güneş oğlak yükselen akrep ay terazi
Güneş aslan, yükselen aslan, ay boğa
Yay burcu.Bazen çok basit bir olaya aşırı tepki veren bazen de dünya yıkılsa umrunda olmayan tepkileri konusunda dengesiz burç.Düşünceleri de çok çabuk değişir.Abartı derecede özgür ruhlu bazen normal bi soruya bile bana karışma sana hesap mı vereceğim triplerine girer.Bekar ve boşanmış oranı en yüksek burçmuş diye okumuştum bir yerde doğruluk payı var mı bilmiyorum.Dünyada en az bulunan burç(kış ayına denk geldiği için böyle olduğunu düşünüyorum)Gezmeyi sevme durumu bana uymuyor tam aksine çok evcimenim.Çok özel bir ruh olduklarını düşünüyorum yay burçlarının hemen sıyrılıyorlar ortamdan zeki ve araştırmacı buluyorum her konuda fikrimiz var.Abartmayı çok severler bir de her şeyi.
güneş aslan, yükselen aslan, ay başak
Güneş başak, yükselen kova, ay yay
güneş akrep, yükselen balık, ay koç.
Balık. Her insana istisnasiz baglanmam, alismam ve sonrasında acılar çekmenin nedeni bu burca ait olmam olabilir mi. Tek bir dileğim olsa ruhumu ve duygularımı aldirmayi isterdim.
Boğa burcuyum inadım var biraz evet :) ama aşırı duygusalım... bazen durduk yere gözlerimden yaş akıyor sulu gözüyümdür. Yükselenim Balık değil bu arada Terazi :d
burcum ve yükselen burcum balık, ay burcum aslan. merak eden varsa evet biraz zorlanıyorum.