girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2950)
    • medya (374)

2950. (bkz: pastel show your joy likit allık)

bronzer olarak kullandığım bir rengi vardı ama sürdükten sonra resmen uçup gidiyordu ve çok çabuk bitti o yüzden pek memnun kalmadım.

8 aralık 19:16 8 aralık 19:17

2949. herkese merhaba :)

en son eylülde girdi yazmışım. son 3 ayda yine dünyaları bitirmişim..

**not: benim elimde her kategoriden neredeyse birer ürün var. biri bitmeden diğerini açmıyorum. o yüzden bu bitenler yaklaşık 10-12 aylık kullanımda veya daha fazlasında bitirip not aldıklarımdan oluşmaktadır.**

1- chloe love story parfüm: bu yıl sadece bu parfümü kullandığım için 2023 yılının kokusu bu parfüm bende. Her kokladığımda bana 2023 senesini hatırlatacak. Tertemiz, misler gibi kokan bir parfümdü. Kalıcılığı orta. Uzun bir süre almayı düşünmüyorum çünkü artık sıkıldım

2- kerastase elixir saç serumu: bitirir bitirmez yenisini aldım. gerçekten aşırı sevdiğim ürünlerden biri. Ben kuru saçıma, günlük olarak kullanmayı seviyorum. 1 pompası saçlarıma yetiyor. bence çok bereketli ve mükemmel bir saç yağı/serumu. kokusunu da çok seviyorum. saçları parıl parıl yapıyor

3- sephora peeling şampuan: sephora'dan bittikçe alacağım favori ürünlerimden biri oldu. bunu kullandıktan sonra ekstra şampuanlama da yapmanıza gerek kalmıyor. saçın yağlanmasını da 1 gün daha uzatıyor bence. ürün seçme hakkım olduğunda direkt bunu tercih ediyorum

4- note 34 oje: bittikçe aldığım, favori kırmızı ojelerimden biri.

5- Missha Yıpranmış Saçlar İçin Protein İçerikli Bakım Kremi: bu da bitirip, yeniden aldığım nadir saç ürünlerinden biri. normalde ben saç kremi değil de maske kullanmayı daha çok seviyorum ama bu krem gerçekten saçları yumuşacık yapıp parlatıyor, seviyorum

6- yves rocher arındırıcı şampuan: sanırım geçen sene favorilerime de yazmıştım. çok memnunum. yves rocher'de en sevdiğim şampuan budur

7- yves rocher onarıcı şampuan: bu da diğerinin aksine en sevmediğim oldu. kokusu çok güzel ama saçlarımı çok hızlı yağlandırdı

8- nyx bare with me kapatıcı: herkesin bayıldığı benimse hiç sevmediğim kapatıcı.. sürüldüğü ilk 2 saat güzel sonrasında uçup gidiyor, kalanlar çizgilere doluyor.. bir daha almayacağım ürünlerden biri

9- maybelline eraser kapatıcı: seviyordum ama artık çok hafif geliyor bana. daha iyi kapatıcılar kullandığım için bir daha almam muhtemelen

10- la roche posay shaka fluid güneş kremi: stokladığım tek ürün sanırım. favorim net!

11- Chic Nail love spell peeling: denemek için mini boyunu almıştım. iyi ki de öyle yapmışım ben pek bir etki göremedim

12- revolution haircare plex 4 şampuan: bunu da çok beğendim. saçlarımı yumuşacık yaptı. 2 şişe bitirdim. indirimde yeniden alabilirim

13- bioderma miseler su: yıllardır bittikçe aldığım bir ürün. ben çift aşamalı temizlik yaptığım için bunu artık tonik niyetine kullanmaya başladım

14- smashbox studio skin fondöten: artık ülkemizde yok ama duruşuyla, fotoğraflarda çıkışıyla, bitişiyle en sevdiğim fondötenlerden biriydi. yeniden alabilme imkanım olsa özel gün fondöteni olarak yeniden alırım

15- grace day avocado nemlendirici: çok hafif yapılı olmasına rağmen her sürdüğümde yüzümde kocaman sivilceye sebep olan o nemlendirici.. nefretimsin. (yüzümde 1 tane bile sivilce yok normalde)

16- beaulis drag it: favorim. başka macera aramıyorum. bittikçe alıyorum. zamanında 11 tl ye alıyordum keşke stoklasaydım

