girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2123)
    • medya (632)

2123. Black friday indiriminden

(link: https://www.bershka.com/tr/c0p136600512.html?colorId=401 Bershka blazer )

(link: https://www.pullandbear.com/tr/tr/c0p578584713.html#colorId=009 Pull bear çanta ) bunun mavisi

(link: https://www.pullandbear.com/tr/tr/c0p574715106.html#colorId=802 Pull bear blazer )

(link: https://www.pullandbear.com/tr/tr/c0p583364275.html#colorId=641 Pull bear sweatshirt )

(link: https://www.zara.com/tr/tr/share/-p04341878.html?v1=280465747&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil Zara mont )

(link: https://shop.mango.com/tr/kadin/palto-palto/el-yap%C4%B1m%C4%B1-oversize-yun-palto_57085953.html?c=35&utm_source=product-share&utm_medium=app-IOS Mango kaban )

2 aralık 14:41 2 aralık 14:43

2122. Bu Kasım indirimi baya işime yaradı, eskisi gibi indirimde diye gerekli gereksiz her şeyi almıyorum artık, yoksa batmıştım. Önceden beğenip ihtiyacım olan şeyleri aldım:

- (link: https://www.zara.com/tr/tr/share/-p03046272.html?v1=309888313&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil Zara bomber ceket)

- (link: https://www.stradivarius.com/tr/tr/c0p364801208.html#colorId=400 Stradi etek)

- (link: https://ty.gl/eitlnsyli1 Stradivarius blazer )

- (link: https://ty.gl/vtpsqoaxgp İnan ayakkabı bot)

-(link: https://ty.gl/icj417ngnt Trendyolmilla etek)

-(link: https://ty.gl/skbcdq73yk Trendyolmilla kazak)

- (link: https://ty.gl/y6r47bd43u Trendyolmilla Triko)

- (link: https://ty.gl/6wzpokaptk Trendyolmilla gri kazak)

- (link: https://ty.gl/vlfh39o7d6 Penti 2al1öde pijama)

- (link: https://ty.gl/0kwtkd8c5k Penti pijama 2)

- Yine Penti kampanyasından lotus ve şu yeni çıkan hiç çamaşırı sütyenden aldım.

- son olarak da aşırı beğendiğim (link: https://m.shein.co.uk/Ladies-Fashionable-Outdoor-Summer-High-Heel-Pumps-p-20862291-cat-1750.html Shein ayakkabı)

29 kasım 19:05

2121. calzedonia normal ve ispanyol paca tayt.

tayt konusunda yillarca yari yolda birakmayacak, ince ve pamuklu olmasina ragmen delinmeyecek hunharca 90 derecelerde sik sik yikanabilecek bir tayt lazimdi. bastik parayi bakalim

27 kasım 15:34

2120. Mango Black friday indirimini kaçıramazdım. Tutmasalar bir sürü parça daha alırım. Hem outlet hem normal mango'dan şu görsellerdekileri aldım. Bir adet siyah keten elbise hariç hepsi kışlık. Genel olarak basic parçalar çalıştım akajhshsh. Boy uzun olduğundan uzun hırkalar uzun çizmeler çok hoşuma gidiyor. Bayağı şey aldım gibi geliyordu ama az gibi geldi şimdi bi an bakınca.

27 kasım 06:34

2119. Dün akşam üşenmeyip forum istanbula gittim zaranın erkek katında sanki indirim yokmuş gibi derli topluydu Ve kasası boştu. Neyse kasa sırasında arkadaşım için beklerken arkamdaki cocugun Elinde dün akşam bunu alsam nası olur diye düşündüğüm mont vardı :d askıda da abartısız tam 5 tane vardı kimse giymemiş bile fermuarlarda falan korumaları vardı. S bedenini aldım. Erkek kardeşime daha cok yakıştı tabiki dönüşümlü giyeriz diye düşündük (link: https://www.zara.com/tr/tr/share/-p00993301.html?v1=294285027&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil Zara suni kürk erkek mont) hayatımda ilk defa indirimden mağazadan bişey alabildim. Bir de bye love parfümünü aldım almazsam ölcektim iyi oldu imdirimdeydi

25 kasım 10:54

2118. efsane cuma muhteşem cuma mübarek cuma geldi çattı

(link: https://www.zara.com/tr/tr/pamuklu-midi-elbise-p02335635.html?v1=292478912 zara haki) bendeki haki rengi. yalı çapkını pelin giymişti bir kaç bölüm önce onda görüp begenmiştim. bunu yakaladım ve bir daha zaraya girmedim bile zaten

(link: https://www.stradivarius.com/tr/duz-chelsea-bot-l19959070 stradivarius chelsea bot) günlük giymek için böyle bir bot aldım. zaradan almıştım daha önce 3 sene rahat giydim artık bozulmuştu.

