bu başlığı her gördüğümde, yenmiş minicik bakımsız tırnaklarıma bakıp üzülüyorum...
sürün kızlar sürün, inanılmaz özeniyorum size.
flormar 456 purr cat
adı bile tatlı purr purr cat purrrr
Pretty by flormar 51 pink bauble
Parlatıcı sürmeyi çok severdim ama tırnaklarımın kendi rengi pek hoşuma gitmiyordu. Bu oje tam anlamıyla pembe alt tonlu bir parlatıcı. Severek kullanıyorum.
4 ocak 22:45
4 ocak 22:47
beaulis paint it 977 well wishes.
markanın ojelerini çok çok beğeniyorum fakat rengini vermesi için üç kat sürmek gerekiyor maalesef.
pastel nude serisi princess rengi tek kat, üzerinde de top coat tertemiz tırnak görüntüsü
pastel nude serisi 750 numara. bu serinin verdiği temizlik hissini seviyorum. ne giysem sırıtmıyor. bundan dolayı kırmızı vb. iddialı renkler sürmeyi planlamadığım haftalar işe giderken tek tercihim bu seridir.
koyu renk oje süreceğim zaman elimin gittiği flormar full color-beauty night. tek kat sürümde bordo iki kat sürdüğünüzde neredeyse siyah gibi duruyor.
günlerdir güneş açmadığı, ışık çok kötü olduğu ve özensiz sürdüğüm için görsel ekleyemiyorum.
Ne zamandır ellerime bakmadığım için çok hevesle hem hata kaldıran hem şık duran bir oje sürmek istedim. Her şeye rağmen oje sürmenin keyfi apayrı.
Note gel look serisinden 13 numara flamenco red sürüp bir de gratisten aldığım glossyblossom marka (gizlinot: Sanırım modeli rococo 18th) stickerdan yapıştırdım. kendimce bir yılbaşı ruhu yakalamaya çalıştım (gizlinot: Swh) oje sürmekteki beceriksizliğimi mazur görün lütfen 🙏🏻. Görseli medyada : )
28 aralık 2020 18:48
28 aralık 2020 18:50