17- dermokil ayak maskesi: kokusu yüzünden migrenim tuttu. pek bir etkisini de görmedim bir daha almam

18- elidor onarıcı sıvı saç kremi: 0 silikon serisiydi bitirdiğim. kokusu çok güzel ama saçlarımı çok yağlandırdı nedense

19- mac taupe ruj: kendime yakıştırmıyorum. bir daha almayacağım

20- sephora 02 gloss: daha güzel renkleri var, bu seriden alırım ama 02 rengini almam

21- swissoderm şampuan: aşırı beğendim. bu kadar reklamı yapılınca şişirme ürün sanmıştım ama mükemmelmiş gerçekten

22- frudia air snowy maske: favori kağıt maskem

23- frudia green grape pore peeling pad: çok seviyorum. haftada 1 kullanıyorum

24- sephora sl15 ruj: güzeldi ama rengi bana bir tık açık geldi. başka renklerinden alırım

25- john frieda frizz ease saç maskesi: saçlarımı yumuşacık yaptı. sevdiğim maskelerden oldu. yeniden alırım

testerler:

26- l'interdit ultime rouge parfüm: testerini bitirip büyük boyunu aldım direkt. mükemmel!

27- urban care keratin saç kremi + şampuan: beğendiğim bir seri oldu. büyük boylarını alabilirim

28- urban care bond plex saç kremi + şampuan: beğenmedim. şampuanı hiç temizlemiyormuş gibiydi. kremi fena değil

29- cerave güneş kremli nemlendirici: güzeldi, kışın kullanılabilir

30- wishful peeling: ben yetersiz buluyorum, fiyatı da aşırı yüksek. büyük boyunu almam

31- dr jart ceramidin nemlendirici: çok beğendim. yanağım pul pul dökülüyordu bir ara. anında aldı o kuruluğu. büyük boyunu alabilirim

32- huda beauty kapatıcı: çok kalın yapılı, çizgilere aşırı dolan bir ürün

33- mustela avokadolu nemlendirici: kokusunu beğenmedim ama nemlendirmesi güzeldi

34- routine yağ bazlı temizleyici: gözlerimi cayır cayır yaktı. asla almayacağım bir ürün

35- routine nemlendirici: sivilce vs yapmadı, güzeldi

36- la roche posay Anthelios Dry Touch güneş kremi: sıvı olanı favorim. bunun yapısı daha kalın ama bu da güzeldi

37- farmasi sarımsaklı şampuan: köpürmesini de temizlemesini de beğenmedim

38- youth the people serum: hem yüzüme hem saçlarıma kullandım, beğendim

39- Jowae nemlendirici: 2 farklı çeşidi gönderilmişti dermoeczanemden. ikisini de beğenmedim. aşırı parfüm kokuyorlar

40- Bebak Pharma Eye Care Serum: kıvamı yoğun, aydınlatan güzel bir serumdu. 6 kez falan kullanabildim, büyük boyunu alabilirim

41- PATCHOLOGY göz altı maskesi: günü kurtaran güzel bir göz altı maskesiydi. şekli de çok güzel

edit: ekleme

7 aralık 23:16 8 aralık 01:37

2948. Kasım ayı bitenler:

Cyrene 0.05 retinol serum: bu benim kullandığım ilk retinol, cyrene markasını zaten genel olarak beğeniyorum. Bu serumu da beğendim. İlk ay haftada iki kere kremle karıştırarak kullandım. Sonra kremden önce kullandım. Ondan sonra da haftada üçe çıkardım. Cildimi tahriş etmedi, ince kırışıkşıklarıma çok iyi geldi. Neredeyse 5 ay kadar gitmiş. Şimdi etat pur'ün daha güçlü bir retinol serumunu kullanıyorum ama bu daha iyiydi bence.

Bioderma atoderm vücut kremi: daha önce küçük boylarını kullandım, sonra bu büyük boya geçtim. Bende haşimato olduğu ve cildim çok kuruduğu için sıklıkla kullandığım için 2 ay kadar gitti. Kokusuz ve nemlendirmesi iyi olduğu için sürekli alınacak bir ürün.

Yves rocher pure menthe karma ciltler için temizleme jeli: 3 ay kadar gitti. Ben çok sevdim, hem çok iyi temizliyor, hem göz yakmıyor, hem kurutmuyor hem de fiyatı uygun. Elimdekiler bitince kesinlikle tekrar alabileceğim bir temizleyici.