Edit: botlar varya o kadar sert ki ayaklarımı paramparça etti

(link: https://www.trendyol.com/mavi/kapusonlu-lacivert-basic-sweatshirt-167299-70488-p-334231744 mavi jean lacivert sweat) benim hiç ama hiç sweatim yoktu. günlük giymek için aldım

(link: https://www.trendyol.com/mavi/kapusonlu-beyaz-basic-sweatshirt-167299-70000-p-334256985 aynısının beyazı)

(link: https://www.trendyol.com/mavi/maria-koyu-gold-icon-jean-pantolon-101225-80680-p-208369845?boutiqueId=61&merchantId=63 mavi maria jean) bu ara flare bootcut pantolonlara sardım

(link: https://www.trendyol.com/stradivarius/tokali-kemerli-sort-etek-p-769517679?boutiqueId=629294&merchantId=150331 stradivarius gri şort etek) gri ceketim var yine stradiden takımladım

(link: https://www.trendyol.com/stradivarius/klasik-straight-fit-pantolon-p-754036681?boutiqueId=629294&merchantId=150331 stradivarius kahverengi straight pantolon)

(link: https://www.trendyol.com/stradivarius/acik-omuzlu-t-shirt-p-772267153?boutiqueId=629294&merchantId=150331 stradivarius açık omuzlu kazak)

(link: https://www.trendyol.com/bershka/dik-yaka-fitilli-triko-midi-elbise-p-773320997?boutiqueId=629295&merchantId=104961 bershka dik yaka fitilli triko elbise)

(link: https://www.pullandbear.com/tr/pensli-genis-paca-kumas-pantolon-l03676303?cS=806 pull bear taş rengi geniş paça kumaş pantolon)

(link: https://www.pullandbear.com/tr/oversize-triko-kazak-l07555306?cS=807 pull&b siyah oversize kazak)

(link: https://www.pullandbear.com/tr/oversize-triko-kazak-l07555306?cS=828 p&b orta melanj kazak)

ve sen buralara nirden girdin dediğim (link: https://www.trendyol.com/happiness-istanbul/kadin-gok-mavi-oversize-uzun-basic-gomlek-dd00842-p-89234149?boutiqueId=629727&merchantId=330863 happiness gömlek) pembesi vardı bende mavisini de almak istedim benim hiç gömleğim de yok.

artık yaza kadar bi daha alışveriş görmek istemiyorum

24 kasım 14:36 2 aralık 13:56

2117. kasım indirimleri ile iflasımı açıklamış olabilirim. bu girdiyi girerken fark ettim ne kadar çok şey aldığımı. buyrun birlikte bakalım.

