yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (269)
    • medya (1)

    269. fare kapanı

    10 nisan 15:17

    268. öteki. cüneyt gökçer'de izledim. hala oynuyor, mutlaka tavsiye ederim.

    geçen ay da sefilleri izledim yine aynı sahnede. o da harikaydı.

    28 mart 01:31

    267. Yolcu - izmir büyükşehir belediyesinin sahnelediği, nazım hikmet'in oyunundan uyarlanan, müzikal kısımları da olan keyifli bir oyundu. 

    13 ocak 12:02


    266. Fosforlu Cevriye: 8/10

    Çingene boksör: 8/10

    Fındıkkıran balesi: 10/10

    11 ocak 22:17

    265. Old fools

    Çok güzeldi

    31 ekim 2024 19:14

    264. 39 buçuk basamak

    28 ekim 2024 17:40

    263. zengin mutfağı

    21 ekim 2024 22:49


    262. Müzikal oyun olan Tartuffe'yi izledim. İkinci müzikal oyun deneyimim oldu. Hoşuma gitti ancak oyun süresi uzun olduğu için bazı noktalarda kısa kopmalar yaşadım. Oyun en başta düşük bir seviyede başlıyor bu şekilde devam edecek sanmayın sonra seyir zevki artıyor. Oyunculuklar, özellikle bazı karakterler çok hoşuma gitti, dekor da harika. 8/10.

    Not: şehir tiyatrolarına bilet bulmak çok zor. Oyunun oynanma tarihinden 2 gün önce iptal edilebiliyor, bu tarihten sonra iptal edilemiyor. O nedenle tarihten 2 gün önce bilet bakarsanız ara ara boşluklar görebilirsiniz.

    17 ekim 2024 14:57

    261. Temmuz ayında Moda Sahnesi'nde oynanan "Sevgili Arsız Ölüm Dirmit" oyununu izledim. 85 dakika, tek perdelik bir oyun. Baştan sona kadar hissetmediğiniz duygunun kalmadığı, diğer izleyenlerle birlikte kah şarkı söylediğiniz kah güldüğünüz bir oyun. Sevgili oyuncu Nezaket Erden tek kişilik dev kadro resmen. Aklında olan, bu oyuna göze çarpan herkese tavsiyemdir, düşünmeyin.

    7 ağustos 2024 15:59

    260. Süreyya operasında oynayan küçük korku dükkanı.

    Bu sezon sadece 1 oyuna gidebildim ama çok doğru tercih yapmışım. İlk defa müzikal bir tiyatroya gittim, bundan öncekilerden farklı olsun, farklı bir şey deneyimleyeyim diye düşündüm. Çok çok beğendim. İmkanı olan ya da gitmeyi düşünenlere önerimdir. Özellikle ilk perdenin sonuna doğru oyun o kadar keyif verici bir hal alıyor ki zamanın geçtiğini anlamıyorsunuz.

    18 mayıs 2024 15:16