Raen sülftasız naneli şampuan: raen zaten sürekli kullandığım marka, bu da en sevdiğim kokularından olan naneli şampuanı. Bittikçe üç senedir sürekli birkaç tane alıp yıllık stok yapıyorum. Yağlı saçları olanlara özellikle tavsiye ederim, saç derimi düzeltti.

Bioderma cicabio güneş kremi: hayatımda kullandığım en iyi güneş kremi, koruması, dokusu, cilde iyi gelmesi ile tahta oturdu. Umarım üretimden hiç kalkmaz. Aşkım.

Sephora best skin ever fondöten: ben daha önce fondöten kullanmamıştım o yüzden süper bir şey mi bilmiyorum ama bende bb krem etkisi bıraktı ki zaten istediğim buydu. Kapatıcılığı çok yoğun değil, ıslak süngerle daha güzel dağıldı. Ben sevdim, alırım tekrardan. Benim cildim sarı alt tonlu açık buğday, n10 rengi tam oldu.

Hoito hyaluronic acid serum: eczacı burcu ağırman beni etkiledi bu konuda, daha önce onun önerdiği hayejin markasını kullanmıştım, ondan da çok memnun kalmıştım, bu seruma da bayıldım. Uygun fiyatlı, yerli marka, kadın girişimci, işini çok güzel görüyor. Formülasyonu bozmazlar ve fiyatları şişirmezlerse başka serum aramam. Tek negatif noktası çok çabuk bitmesi, bir ayda bitiverdi. Elimdekiler bitince kesinlike birkaç tane alırım.

Inkey list retinol göz kremi: ben çok memnun kaldım, ince kırışıklıklarımı açtı, tekrar alırım.

Missha tatoo liner bro1 göz kalemi: rengi güzel bir soğuk kahve ve kalıcı bir göz kalemi ama sürüşü çok sertti, bir daha alır mıyım, arada kaldım.

Max factor rise & shine lift & volume: aslında max factor fırçalarını çok seviyorum ama bu hem çok yoğun bir siyahtı, hem de çok hızlı bir şekilde kurudu. Maalesef tam bitiremeden kuruduğu için veda ediyorum.

3 aralık 11:29

2947. kasım ayı -ürün yorumları linkte-:

(link: https://www.suslusozluk.com/agarta-yoğun-bakım-el-kremi?i=1338018 Agarta Yoğun Bakım Kremi)

(link: https://www.suslusozluk.com/sleepy-bio-natural-hijyenik-ped?i=1334752 Sleepy bio natural hijyenik ped)

1 aralık 20:16

2946. benefit 24h şeffaf kaş jeli (mini) _ 2. bitirdiğim benefit jeli oluyor, o kadar elim alışmış ki bittiğini farketmeden günlerdir kullanıyormuşum. terledikçe kaşlarım aşağı düşmeye başladığında fark ettim ki kaşımda ürün yokmuş. genelde ıslak bir uygulaması olmadığı için de ilk sürdüğümde gözüme ıslak görünmediği için anlayamamışım.

yenisini almadım, mac'in kaş jeli ile devam edeceğim yola.

mac siyah, su geçirmez eyeliner _ 2 sene önce aldığım ürünü bu sabah itibariyle elden çıkarmaya karar verdim. gözümde kalabilen tek eyeliner olduğu için de muadili yok, yine gidip aynısından aldım tabiisi.

fotoğrafta alttaki bilgilerini gösterdim, o kadar eskimişti ki üstünde yazı kalmamış :)

30 kasım 19:24

2945. kasım ayı bitenlerim:

*bioxcin suncare spf 50 yağlı ciltler için güneş kremi: fiyatına göre iyi bir ürün ama daha hafif formda güneş kremleri varken tercih etmem. sivilce yapmıyordu ama benim kızarık cildimi daha da kızartıyordu ayrıca o hindistan cevizi kokusunu acilen söküp almalılar formülden. kullandıkça midem bulanır oldu. bir daha almam.

*loreal elseve mucizevi yağ kuru ve sert saçlar için: bu genelde benim banyomda hep bulunan bir ürün yani kaç tane bitirdim bilmiyorum. fiyat olarak uygun ve saçı nemlendirme açısından başarılı. bu kuru ve sert saçlar için olanı normal saçlar için olanından çok daha iyi nemlendiriyor ve güzel kokuyor bence.

