girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1876)
    • medya (28)

1876. Sokak hayvanları hariç hiçbir canlıya beş kuruş yardım etmeyeceğim.

1 saat önce

1875. depremde günlerce enkazın altında aç susuz soğukta kalanlar desteklemiş çoğunlukla zaten, maalesef.

bugün 16:57

1874. Aslında ben eyalet sistemine taraftarım. Ve bu eyaletler arasında da nüfus değişimi olmayacak. Herkes verdiği vergi ile kendi eyaleti içinde harcamalarını karşılayacak.

Mesela benim verdiğim vergi ile Bayburt, Yozgat, Şanlıurfa Diyarbakır vs hükümet tarafından finanse edilmeyecek.

Aç kalsınlar.

Belki oyları değişir, buraya da göç etmesinler. Herkes verdiği vergi kadar hizmet alsın. Benim hayatıma , geleceğime yobaz iller yön vermesin.

Ayrıca PKK var Güneydoğu elden çıkar vs, çıksın. Sanki hayrı mı dokunuyor. Ülke bölünür,bölünsün . Şu an bütün de daha mı parlak. Az biraz toprak, hepsi Atatürkçü ve modern insan ile yaşamak mı, şimdiki hal mi.

bugün 15:24

1873. Depremde günlerce enkaz altında aç susuz soğukta kalan, sesini duyuramayan, dünyada resmen cehennemi yaşayıp ölüp giden, masum bebeklerin ve çocukların kanı var ellerinizde, ey sorumlular ve onları destekleyenler!

bugün 12:49

1872. Ben buraya ait değilim

bugün 12:32

1871. Akplilere laf söylemeye maçası yemeyenler, muhaliflere saldırmaya başlamış. Neyse buranın dA oku çıkmaya başladığına göre bugünlük yeter bu kadar sözlük.

bugün 12:11

1870. Yaşadığımız umutsuzluğun ve yaşayacağımız şeylerin sorumlusu kk ve destekçileridir. Şimdi sabahtan akşama kadar mutfak muhabbeti yapıp, demokrat dedenizle ya sen ne kadar dürüst ne kadar iyi bir adamsın, sen hiç üzülme tamam mı bu halk seni hak etmiyor, zaten başkası da gelse kazanamayacaktı diye kendi dünyanızda yaşayabilirsiniz. Bir taraf için dış güçler ve birileri suçlu diğer taraf için halk.

Ben hayatta kalmaya çalışacağım. Ama kk destekçileri şunu bilsin ki hiç farkınız yok. Aynısınız. Yapmayın etmeyin diye kendini parçalayan, aday olma diye yalvaran bir sürü insana günlerce hakaret edildi. Bakın bu iş böyle olmaz etmeyin diye kendimizi paraladığımızda muhalefete muhalefet etme seçim kazanılsın sonra denildi. Saçma sapan konuları konuşmayın, türk milliyetçilerini dışlamayın bu ülkenin sorunları herkes için aynı dediğimizde ama onlar oy vermez ama bunlar oy vermez diye insanlar susturuldu. Bu seçim kaybedilmemeli dediğimizde kimse dinlemedi.

Milyonlarca gencin, milyonlarca kadının hayvanın el kadar çocukların ahı üzerinizdedir kk destekçileri. Benim hakkım haram zehir zıkkım olsun.

Gidip tıpış tıpış yine oy verdim. O oy da haram zehir zıkkım olsun. Yüzde 60 ka kazanıyorduk değil mi? Tuvalet terliği bile olsa oy verecektik değil mi? Seçim zaten kazanılıyordu ama belediyeler gitmesindi değil mi?

28 yaşındayım ben. Kendimi bildim bileli bu baskıyla ve korkuyla yaşıyorum. Bi şansımız vardı ya. Yıllar sonra ilk kez kazanma şansımız vardı ve onu da 13 seçim kaybetmiş biriyle çöp ettiniz. Belediye seçimlerini de kaybetmek için şimdiden başlayın. Anca yetişir.

bugün 11:49

1869. açıkçası ben hiç üzülmüyorum iyi ki reisimiz kazandı. benim evim var arabam var istediğimi giyebiliyorum ve yiyebiliyorum çok şükür. kurbandan kurbana et yiyen fakfakirler düşünsün. yıllardır ekonomi kötü diye neredeyse beleşe oturttuğumuz için her şeyi yolunda sanan kiracımız düşünsün mesela. düşünsün çünkü haziran geliyor ve yeni kira tutarıyla saplayacağız. bulabilirse yenisini bulsun

bugün 11:16

1868. Yazılacak çok şey var aslında, yine de birkaç kelam etmek istiyorum.

Bu yazacaklarımdan ötürü istediğiniz kadar linç ve hakaret edebilirsiniz ama ne olur malum partili demeyin, kanıma dokunur. Benim çevrem de belli, takıldığım yerler de. hayatımda yandaş 3 kişiyle yakın oldum, onlar da taşındı (gizlinot: S....r olup) gitti ve malum kişiyi sosyal medyada desteklediklerini de görünce onları da sildim artık. gözüme tanıdık gelen hangi yandaş varsa merhaba merhaba, bu kadar. size de öneririm.

Ben kaderimi değiştiren bakıcı sistemi destekleyen kitleyi des tek le mi yo rum arkadaş ! Bundan sonra reisin çoğunluk oy aldığı YERLERDEn açız DIYE BIR HABER GÖRÜRSEM çıktı alıp DUVARA ASacağıM, HEPSINE HER GÜN BEDduA EDeceğiM. Onlardan bi farkım olsun diye sustum sustum yeter, bir farkımız olmasın artık ülke afedersiniz bok çukuruna döndü !

Kendime olmazsa sakın üzülme diye söz vermiştim, dün akşam son ağlayışımdı, artık onu destekleyen her kim varsa acı çekmelerini zevkle izleyeceğim, siyasetle kardeşi kardeşe gerçekten de düşman ettiler evet, kimin nasıl olduğunu daha iyi görmüş oldum. Bu olaylar bittikten sonra da o kitleden kimse kardeşim falan değil artık, herkes hak ettiğini yaşasın. Ben bir yolunu bulur, Almanya'ya gider, madem anayasal hakkımız oradan oyumu kullanır bir şekilde çareme bakarım da bu düzenden memnun olan varsa da sürünsün, bizim yapacağımız bir şey kalmadı.

bugün 08:44 bugün 12:50

1867. Yurtdışına taşınmam gerek, böyle şeylerde ayrıntı önemli olduğundan İngiltere, iskoçya, almanya, Hollanda olur yani böyle her yerden medeniyet aksın istiyorum. Ne bileyim seçimleri kimse sallamasın falan.

dün 23:04 dün 23:06