Loccitane neroli orchidee parfüm
Loccitane immortelle reset oil in serum
Chanel noir allure maskara
Mac Kaş Maskarası - Brow Set Clear
Biotrue Lens Solüsyonu - 2 adet
Dermapeel Doğal İpek Yüz Kesesi
Mara Likit Oje Sürme Bandı
relove by revolution volume maskara(gizlinot: lilac ve pink): alt kirpiklerime renkli maskara sürmeyi seviyorum. denemek için aldım.
golden rose panoramic maskara: hep kullandığım maskara. 3. tüpümü aldım. yalnız ürün başlığına hiç beğenmediğimi yazmışım. görünce şaşırıp güldüm.
yves rocher boyalı saçlar için renk koruyucu şampuan(gizlinot: x2): şampuan döngümde hep olan bir şampuan. silikonsuz, sülfatsız çok güzel arındırıyor saçı. ekstra indirim ve hediye ürün olunca hemen aldım.
yves rocher yağlı saçlar için arındırıcı şampuan: alışverişimin yanında hediye seçeneklerinden biriydi. saçlarım yağlı değil ama stok olarak iyi olacağını düşündüm, şampuan alışverişi yapmaktan nefret ediyorum çünkü.
beaulis stop it makyaj sabitleme spreyi
küçük çaplı bi yeni güneş kremleri deneme ve ihtiyaç alışverişi oldu
Filorga Uv-Bronze Corps-Body Yaşlanma Karşıtı Güneş Spreyi SPF50 150ml
Lierac Sunissime Energizing Prote Milk - Vücut için Yaşlanma Karşıtı Enerji Veren Güneş Sütü SPF30 150 ml
Vichy Dercos Normal Saçlar Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 500ml - seboreik dermatitli saçların tek dostu/şampuanı. Anladığım kadarıyla maliyeti/etiket fiyatını düşürmek için ince refill paketleme sistemine geçmişler. 500 ml 250₺ye gelmiş oldu
Vichy Liftactiv Supreme Night 15ml
Cerave Foaming Cleanser Temizleme Jeli 20ml
Bu iki deluxe boy ürün de kampanya olarak eklendi
sephora ve boynere gittim geldim kokladım elime aldım aldım yine bıraktım ve sonunda trendyoldaki armani indirimini görünce dayanamadım ve bir 75lik armani code aldım. bu kokuyu çok seviyorum çok klas. artık son olsun sonsuza kadar bununla devam edeyim istiyorum
şeffaf kaş maskaraları beyaz tortu bıraktığı için renkli maskaraları ve kaş ürünlerini denemeye başladım.
sephora collection Brow Volumizing Fiber Mascara - renk verme ve sabitleme konusunda oldukça başarılı. diğer drugstore ürünlerden verim alamazsam bundan devam edebilirim
wet n wild Ultimate Retractable Brow Pencil Kaş Kalemi Medium Brown - tombul ve sağlam kalemi ve tarağı ile oldukça güzel bir pomad, sürekli alıyorum
wet n wild Brow Sessive Kaş Şekillendirici Brown - ilk defa denedim, renk skalası bayağı dar ama kuruduktan sonra kaşlarımın rengiyle bütünleşti. sabitleme performansı düşük
wet n wild Barefocus Sabitleyici Pudra Fair/Light - övüldüğünü görünce denemek için aldım. fırça yerine ince pudra süngeriyle uyguluyorum. çok büyük bir niş atfetmeyin güneş kremi vs üzerine uygulamak için f/p aydınlatıp sabitleme ürünü
Çok kapatıcı olmayan, insan içine çıkarken pratik sürebileceğin bir fondöten arayışındayken bugün dayanamadım ve 42 liraya beaulis tint it light porcelain fondöten aldım, satış danışmanı kızarıklıkları da kapattığını ve tüm ciltler için uygun olduğunu belirtti. Deneyip göreceğiz. Bir de rossmann'dan 30 liraya 80 adet sleepy günlük ped aldım. Regl dönemimin neredeyse yarısında hijyenik ped kadar elzem benim için, büyük çaplı bir mutluluk yaşadım. (gizlinot: Swh)
aydınlatıcı sürmek için mac'te önerdikleri "göz karıştırma fırçası" (link: https://www.maccosmetics.com.tr/product/13804/54005/urunler/frcalar-aksesuarlar/frcalar/far-frcas/224s-tapered-blending-brush-karstrma-frcas 224s)ye muadil olarak gratis'te bulduğum (link: https://www.gratis.com/nascita-pro-plus-oval-kontur-fircasi-291/urun/10455200# nascita pro+ 291)i aldım. hazır gratis'e gitmişken ve mac'e 489₺ vermemişken 65₺'ya aldığım nascita fırçanın üstüne real techniques 2li far fırça setini aldım, 200₺'ya iniyordu ve yanında kaş fırçası da hediyeydi. kaliteyse kalite, 489₺'ya 1 fırça alacağıma 265₺'ya 4 fırça aldım ve çok memnunum.