*clinique moisture surge 100hr nemlendirici: 15 ml deneme boyu olarak almıştım ve memnun kaldım. tam bir yağlı ciltler için yaz nemlendiricisi bence bu. yüzde yağlanma yapmayan mat duran ve dolayısıyla da nem verme oranı düşük bir nemlendirici. sivilce ya da irritasyona sebep olmadı.

*darphin hydraskin light nemlendirici 50ml: verdiği nem dolayısıyla bir ara sevdiğimi düşünsem de üzgünüm ki benim cildimde irritasyona sebep olmuş kremdir. başlığında da edit olarak girdim zaten. evet çok güzel nemlendiriyor ve çok güzel kokuyor. parfümlü ürün sevmememe rağmen sanki cildime çok iyi bir şey yapıyormuşum hissi veren bir kokusu var böyle ben kaliteliyim diyen bir koku. bunu sürdüğüm zamanlar asitler yüzümü daha fazla tahriş etti ve daha fazla kızardım. cildimin hassas, sivilceye meyilli ve kızarık olduğunu da eklemek isterim tabi. bir daha almam çünkü bu aralar sanırım hayatımın nemlendiricilerini buldum ve umarım ömür boyu benim için ulaşılabilir olurlar.

30 kasım 14:22

2944. kişisel istatistik tutmayı seven birisi olarak yaklaşık bir yıl önce bitirdiğim ürünleri bir kenarda tutmaya karar vermiştim. ama bu kararımı unutup çöpe attığım 10-15 tane ürün daha olmuştur bu süreçte. şampuan, duş jeli gibi şeyleri de koymamıştım torbama. bundan sonra bitenler torbamı ürün atlamadan ve daha sık güncellemeye çalışacağım. bunun elimdeki ürünleri bozulmadan bitirip denemek için de beni motive edeceğini düşünüyorum. amerikada yaşıyorum ve amerika sephora sürekli yeni sample boyürünlerin ağırlıkta olduğu setler çıkarıyor, alışverişlerinizde tester boy ürünler seçtiriyor veya biriktirdiğiniz puanlarla donemlik sample boy ürünler secmenize ve online eventlere katılıp sample boy ürün kazanmanıza olanak sağlıyor. bu sebeple de bu yıl çok fazla sample ürün kullanıp deneme şansım oldu. bitenleri kenarda tutunca kucuk krem kavanozlarını yıkayıp içlerine diğer kuruma tehlikesi olan tester ürünleri aktarma şansım oldu. görseldeki küçük kavanozların içinde rare beauty allık testerları falan var mesela. hatırladığım kadarı ile görseldeki ürünleri yorumlayacağım:

- nars / radiant creamy concealer - kaç tane bitirdim hatırlamıyorum ama artık beni tatmin etmediğine karar verdim. iyi nemlendirmediğim zamanlarda göz altlarımı çok kırışık göstermeye başladı. stoktaki bir adeti de bitirdikten sonra bir daha almayacağım sanırım.

- benefit / 24-hr brow setter - sample boy olmasina rağmen aylarca kullandım, çok bereketliydi. kaşlarımın tepesinde beyaz beyaz kalıntılar bırakması dışında güzel bir üründü. daha iyisini bulmazsam alırım.

- darphin / ideal resource restorative bright eye cream - gercekten parlaklık veren ve aydınlatan bir göz kremiydi, bence içerisinde çok çok küçük boyutta simler var ve bu sayede bright bir görünüm veriyor, güzel nemlendirmesine rağmen bir tik dolandırılmış hissettiğim için bir daha almam sanırım.

- darphin / hydraskin rich - kaç kavanoz bitirdim hatırlamıyorum. nemlendirmesi benim beklentime çok uygun. gündüzleri kullandığım güneş kremi nemlendirici özellik içeriyor ise bunu sürmüyorum ikisi birlikte ağır oluyor. amerika darphin sitesinde donemlik çok güzel kampanyalar oluyor, onlara denk geldikçe stokluyorum.

- darphin / ideal resource radiance cream - sample boy bir üründü, hatırlanacak kadar özel bir etki bırakmamış.

