girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2108)
    • medya (671)

2108. Hem guzel kis havalari icin hem de soguk ilkbahar gunleri giyebilecegim salaş ama şık ve hafif bir kisa kaban ve suet kovboy bot.

16 mart 01:46

2107. nike'ın venezia mega outlet mağazasından 1250 tlye air huarache modelini aldım. kendime ayakkabı alma niyetiyle gitmemiştim aslında, başta beğenemedim ayağı küçük gösteriyor çocuk ayağı gibi diye bir burun kıvırdım ama hem uygun hem de ayağını asla vurmaz denilince ikna oldum hemen. çünkü bütün ayakkabılar daima ayağımı acıtır :( (link: https://www.sportinn.com.tr/nike-air-huarache-kadin-sneaker-ayakkabi-dv6976-100-73546-51-B.jpg ) (link: https://www.sportinn.com.tr/nike-air-huarache-kadin-sneaker-ayakkabi-dv6976-100-73550-51-B.jpg ) pembesi de çok tatlıydı ama o gerçekten aşırı küçük gözüküyodu o yüzden onu tercih edemedim

14 mart 11:54

2106. victoria's secrettan daha önce beğenip pahalı bulduğum poları yakaladım. Stock out olmuş canımın içi daha gelmedi.

13 mart 10:15 13 mart 10:22

2105. birkaç aylık alışverişim bu. epey birikti.

bu takıma aşık olarak aldım bayramlık alan çocuklar gibi. bayramda giyeyim bari :d çok güzel takım isteyen varsa düşünmeden alabilir. altı tam beden üstü bir beden bol alınmalı

inditex indirimlerinden de karma olarak aldıklarımı ekliyorum.

mango deri pantolon ise bence piyasadaki en kaliteli deri pantolon f/p bazında. daha güzeli daha pahalısı elbet vardır. yalnız uzun boylulara boyu kısa gelir, ben 1.63 üm bana bile kısa geldi xs beden. bir beden küçük alınmalı

ilgili medya:
    12 mart 21:03

2104. na-kd'dan m beden pembe çiçekli bir hırka (gizlinot: s beden çok kısa kalır diye korktum swh)

urban outfitters BDG koleksiyonundan da iki parça bir şey aldım.

beyaz keten paraşüt pantolon. paraşüt pantolonları boyum gereği (gizlinot: 1.60) kendime yakıştırmadığım için almaya elim gitmiyordu ve bu tip pantolonların fiyat skalasına değmez diyordum. bel kısmının bağcıklı ve büzgülü olması, bu modeli normal bir paraşüt pantolona göre daha kibar kılmış. bu yüzden beğenerek ve içime sinerek aldım. (gizlinot: evet paraşüt pantolon kervanına ben de katılmış oldum) diz kısmında belli belirsiz kumaşın renginde nakışla işlenmiş orta boyutta bir logosu mevcut. satın alırken dikkat etmemişim, elime alıp yakından baktığımda ne yazdığını fark edebildim. pantolonlarda belim boşta kaldığı için kendimi riske atmayıp ben xs beden aldım. tam bahar ve yaz kombinlerine uygun. hafif, terletmez diye düşünüyorum. (gizlinot: arka kısım iç gösteriyor, ten rengi iç çamaşırıyla kolaylıkla halledilir.)

bir de bdgjeans logo nakışlı krem rengi sweatshirt. bunu da taytlarla giy- çık şeklinde kombinlemek için aldım. genelde sweatshirtlerde oversize sevdiğim için m beden tercih ediyorum ama, ölçü tablosunda iki beden arasında çok bir santim farkı olmadığını görünce kendi bedenim olan s beden siparişi verdim, iyi ki de öyle yapmışım. ne çok bol geldi ne de üstüme yapıştı. kumaşı da yumuşacık, oldukça rahat.

10 mart 19:10

2103. çok uzun zamandır, hatırladığım kadarıyla en az 2 senedir kendime yeni kıyafet almıyordum. bu ay saçlarımın da kuaför hatası sonucu yanmasıyla birlikte birtakım günahlara girdim ama asla pişman değilim. satın aldığım tüm ürünleri de birer kere kullandım, yıkadım, hepsinin kalitesinden aşırı memnunum. saçlarım yandıktan sonra toparlamak için kestirdiğim modelle tövbe estağfrullah bir küçük (link: https://www.google.com/search?q=ruud+gullit&rlz=1C1GCEU_trTR871TR871&sxsrf=AJOqlzVcPcl5DREnnE6kkuiBsQQM0A2Zvw:1678443976529&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjr9vuHk9H9AhUXYPEDHa-iAxUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1229&bih=603&dpr=1.56#imgrc=6qNjZBsxXJbPYM ruud gullit) (!) ve/veya (link: https://www.google.com/search?q=dad%C4%B1+g%C3%BClben&rlz=1C1GCEU_trTR871TR871&sxsrf=AJOqlzXGHQWl_wNk1eYBwMKYxu7qohBAAw:1678446447144&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOqoainNH9AhVFQPEDHZqeBugQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1229&bih=603&dpr=1.56#imgrc=cYuazD7hiKNcBM dadı dizisi gülben ergen) olduğum için etnik tarzda giyime daha çok yönelmiş olabilirim, bilinçli yapılmış bir seçimdir. önümüzdeki üç sene kışlık/baharlık yeni kıyafet almayı düşünmüyorum ve bu ürünleri aldığım için dolabımdan giyemediğim, tarzını beğenmediğim iki poşet de kıyafeti ayıklayıp ilgili yerlere gönderdim. aldığım ürünleri beğenen süslülere her birini kalite olarak tavsiye edebilirim.