- cyrene glow serum: öneri ve içeriğinin iyi olması sebebiyle aldım. c vitamini arayışıma son vermesini ümit ediyorum. (gizlinot: 190 lira)
- cyrene clinical aha bha yüz temizleme jeli: asitli bir yüz temizleme jeli denemek istedim, bir de flaş indirim olunca aldım ama fiyat politikası sebebiyle beğensem bile yeniden alır mıyım emin değilim. aldığımda başka, kargo bana ulaştığında başka, şu an baktığımda başka fiyatta. bu ne hızdır anlamış değilim. (gizlinot: ben 104 liraya aldım, normal fiyatı 145 liraydı ancak 3-4 gün içinde 245 liraya ulaştı. )
- la roche posay anthelios uvmune fluid güneş kremi: çok tercih edildiği için denemek amaçlı aldım. konforlu ve koruyuculuğu iyi güneş kremi arayışım umuyorum artık son bulur. (gizlinot: 285 lira, evde eczane)
- dermoskin aha bha krem: hep kullandığım bir üründü, yenisini aldım. (gizlinot: 124 lira, evde eczane)
- yves rocher yıpranmış saçlar için onarıcı şampuan: tamamen öneri üzerine aldım, yıpranmış saçlar için kurutmadan temizleyen bir şampuana ihtiyacım vardı, sonunda bulmuş olabilirim. (gizlinot: 89 lira)
- yves rocher baume botanique riche saç bakım kremi: şampuanın yanında verdikleri sample'ını deneyip büyük boyunu aldım, büyük boyunu alınca daha önce satın aldığım şampuanın tam boyunu hediye ettiler. hem şekillendirirken hem de bakım maskesi olarak kullanılabiliyor. gerçekten beğendim. (gizlinot: 170 lira)
- yves rocher monoi el kremi: açıkçası kremin bir numarası yok, normal nemlendirici, ben kokusuna aşığım. (gizlinot: 69 lira )
Yılda bir bilemedin iki kez büyük alışveriş yaparım (kime göre neye göre büyük tartışılır), zaten çoğunluğunu cilt bakım ürünleri oluşturur. Hala almam gereken bir iki şey var. aldıklarım şu şekilde;
-Dora joy peachy allık
-Grace day cica krem
-Grace day cica toner
-Benton fermente göz kremi
-Chamos repair centella krem (hepsiburada limonian mağazasından 4 adet küçük boy (adeti 10 gr) aldım, trendyol mağazasında tanesi 85 iken hepsiburada da 50 küsür bir şeydi ve ilk alışverişe 50 lira indirim koduyla hepsine 150 küsür bir şey ödemiş oldum. 30 gr olan büyük boy 250 lira)
-lrp baume b5 (40 ml)
-itfer Galactomyces Niacin Serum
-itfer Artemisia Skinlux Calming krem
-klairs c vitamini
-loreal glow paradise mulberry ecstatic ve nude heaven
-maybelline lifter gloss pearl
Propolis içerikli serum ve bitmek üzere olan güneş kremimden alacağım gelecek sefer. Daha da kozmetiğe para harcamam. Cilt bakım ürünlerim beni uzuuun bir süre götürür.
18 mart 23:14
18 mart 23:15