1) penti ile başlıyorum, 1 alana 1 bedava kampanyasından 4 tane basic üst,

(link: https://www.penti.com/tr/kadin/aktif-rahat-giyim/tisort/basic-tisort/v-yaka-basic-gri-melanj-uzun-kollu-ust/p/PHKM4K6Z23SK-DG1 ) (link: https://www.penti.com/tr/kadin/aktif-rahat-giyim/tisort/basic-tisort/v-yaka-modal-ekru-ust/p/PHDBYTRQ23SK-EC9 ) (link: https://www.penti.com/tr/kadin/aktif-rahat-giyim/tisort/basic-tisort/v-yaka-basic-siyah-uzun-kollu-ust/p/PHYUF1W823SK-BK3 ) (link: https://www.penti.com/tr/kadin/aktif-rahat-giyim/tisort/basic-tisort/v-yaka-modal-uzun-kollu-bordo-ust/p/PHSN227Q23SK-BX19 ) , 3 tane sütyen, (link: https://www.penti.com/tr/ic-giyim/sutyen/destekli-sutyen/lol-up-push-up-dolgulu-sutyen/p/PLLOLSTY17IY-SYH siyah) , (link: https://www.penti.com/tr/ic-giyim/sutyen/destekli-sutyen/lol-up-push-up-dolgulu-sutyen/p/PLLOLSTE17IY-SKI ten) , (link: https://www.penti.com/tr/ic-giyim/sutyen/destekli-sutyen/lol-up-push-up-dolgulu-sutyen/p/PLLOLUST17IY-BYZ beyaz ) , (gizlinot: bu sütyenleri hep kullanıyorum elimdekiler yıpranınca yenilemiş oldum ) , (link: https://www.penti.com/tr/ic-giyim/kulot/hipster-kulot/smooth-ten-rengi-hipster-kulot/p/PLSMOOTH13IY-SKI nişan elbisemin içine giymek için aldım iz yapmaması adına) , (link: https://www.penti.com/tr/kadin/aksesuar/kis-aksesuarlari/candy-ekru-kulaklik/p/PY00OTDV23SK-E10 kulaklık ) (gizlinot: şapka takamıyorum saçım bozuluyor diye ) son olarak sepeti kargo bedavaya tamamlamak için de (link: https://www.penti.com/tr/ic-giyim/kulot/coklu-paket/pomegranate-flowers-5li-slip/p/PLRD4J4323IY-MIX külot seti)

2) zara; dün akşamki black fridayden bir tek (link: https://www.zara.com/tr/tr/vucuda-oturan-askili-halter-yaka-elbise-p02335629.html?v1=273965992 basic siyah elbise ) aldım. onun öncesinde aldıklarım ise şöyle, (link: https://www.zara.com/tr/tr/yuksek-topuklu-arkasi-acik-deri-ayakkabi-p11203210.html?v1=267136300 nişan elbisemin altına giymek için aldım ) , (link: https://www.zara.com/tr/tr/high-rise-straight-fit-trf-jean-p04365240.html?v1=305477351 mağazadan farklı bir rengini aldım bu kotun üzerimde duruşunu medyaya ekleyeceğim ) ,

3) bershka; (link: https://www.bershka.com/tr/suni-deri-straight-fit-pantolon-c0p137294290.html?colorId=800 )

4) stradivarius; (link: https://www.stradivarius.com/tr/d92-straight-wide-l04891885?colorId=730 ) bu pantolonla ilgili ayrı bi yorum yapmak istiyorum. d92 modeli, pantolonun 34 ü dar, 36 sı aşırı bol oldu. ben de 36 sını aldım ama keşke almasaydım. üzerimde duruşunu medyaya ekleyeceğim bayılmadım yani,

devam edelim dün akşamki indirimden, (link: https://www.stradivarius.com/tr/dusuk-bel-straight-fit-jean-l01412963?colorId=708 farklı bir rengini aldım 350 tlye indiği için medyaya ekleyeceğim) , (link: https://www.stradivarius.com/tr/vucuda-oturan-fitilli-midi-elbise-l06356556?colorId=210 mint yeşili basic elbise) , (link: https://www.stradivarius.com/tr/uzun-kollu-fitilli-tshirt-l06538713?colorId=501 bunu ve krem rengini aldım )

5) pull & bear; (link: https://www.trendyol.com/pull-bear/bisiklet-yaka-basic-sweatshirt-p-753777297?boutiqueId=61&merchantId=112044 ) , (link: https://www.trendyol.com/pull-bear/bisiklet-yaka-basic-sweatshirt-p-753777320?boutiqueId=61&merchantId=112044 )

6) mavi; (link: https://www.mavi.com/barcelona-golgeli-kolej-jean-pantolon/p/101047-85269 barcelona )

7) kış için 2 tane bot aldım; (link: https://www.trendyol.com/harley-davidson/nefud-black-deri-kadin-bot-p-354614799?boutiqueId=61&merchantId=104941 harley davidson nefud modeli) , (link: https://www.boyner.com.tr/caterpillar-deri-bej-kadin-bot-b21co044a-p-1304690 )

8) son olarak da bir tane çanta aldım (link: https://www.boyner.com.tr/tommy-hilfiger-pembe-kadin-14x18x8-capraz-canta-aw0aw15420tsa-p-1678974 tommyden)

bi süre alışveriş yapmamam lazım ama sanki dolabımda da her şeyim eksik gibi hissediyorum. görselleri medyaya yüklüyor olacağım.

edit: medya olarak eklendi.

