdan uyandırdı.

Ne alarm, ne annemin sesi; en kötüsü bu. Sıkıyorum ölmüyor da şerefsiz.

4 temmuz 02:32

2904. (link: https://open.spotify.com/track/5Q7owz7OiiqBgSkZBescrA?si=I8qgtOamQJeVJyrIVClMjA Müzik) dinliyorum

30 haziran 20:58

2903. Evde makyaj malzemelerimle oynuyorum. Rujlarımı fotodaki gibi yan yana dizdim hepsinin renklerini karşılaştırdım çok eğlendim.

ilgili medya:
    26 haziran 21:32