girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (502)
    • medya (6)

502. (link: https://gardrops.com/lilyavc link) sol de janeiro brazilian bum bum cream, muscent parfümler ve h&m erkek kotları satışta

1 saat önce

501. Çok az kullandığım Mac studio fix fluid fondoteni, Shangpree crystal bb kremi ve mini boy fenty highlighterı ekledim, (link: https://gardrops.com/Leyla1107 link) çalışmazsa kullanıcı adım Leyla1107, fiyatta yardımcı olurum tabii. elimde bir de en fazla %20si kullanılmış Cosrx - Salicylic Acid Gentle Cleanser var onu da ekleyeceğim

27 mart 12:42

500. benimki dee (link: https://gardrops.com/eyluisik burada)

17 mart 21:39

499. Buyrun bu da benim gardrobum,

Süslüden olduğunuzu da belirtirseniz selamlamış oluruz  (link: https://www.gardrops.com/whiteblossom Beklerim)

17 mart 21:37 17 mart 21:37

498. (link: https://www.gardrops.com/Tubanindolabi Bu da benim)

17 mart 18:43

497. Sıfır ya da sıfıra yakın kaliteli güncel ürünler için (link: https://www.gardrops.com/minimallldolappp Buraya)

15 mart 17:29

496. (link: https://www.gardrops.com/rana988 Gardrops ) Beyaz converseleri almak isteyenleri bekliyorum.

14 mart 17:16

495. Elimdeki eşya sayısını azaltmaya çalışıyorum. Hiç giymediğim kazak, hırka, kar botu gibi bazı eşyaları deprem yardımları içinde gönderdim, oraya göndermenin abes olacağını düşündüğüm bazılarını ise gardropsta satıyorum.

Yeni gibi olan hakiki deri babet ve botlarımı piyasa değerinin yarısından aza, daha çok giyilmiş ikinci el botlarımı da çok ucuza satıyorum.

Ayrıca elimde çok fazla parfüm ve kozmetik oldu. Açılmamış missha ve maybelline far paletlerimi satıyorum.

Muscentin eski editöre özel ürettiği 100 ml yoğun esanslı olanlar dahil birkaç parfümü de elden çıkarıyorum elimdekileri azaltmak maksadıyla.

Makul seviyede pazarlığa açığım, takas çok tercih etmiyorum aslında amacım ürün azaltmak olduğu için ama reddedemeyeceğim teklifleriniz olursa değerlendirebilirim :)

(link: https://www.gardrops.com/Ani11 buradan) inceleyebilirsiniz.

12 mart 15:31

494. bir takı satma işine girdim umarım istediğimi alırım, bir de 1 2 kete giyip bir daha giymediğim elbiselerim var hoşunuza gideb olursa linki buraya bıraktım(link: https://www.gardrops.com/mervekarapnar link)

12 mart 01:03

493. Cilt bakım ürünleri ve bir tane de güzel olmasına rağmen niye satılmadığını hala çözemediğim bir yeleğin olduğu hesabım. Bi' göz atarsanız çok mutlu olurum tişikkirlir sipirminlir.(link: https://www.gardrops.com/Herecomesthesun Link)

10 mart 23:48