girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (473)
    • medya (7)

473. biraz temiz ten kokumla karışmış midnight bloomdur. elimde sürekli kahveyle gezdiğim için biraz da kahve.

geçtiğimiz gün bir arkadaşım yağmur sonrası toprak gibi kokuyor burası dedi havayı koklaya koklaya beni buldu, ben de doğa yürüyüşünden yeni gelmiştim.

imza kokum biraz sıktığım şeyler biraz da hayat tarzımın karışımı.

8 kasım 12:56

472. İlkbahar-yaz için YSL Libre.

Sonbahar-kış için Zadig&Voltaire This is Her.

Parfümde vanilya notasını çok seviyorum.

2 kasım 19:36

471. lancome idole.

çevremde benimle çok özdeşti artık. ben de böyle kokmayı çok seviyorum. tende kalıcığı çok az da olsa kıyafette 6 saate kadar dayanıyor. 25 ml'i de var tazelemek istersem çantama onu atıyorum.

geçenlerde power flankerını denedim. ona da bayıldım. çok pahalı olmasa onu da alırdım.

2 kasım 17:23

470. Versace Bright Crystal. Önce edt olanı kullanmistim sonra edp olana geçtim. Şu anda Muscent in bright crystal edp sini kullanıyorum. Ve gerçekten neredeyse birebir aynı. %99 aynı. Çok severek kullanıyorum. Eğer duty freeden birine getirtme şansım olursa orijinalini isterim elbette. Kokusu çok güzel, ciceksi ve deniz kokusu notaları var. Zarif ve feminen bir parfüm diyebilirim. Cok ağır kokulari kendime yakistirmiyorum. Bu tarz yormayan ve sucul notalar barindiran parfümleri çok seviyorum. Yıllardır da bu parfüm benim vazgecilmezim.

Not: arada farklı parfüm veya body mistler kullanabiliyorum ama çoğunlukla kullandığım imza parfümüm budur.

2 kasım 16:14 2 kasım 16:23

469. universitede dkny-be delicious

25-30 yas arasi- dior miss dior (2012 versiyonu)

30lar narciso rodriguez- pure musc

5 ocak 2024 13:07

468. benim imza parfümüm noirın k3'ü oldu. gucci gulity muadili innnanılmaz iyi bi koku. orijinalini aratmıyo ve daha kalıcı üstelik. iyi ki keşfetmişim bu markayı diyorum diğer kokuları da radarımda

2 ocak 2024 13:38

467. Lancome - hypnose

27 ekim 2023 18:39

466. İmza parfümüm olmadı hiç bir zaman. Hep aklım koklamadıklarımda.

23 ekim 2023 15:15

465. yaz için çok ağır ama her kış yeni imza parfüm aradıktan sonra dönüp dolaşıp geri döndüğüm kürkçü dükkanım: shiseido zen

17 ekim 2023 22:53

464. asla sürekli tek bir parfüm kullanabilecek biri değilim ama birkaç aydır en sık kullandıklarım: soğuk havalar için tatlı koku olarak jpg la belle le parfum; hava şartlarından bağımsız, her yere her zamana uygun temiz bir koku olarak narciso pure musc.

5 mart 2023 23:21 5 mart 2023 23:23