(link: https://www.hollagugu.com/siyah-v-yaka-yirtmacli-elbise siyah balıkçı yaka maksi yırtmaçlı elbise): ben bu siteden aynı fiyata, stokta iken boğazlı olanını almıştım. satın aldığım l bedeni idi xl bedeni olsa daha rahat olurmuş. giydikçe hafif esnedi.

(link: https://www.edaeratesli.com/urun/22207-tasarim-tul-detay-elbise-boyum-1-64 iki parçadan oluşan tül astarlı sweat elbise): l beden tercih etmiştim, 42 bedenim, gayet güzel oldu.

(link: https://www.nevinkaya.com/mor-ince-gosteren-sihirli-elbise mor ince gösteren sihirli elbise): kumaşı mevsimlik, 48 bedene kadar uyar diye tahmin ediyorum, sitede siyah rengi de vardı, mor delisi olduğum için bunu tercih ettim.

(link: https://www.nevinkaya.com/mor-rengi-sihirli-yaka-yun-viskon-elbise mor rengi sihirli yaka yün elbise): rengi tam olarak böyle değil mürdüme çalan bir bordo. sitede başka renkleri de var, yukarıda bahsettiğim sebepten bu rengini tercih ettim. 48 bedene kadar çok rahat uyar, kalıbı harika.

(link: https://www.nevinkaya.com/siyah-portakal-cicegi-desenli-penye-viskon-elbise portakal çiçeği desenli viskon elbise): yine kalıbı ve kumaşı harika olan, giy çık ürünlerden.

(link: https://www.nevinkaya.com/siyah-uzun-boy-uzun-kol-pamuklu-penye-elbise uzun kollu penye siyah elbise): tüm aldığım elbiselerin içinde aslında en standart olan ama almasam da olurmuş dediğim elbise buydu. yine de aşırı kurtarıcı oldu. pamuklu penyeden, mevsimlik. standart beden olduğu için 42 bedendeki hatlarımı bir tık belli etti ama güzel durdu.

(link: https://www.incetopuk.com/sifir-kol-firfirli-elbise-22774 sıfır kol fırfırlı elbise): yazın giymek üzere aynı desenin (link: https://www.incetopuk.com/sifir-kol-firfirli-elbise-22356 sax mavisi üzerine fıstık yeşili renkli) olanını aldım. bu elbisenin ve bundan sonra paylaşacağım aynı tarz iki elbisenin kumaşı çok kaliteli bir viskon ve gerçekten fiyat/performans olarak kadıncağızın da dediği gibi mü-kem-mel. eğer bu indirim ürünlerinden desenini beğendiğiniz olursa bence de satın alın, tavsiye ederim.

(link: https://www.incetopuk.com/yandan-cepli-etegi-firfirli-elbise-22776 yandan cepli eteği fırfırlı elbiseler): aynı desenin (link: https://www.incetopuk.com/yandan-cepli-etegi-firfirli-elbise-22325 siyah üzerine rengarenk çiçekli) olanını ve (link: https://www.incetopuk.com/yandan-cepli-etegi-firfirli-elbise-22424 nil yeşili üzerine saks, turuncu ve fuşya desenli) olanını aldım. benim aldığım desenler stokta kalmamış. 42 beden için 1 beden tercih etmiştim, bol malzemos (!) bir üst bedenim olmasına rağmen elbiseler rahat rahat oldu çok memnunum.

ekleme: (link: https://www.instagram.com/p/CpcaxN0LVUv/ mor beli lastikli şifon detaylı etnik etek): elime bir tek bu etek henüz geçmedi ama bence mükemmel gözüküyor. bu ay bu kadar fazla kıyafet alışverişi yapmış olmasaydım, fotoğraftaki kolye dahil kombini komple satın almak isterdim. Fotoğraftakine benzer bir yarasa kol kazak ve uzun kolyeyle kombinleyebileceğimi düşünerek sadece eteği aldım. standart bedenmiş, 36-48 beden aralığına rahat olur dediler.

10 mart 13:54 11 mart 18:36

2102. national geographic eşofman altı (link: https://www.morhipo.com/national-geographic-national-geographic-esofman-alti/35123177/detay link)

koton sweatshirt (link: https://www.morhipo.com/koton-uzun-kollu-kapusonlu-sweatshirt/36800890/detay link)

2 mart 23:47

2101. Trendyol milladan 2 tane kot pantolon aldım. Eski kiloma göre aldım ki yaza kadar gaza gelip zayıflayım (gizlinot: ahdahs)

2 mart 14:12

2100. Defactodan 2 tane ceket aldım, biri tüvit diğeri normal oversize kalıplı bir ceket. İndirimde tam fiyat performans ürünü olduklarını söyleyebilirim.

1 mart 15:03 1 mart 15:04

2099. Mangodan çok uygun fiyata şort aldım siyah kot.

1 mart 13:39