Ya sabır ya! Oy verme saat başlangıcı kaçtı diye google'a yazayım dedim öneri olarak ne çıktı beğenirsiniz?! "Oy vermek günah mı?"
ya bu cehalet beni delirtiyor. Ama suç bizde eğitmiyoruz, bilinçlendirmiyoruz demek ki!
sabretmek..söylemesi ne kolay, yaşaması ne zor.
Çok az kaldı, kazanacağız 💪🏻
Yıllar önce hastanede çalışmayı bırakmış "ve bu işte gerçekten para var" diyerek gebe okulu(?) işletmeye hazırlanan bir kadın hemşireyle tanışmıştım. Bebeklerde ve çocuklarda ilk yardım konusunu da eklemek istediğini belirterek bana iş teklifinde bulunmuştu, yaptığı işin yasal olmadığını hatta kesinlikle güvenli olmadığını belirterek reddetmiştim. Ben reddedince kendisi anlatmaya karar vermiş sanırım, az önce bir sosyal medya paylaşımında tarih öncesinden kalmış ve tamamen yanlış uygulamaları müşterilerine öğrettiğini gördüm. Altında onlarca yorum vardı kalpli, böcekli, teşekkür dolu.
Düşüyorum da bir işin doğrusunu yapmaktansa anlık olarak değişen popülerite adımlarında yürümek doğru mu?
Çalışacağı alanda hiçbir yetkisi ve bilgisi olmayan insanların bu özgüveni nereden geliyor?
Kötü bir durumla karşılaşıldığı taktirde sorumluluk kime ait olmalı böyle bir durumda? Eğitimciyi (?) sorgulamadan güvenen, para veren ve çocuğu için bilgilenmeye çalışan ebevenye mi, yoksa dolandırıcısına mı?
Tatil için otel seçerken bile mutlu oluyorum. Ekonomik olarak ne kadar zor geçerse geçsin tatile bütçe ayırırız. 2 devlet memurunun 2 haftalık Tatil için ki lüks otel tatili de değil kendini kısmak zorunda olması çok komik. Eskiden bir evi geçindiren tek devlet memuru kısarak ev- araba alıyordu.
Yine allah razı olsun arkamızda ailem var kafamız bir nebze daha rahat ama bu bile o kadar üzücü ki. 2 devlet memurunun desteksiz ev araba alamayacak olması, tatil için bile aylarca taksit ödemeleri. Hepsinin dışında bu hayatı kendilerine layık görmeleri o kadar üzücü ki. Ben bir vatandaşım en iyisine layığım bunu biliyorum, birileri zenginliğine zenginlik katsın diye yaşamak istemiyorum. Sizi kandırmalarına müsaade etmeyin. Bizim atalarımız canıyla dişiyle kazanmış bu toprakları biz kendi vatanımızda 2. Sınıf vatandaş olduk. Tatil beldelerinde yazın türk bulmak bile o kadar zor ki. Eşim sarışın renkli gözlü avrupa tipli bir insan tatilde kafelere çağıran değnekçiler bile türk olduğumuzu duyunca burun kıvırıyor ya hu! Türk olduğumuz zaten belli olsa çağırmayacaklar bile, ne utanç verici. Bunları ben türkiye cumhuriyetinde yaşayan türk vatandaşı olan kendime layık görmüyorum, siz de kendinize layık görmeyin. Araştırın, dinleyin, izleyin lütfen.
Ne kırık hikayem ne de oğlumun adı olabilirsin.
Dun kuaföre gittim. Her zaman gittiğim yer yeni biri gelmiş. Neyse kaşımı aldırdım, ağda falan. Kız kolumdaki morlukları gördü küçük bebeğiniz mi var dedi birinci şok 🤣 sonra açıkladım yok engelli kardeşim var o sıkıyor falan dedim. Kardeşimin yaşını sordu söyledim sonra beni sordu ama çok şaşırarak sordu. 19 bitiyor 20 olcam dedim. "Şaka" dedi böyle aşırı şok olarak. O an kendimi aşırı kötü hissettim. Ben 22yim benden biraz büyüksünüzdur diye düşündüm dedi. Ama benim o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çünkü bana daha önce birileri de büyük gösteriyorsun demişti. Bi de bazen kardeşimin annesi sanıyorlar(gizlinot: Kardeşim yaşından çok küçük duruyor ) 🥺🥺 Aşırı kompleksim var bu konuda. Biraz kilom var. Kilo veriyorum artık büyük sanmazlar dedim ama sandılar işte. Saçlarımı hep toplarım o da bir neden olabilir büyük durmamda. Ya da tarzım bilmiyorum ya moralim bozuldu işte
25 mayıs 23:04
26 mayıs 01:02
hayatımın çok saçma bir dönemindeyim (istediğim işi yapıyorum, güzel bir ilişkim var ama hiçbir şeyden tatmin olmuyor gibi hissediyorum ve mutlu değilim.) ve tarot falı randevusu aldım yüz yüze. fena keriz ayıklama aktivitesine düştüm ama n'apayım, bir umuttur yaşatan insanı :(
Sinan oğan'ın instagramda paylaştığı story'e yarım saattir gülüyorum, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim sdfjdjfkfkfkfk tam ortalığı karıştırıp evine döndükten sonra tripli gönderiler paylaşan büyücü yenge shajfnnsd
Allah Kılıçdaroğlu'na oy verirdi.