Bu sene içinde yaptığım tüm kıyafet ve ayakkabı alışverişlerimi içeriyor bu paylaşımım. Bir kısmını mayıs ayında yaptığım tatilde giydim, bir kısmını da bu ayki tatilimde kullanacağım. Bir kısmı da baharlık zatin.
1. fotoğraf -
-Dr Martens Blaire sandals - yaptığım en iyi yatırım buydu, aşırı rahat bir sandalet, çok da havalı duruyor. Senelerce gider. Bayılıyorum böyle parçalara.
-Birkenstock Gizeh Pearl White - Mayari ile bunun arasında kalmıştım fakat bu daha zarif bir görüntü veriyor, elbiselerin altına da giyerim yaz akşamı gezmelerinde. Özellikle bu rengi tercih ettim, diğer tüm sandaletlerim siyah ve lacivert olduğu için. Beyaz da almak istemedim çok çiğ duracaktı.
-Birkenstock Lila Arizona Eva - evde giyiyorum ama planım bu değildi shshs. Plajda giymelik aldığım bir ürün.
-Primark Mor trainers - Aniden görüp beğenip aldım. Genelde renkli giyindiğim için yazın ve baharda her şeyle uyar diye düşündüm.
2.fotoğraf -
-New Look - üstteki iki elbise - hint stili saree yansımaları var uzun olanında, çok hoşuma gitti bir hint filmi delisi olarak. Yalnız fermuar olmaması ve üst kısmın elastik olmaması biçimde olması giymeyi zorlaştırıyor.
-Mango - payetli beyaz elbise, biraz fazla kısa ama gece partilemeyi kaldırır.
- Quiz çiçekli elbise - önü fazla açık, fotoğrafta öyle görünmüyordu. İçimize pembe straplez aldık tabii.
-H&M şort etek - ilk görüşte bayıldım buna, küçüklüğümden beri severim böyle şeyleri. Beyazını da almayı düşünüyorum.
3.Fotoğraf -
-Mango - mavi bikini, bikini üstü elbisesi ve telefonluk,
Fable - şapka ve bolero, bu boleronun şapkasını da alacaktım ama biraz çocuk gibi bi hava verir diye almadım açıkcası. Çok güzel ve kaliteli bir markadır.
-Adidas - kırmızı bikini, komple logolu parçaları pek sevmem ama, bu bir ilk oldu.
4.Fotoğraf -
Joules’tan aldıklarım - çok sevdiğim bir marka, yağmur çizmelerinden 150 tane almıştım, yazlık çoğu parçayı da burdan almıştım geçen seneler, bu sene biraz kışa yatırım yaptım, plaj çantası hariç. Bu çiçekli desen nedense çok hoşuma gitti, her şeyini alasım var (daha plaj terliği, kazağı ve elbisesi var!), ama almayacağım.
-Mavi Eşofman fotoğrafta kumaşı belli olmuyor ama çok ince ve biraz sert bir yapıda, ben %100 pamuk diye aldım.
-Polo yaka rugby tshirtler benim hayat boyu favorimdir. Kumaşları da öyle kaliteli ki.
5.Fotoğraf -
Superdry’dan aldıklarım - bu markanın şortlarını çok beğeniyorum, 2 adet indirimde yakalayıp şort aldım, grinin bu rengini değil de sarı kırmızı olanı alacaktım ama olmadı, malum fenerbahçeliliq sjsjsj.
-Beyaz elbise çokk rahat, zaten kalın ve uzun bir tshirt gibi, içine transparan uzun kol bluz giyip kombin yapmıştım, çok hoş oldu. (Burada henüz hava soğuk idi ve bunu kaldırmıştı).
-Beyaz askılı kırmızı elbiseyi de tatilde gece uyurken giymeyi düşünüyorum.
6.fotoğraf -
Savage x fenty - iki sütyen burdan. Gerçekten çokk tatlı bir renkteler, çok güzeller ve çok kaliteliler. Favorim Victoria secret değil bundan sonra.
-Adidas - isveç futbol takımı şortu almam sorgulanmasın çünkü yine fenerbahçeliliq shsjsj
-maison cinqcent - lacivert şort, çok hoş ama iç gösteriyor, gündüz plajda giymeyi düşünüyorum.
2 ağustos 23:11
3 ağustos 23:21