- darphin / multi corrective divine eye cream - güzel bir göz kremiydi fakat çabuk form değiştirdi. yine sample boy olmasina rağmen bereketli kremdi.

- darphin / intral tonique - çok güzel kokan ve yumuşacık yapan bir sample boy tonikti.

- kiehl’s / ultra facial cream spf 30 - kış aylarında gündüz kremi olarak kullanarak bitirmiştim, gayet güzeldi. güneş korumalı bir gündüz kremi ihtiyacı duyarsam tekrar alırım.

- kiehl’s / ultra facial cream - sample boydu. genelde tatillerde kullanarak bitirdim. güzel bir nemlendirmesi vardi. darphin hydraskin richten vazgeçtiğimde seçeneklerimden birisi olabilir.

- kiehl’s / ultra facial cleanser - hala da yeni şişesini kullanıyorum, minicik bir miktarı yetmesine ve yoğun yapıda olmasina rağmen pek bereketli değil. iyi temizlediğini de düşünmüyorum. kapağı beni gıcık ediyor, sürekli kapağında ürün birikiyor ve açtıkça o biriken kısım sünüyor. elimdeki bitince bir daha almayacağım sanırım.

- avene / hydrance aqua gel - bu da tatillerde kullanarak bitirdiğim idare eder bir sample boy nemlendiriciydi.

- lamer / the moisturizing soft cream - bu sample boy kremi kullanmaya kıyamaya kıyamaya bitirdim. lamer’in içeriği boş sadece lüks hissiyatı veren bir marka olduğunu okuduğum için hiç beklentim yoktu ama kullanınca şok oldum. sanıyorum kullandığım en iyi nemlendiriciydi. böyle bir yumuşaklık hissi yok. ha o kadar para verip alır miyim, asla.

- glow recipe / hyaluronic cream - bu markayı seviyorum fakat bu sample boy krem çok kötüydü, homojenik degildi. belki de bendeki bayattı, bilmiyorum. tatillerde falan bitirdim bi şekilde.

- glow recipe / watermelon glow niacinamide sunscreen spf 50 - sample boy bu güneş kremi çok güzeldi, pasparlak bir görüntü veriyordu, tekrar alabilirim.

- estee lauder / advanced night repair eye complex - genelde gel yapıdaki kremleri pek sevmem, nemlendirmesi bana yeterli gelmez ama bu o kuru hissiyatı verirken nemlendiriyordu da tuhaf bir ürün. iki kutu bitirdim, bir daha duty free de falan ucuza bulursam alabilirim. inanılmaz bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

- dr. dennis gross / Hyaluronic Marine Dew It Right Eye Gel - günlük kullanarak bitirdim, hissettiğim farklı bir etkisi olmadı. parasını haketmiyor.

- paula’s choice / 2% BHA - bu asidi seviyorum, hala kullandığım büyük bi boyu daha var elimde. zaten çok da ünlü bir ürün kendisi.

- nuxe / dry oil - küçücük sample boy yıllarca süründü elimde, cildime ağır geliyordu ama saçıma başıma sürerek bitirdim sonunda.

- dr. jart / cicapair tiger grass color correcting treatment spf 30 - sampledı. kullandığım en berbat güneş kremlerinden biriydi, zaten bozuldu bir iki kere kullanıp attım.

- dr. jart / ceramidin - hatırlamıyorum bile o kadar etkisi olmamış üzerimde.

- fresh / soy face cleanser - bu da bozulan sample ürünlerden. tatillerde kullanıyordum iyi oluyordu ama kokusu değişti, temizlemesini de sevmiyordum zaten, bitmeden çöpe gitti.

- mdsolarsciences / mineral cream spf 50 - klasik beyazlık bırakan mineral güneş kremi, zor bitirdim.

- dermalogica / dynamic skin recovery spf 50 - güzel bir sample boy kremdi, kokusu da hissiyatı da iyidi. büyük boyunu alırım.

- avene / sport fluid spf 50+ - günlük olarak yüze kullanıma uygun degildi bence, sahilde bitirdim, koruması güzeldi.

- clinique / pep start spf 50 - en sevdiğim günlük tinted güneş kremim bu. tekrar aldım, günlük makyaj altına kullanıyorum. çok güzel parlaklık ve kapatıcılık sağlıyor hem de güneşten koruyor daha ne olsun. darphinin de tinted güneş kremini kullanmıştım, bu daha güzel bence.

