girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (463)
    • medya (11)

463. iyileşebilirim. yine yönümü bulabilirim. kayboldum sadece, ama denize çıkar sokaklar değil mi ? biliyorum. yaşadım. gördüm. bu gecenin de sabahı olacak, yine sökecek şafak. geçecek, göğsümün daralmaları geçecek. nefes alacağım. ben gerçekten nefes alacağım. yine yaşayacağım. yine. ölüm var değil mi bu hayatta? ölümden başkası yalan. hala nefes alıyorsam, umut var. kimse için değil, sadece kendim için. öğreneceğim. kendimi sevmeyi de öğreneceğim, kendimi affetmeyi de. hata lüksü vereceğim kendime. mükemmeli istemeyeceğim artık. yemek yiyeceğim tekrar, verdiğim kiloları geri alacağım. iyileşeceğim. öyle dedi terapistim. ha bir de devam edeceğim terapilere. yüzleşeceğim; kendimle.

4 kasım 00:01

462. aslı enver ve engin akyürek ikilisinin yeni netflix dizisi enfes bir akşamı izlemeye başladım. dizide sürekli old money kavramından bahsederken eski para eski para diyolar gkldjglkf lol eski para nası bi çeviri ya?? bu çeviri aynı benim hotdog denen sosisliden sıcak köpek diye bahsetmem gibi olmuş. köklü zenginlik falan desenize şuna. aileden zengin tayfa falan diyin en kötü ne bileyim senarist iyi misin

30 ekim 09:47

461. Banyoyu temizledim !

30 ekim 00:01

460. 2 al 1 öde kampanyası ve türevlerinde asla 2 alıp 1 ödeyemiyor olmamız beni çıldırtmaya başladı. Gerçekten bizimle dalga geçtiklerini ve maddi anlamda nasıl sömürüp kandıracaklarını şaşırdıklarını düşünüyorum. Bir ürün eklemiştim favorilerime son 1-2 haftadır ürünün fiyatı 400tl bugün baktım ve ne göreyim birden fiyatı 850tl olmuş a a neden ola ki? 2 al 1 öde varmış, yersen.

Birçok kampanyada(!) bunu defalarca gördüm ve bıktım artık. Neden kimse buna bir şey demiyor müdahale edilmiyor? Bu resmen kurnazlık hatta sahtekarlık. İnsanlar bir ürün fiyatına iki tane aldıklarını sanıp seviniyor. Yazık gerçekten.

27 ekim 23:19

459. (link: https://www.suslusozluk.com/süslülerin-söylemek-istedikleri?i=1359671 Şu entryde) sözü edilen durum hep siyah-beyaz keskinliğinde yansıtılıyor, sosyal medyada da çok görüyorum ve rahatsız edici boyuta geldi.

Bir erkek size karmaşık sinyaller veriyor, flörtöz davranıp sonunda açılmıyorsa size aşık olma ihtimali çok düşüktür. Bu doğruya doğru, işin en can sıkıcı kısmı.

Alternatif senaryolarda ise sevgiliden ayrılma veya boşanma sürecinde olup kimseye söylememesi, birkaç kişiyi daha yedekte tutması, aşktan veya ilişkiden bir şekilde kaçması, sizi sevmemesi ama yatağa atmak için fırsat kollaması, sizin sohbetinizi ve insanlığınızı sevmesi ama fiziksel olarak yeterince çekici bulmaması, sizi fiziken güzel bulurken kişilik olarak uyumsuz bulması, sevme kapasitesinin sınırlı olması, kararsızlık gibi şeyler var.

En düşük ihtimal ise reddedilme korkusundan sürekli sinyal yollayıp sadede gelememesi. Bu ihtimal yok denecek kadar az ne yazık ki, sıfıra çok yakın. Ama yine de sıfır değil.

Peki, en düşük ihtimallerin güzelliği için kendimizi yorup üzmeye değer mi? Bu sizin hislerinize ve dayanıklılığınıza bağlı. Gelin görün ki tavsiye etmem, sinyaller olumlu veya olumsuz yönde netleşene dek meseleyi rafa kaldırıp kendi hayatınıza odaklanın. Hayat ne istediğini kendi bile bilmeyen dengesizleri anlayacak kadar uzun değil. Radyo dinlerken iki kanalın sesi karışsa gidip yeni kanal ararız veya radyoyu kapatırız.

Yani evet, siyah-beyaz durumlar yok, en umutsuz hastayı bile yaşam ünitesine bağlayabilirler. Ama siz yine de kendinizi her ihtimale hazırlayın.

26 ekim 21:14 26 ekim 21:24

458. Erkeklerle ilgili aklınızda bulundurmanız gereken en temel cümle

"Bir erkeğin sevip sevmediğinden şüphe ediyorsan sevmiyordur"

Birinden hoşlanıyorsunuz ve sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorsanız net olarak hoşlanmıyordur. Çünkü bir erkeğin duygularını net bir şekilde belli edemeyeceği süre max bir kaç gün. Biz gibi değiller onlar aylarca içinde tutup uzaktan uzağa hoşlanamıyorlar. Arkadaşlarımdan da duyuyorum burada da görüyorum hoşlanıyor gibiydi ümit verdi vs vs bir erkek hoşlanıyor gibi olmaz kızlar ya hoşlanıyordur ya hoşlanmıyordur.

Bu sözlerim ilişki içinde de geçerli acaba artık beni eskisi gibi sevmiyor mu gibi bir düşünce varsa aklınızda ne yazık ki sevgisi bitmiştir.

Bunu aklınızdan sakın çıkarmayın.

26 ekim 13:17

457. Artık birilerinin mutlu mesut sosyal hayatını izlemekten, imrenmekten, nerede hata yapıyorum demekten, neden böyle demekten çok yoruldum. Kafama yorganı çekip 1 ay yataktan kalkmadan hayattan ve insanlardan kopmak istiyorum.

Bir döngü var ve o döngüden kendimi neden çıkaramıyorum, neyin boşluğunda, neyin yokluğundayım bilemiyorum.

Sabah sabah gördüklerimden yine gerildim cidden...

24 ekim 09:23

456. Seni bir bahçeye benzetiyorken şimdi bir çıkmaz sokağa benzetiyorum. Hatta çıkmaz sokaktaki bahçeli evsin benim için. Öyle huzur dolu ama çıkmaz sokakta işte, yolum buradan geçmiyor.

18 eylül 01:20

455. O evi yıktım, içindeydin. Görüyorum ki sen de yıkmışsın o evi. O evi yıktın, içindeydim. O hep bir “hoş geldin” ile karşılanacağımı sandığım evi. Seninle birlikte filmler, diziler izlediğimiz, bana yemek yaptığın, bana sarıldığın, sarıldığımız, arada bir atıştığımız, birlikte videolar izlediğimiz, birlikte kahkahalar attığımız, ağladığımız, kahve içtiğimiz, yemek yediğimiz, doğum gününü kutladığımda bana “ilk kez doğum günüm kutlanıyor” dediğin, kapıyı çarpıp çıktığımda peşimden geldiğin o evi. Birlikte uzandığımızda ne kadar huzurlu olduğumu hissedip şükrettiğim, sarılarak uyuduğumuz ev yıkıldı. Ben yıkıldım, artık sevilmeyişim yıkıldı. Sen ayağa kalktın, dimdik ayaktasın şimdi. Bense o evin enkazı altındayım.

17 eylül 03:35

454. sonunda üzülmeyeceğim bir aşk yok anladım.

20 ağustos 00:10