24 kasım 11:56 24 kasım 14:56

2116. Pentiden tam 4 tane pijama aldım 2 tane kendime 2 tane ablama.

İlk defa markalı pijamam oldu çok heyecanlıyım. Yumuşacıklar yıkar yıkamaz mis gibi uyuyacağım.

24 kasım 01:59

2115. son aldıklarım:

1) zara indirimi öncesi medyaya eklediğim elbiseyi sitede görüp çok beğenmiştim, stok sorunu da vardı indirime girmesini beklemeden -ki bu elbise girmemiş indirime- satın aldım, çok sevdim. ince siyah çorapla ve çizmelerle kombinlemesi kolay ve zarif bi parça.

2) zara indiriminden sırf fiyatı uygun geldiğinden turunculu siyahlı görselini medyaya eklediğim kazağı satın aldım. yün karışımlı, sıcak tutar umarım. indirime giren ürünlerin birçoğu bugün 20.00 itibariyle anında tükendiğinden bunu bulabildim, wide leg antrasit pantolonlarla, siyah deri pantolonla kombinleyeceğim.

3) saten görünümlü gömlekleri çok kırışsa da  seviyorum, açık renkler sarımtrak krem rengi gibi tonlar beni koy renklere göre daha çok açıyor, görselini eklediğim saten gömleği de satın aldım. kendi bedenim tükenmişti, bir beden büyük aldım. salaş da seviyorum.

4) son olarak haki renkte basic bi elbise aldım, fiyatı epey düşmüş. bayılmadım ama günü kurtaracak basic bi parça, haki yeşilini de çok severim. umarım yakışır.

24 kasım 01:14

2114. hello. kotonun kendi sitesinde indirim vardı. 500 tl üzerine %30 + kargo ücretsizdi.

bir (link: https://www.trendyol.com/koton/mini-sort-etek-pileli-kemer-detayli-viskon-karisimli-p-744880566?boutiqueId=61&merchantId=637 pileli şort) burda fiyat ucuz gözüküyor ama beden seçince satıcı değişiyor. kışın şort etek giymeyi seviyorum.

h&mden bi eşofman altı almıştım bosbbbbol geldi değişim yapiyim diye mağazaya gittim artık internet sitesinden alınan ürünlere mağazadan iade-değişim yapılmıyormuş. tabiki hemen h&mye triplenip iade ettim ve yenisini kotondan aldım :D (link: https://www.trendyol.com/koton/ebru-salli-loves-sport-beli-baglamali-jogger-esofman-alti-p-711662896?boutiqueId=61&merchantId=553732 koton ekru eşofman altı)

edit: eşofman o kadar ince çıktı ki resmen şeffaf poşet. direkt iade edeceğim ve h&mdekini alacağım bu kadar trip yeter:D

(link: https://www.trendyol.com/trendyolmilla/siyah-wide-leg-beli-lastikli-dokuma-pantolon-twoss22pl00024-p-226143073 trendyolmilla siyah wide leg lastikli pantolon) bu pantolonu arkadaşımın üzerinde görüp aldım. ona da aşırı yakışmıştı zaten ve bana da aşırı yakıştı. hatta annem denedi ona da aşırı yakıştı ve gri rengini de istedi :D bu pantolon herkese çok yakışır. aşırı joker bi parça. yüksek bel, aşırı tiril tiril yazlık tabiki. şuan giymeyin donarsınız baya ince bi kumaşı var. nasıl olmuş diye fotosunu attıgım insan link istedi ve influencer hissettim

(link: https://au.puma.com/au/en/pd/mayze-iwd-womens-sneakers/392104.html#productStorySection puma sneakers) nolcak benim bu yüksek ayakkabı sevdam ya (aldıgım pantolonların paçalarını kestirmemeye çalışırken ben) 1900 lira mı neydi ve pumada 3 al 2 öde vardı. madem öyle dedik ve 2 ürün daha aldık

(link: https://www.trendyol.com/puma/x-coca-cola-t7-p-676813116?boutiqueId=61&merchantId=125613 puma x cola eşofman altı) (link: https://www.trendyol.com/puma/x-coca-cola-hoodie-p-739233989 puma x cola hoodie) hoodie bedavaya gelmiş oldu.

15 kasım 13:18 21 kasım 10:47