- innisfree / daily uv defense sunscreen spf 36 - kış aylarında kullanıp bitirdiğim sample ürünlerden biri daha, pek akılda kalıcı bir özelliği yoktu.

- lancome / uv expert aqua gel defense 50+ - yaz aylarında sahilde kullanıp iki adet sample boyunu bitirdim, sahil icin gayet iyiydi ama günlük kullanmam, fazla parlama yapıyordu.

- shiseido / ultimate sun protector lotion 50+ - kabus gibiydi, minicik boyu zor bitirdim. bunu sürüp dalgınlıkla denize girerseniz vay halinize böyle bir göz yakmak olamaz. asla almam.

- rare beauty / mascara - seveni çokmuş ama benlik değildi.

- flormar / quick dry extra shine - en sevdiğim fiyat performans ürünlerden birisi. ojenin kullanım süresini resmen iki katına çıkarıyor, hem de pasparlak parlatıyor. hiç eksik etmem evden.

- olaplex / no.9 - severek kullandığım bereketli bir sample boydu, saçlarımın dalgalarını belirginleştiren bir serumdu. sonlara doğru kokusu değişti ama.

- olaplex / no.3 - seviyorum, saçlarıma iyi geliyor. saç dökmesi dışında bir sorunu yok.

- kerastase / curl manifesto leave-in cream - bunu da çok seviyorum, beni curly girl yapanlardan. büyük boyunu satin alırım ileride.

- native / deodorant - şimdilik amerikada bulduğum en iyi aluminyumsuz deodorant. roll-onu daha yeni alerji yaptı ama, öyle pek alerjik bir tip de değilimdir. güvenim sarsıldı markaya, yeni arayışlardayım.

- dhc / deep cleansing oil - en sevdiğim ürünlerimden birisi, stoklu olarak kullanıyorum. çift aşamalı temizlik icin çok iyi bir yağ bazlı temizleyici.

- vegamour / gro revitalizing shampoo - hatırlamıyorum bile.

28 kasım 01:00

2943. a'pieu juicy-pang likit allık(gizlinot: rd01): zaman zaman kullandığımda yama yama durabilse de baya sevdiğim bir üründü.

maruderm hassas ve atopik ciltler için yüz yıkama jeli: yıkama jelinin sadece yüzünüzü temizlemesini istiyorsanız güzel uygun fiyatlı bir seçenek. ürünün rengi ve kıvamı çabuk değişebiliyor ama bu bozuldu demek değil. ben bitene kadar kullandım ve cildimde herhangi bir sorun yaşamadım.

skinmaster vita-b complex serum: çok düzenli olmasa da gün aşırı kullandım ve sevdim. arada kuruluk hissi yapabiliyor ama onu tam çözemedim. bir tane daha yedekli duruyor.

skinmaster yaşlanma karşıtı bakım kremi: içeriği minimal, temiz ve aynı zamanda içinde peptid var diye almıştım. kışa daha uygun bir nemlendirici bence. ne iyi ne kötü bir krem ama tam sevemedim. tekrar almam.

mousson turuçgil ve ballı saç kremi ve maskesi: baya sevdiğim bir ürün ve cidden maske görevini de yerine getiriyor. güzel nemlendiriyor.

dalan zeytinyağlı banyo ve vücut sabunu: bu kaçıncı hatırlamıyorum bile. bayadır vücudumu bu sabunla yıkıyorum. diğer sıvı ve parfümlü olanlar bende sivilcelenme yapıyor.

benri asetonsuz oje temizleme pedi(gizlinot: aloe vera): etlerimi kurutmadan ojemi çıkarıyor. seviyorum.

jean's color(gizlinot: magenta): dibinde kalan çok azı kızıl saç boyasıyla karıştırarak bitirdim.

sensodyne beyazlatıcı diş macunu

27 kasım 19:59

2942. sinoz vücut peelingini bitirdim bugün zaten düzenli bitenlerim arasında sık sık kullanıyorum. çileklisi çıkmış bu sefer onu denicem.

23 kasım 21:28

2941. Mac yüz temizleme yağı: göz yakmıyor, temizliği iyi sayılabilir. Katı yağları daha çok sevdiğim için tekrar almam ama işini yapan bir ürün

22 kasım 14:21