l'occitane aqua retier water gel cleanser: daha önce bir arkadaşımda deneyip sevmiştim elimdeki temizleyici de bitmek üzere hazır indirimdeyken de aldım.
the body shop camomile silky temizleme yağı: çift aşamalı temizliği denemek istediğim için yağ bazlı bir temizleyici arıyordum. bunu da indirimdeyken aldım.
bioderma sensibio h2o solutıon micellaire: makyajımı çıkarmak için uzun yıllardır kullandığım bittikçe aldığım bir ürün.
laneige water sleeping mask: bunun daha önce küçük boyunu deneyip sevmiştim. bu sefer büyük boyunu aldım.
laneige lip sleeping mask: bunun da aynı şekilde küçük boyunu denedim halen duruyor ama çok az kaldı. bu sefer büyük boyunu aldım.
nacific phyto niacin whitening toner: uzun bir süredir rutinime niacinamide içeren bir ürün eklemek istiyordum rutinimde tonik de olmadığı için tercihimi bundan yana kullandım.
neogen daylight protection sunscreen: güneş kremini adeta yediğim için bu ürünü bir de ekleyeceğim birkaç missha güneş kremini aldım.
MiSSHA All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA++++
missha vita c plus brightening tonik: c vitaminli ürünleri kullanmayı seven annem için aldım.
too faced sweet peach ve born this way the natural nudes far paleti: elimde hiç büyük ve kullanışlı far paleti yoktu. ya tekli farlar ya da mini far paletleri vardı. büyük ve kullanışlı renklerden oluşan bir palet edinmek istiyordum bunu aldım diğerini de kardeşime aldım.
dior backstage glow palet: bu palette uzun süredir gözüm vardı araya pandemi falan girdi derken henüz edindim.
becca shimmering skin perfector mini aydınlatıcı c pop: bu da uzun süredir almak istediğim bir üründü. becca da artık üretimden kaldırılan bir marka olduğu için aldım.
tarte hamptons weekender yüz paleti: bu da dior paleti andıran üçlü bir yüz paleti böyle kompakt paletler benim için kullanışlı oluyor, seviyorum.
salvatore ferragamo signorina edp: parfüm denemeyi ve almayı seviyorum. bunu da yorumlara bakarak kör alışla aldım.
kerastase Elixir Ultime saç yağı: bu da kullanıp bitirdiğim bir ürün daha önce tekrar edindim.
bioderma, missha ve kerastase ürünleri trendyoldan; laneige, nacific ve neogen ürünleri kokomadan; makyaj malzemelerini ve parfümü sephoradan; l'occitane ve the body shop ürünlerini kendi sitelerinden aldım. şimdilik sephora ve kokoma alışverişim geldi. diğerleri de geldikçe ürün başlıklarına yazacağım yorumlarımı.