rival loves me cream blush palette: bu aralar krem allık çok fazla kullanmaya başladım. bu ürünü görünce denemek istedim. küçücük çok kullanışlı bir palet olmuş.
deborah milano rosetto 800 numara: tiktok'ta gezerken gördüm ve çok beğendim. uygun fiyatlı ve dudakları kurutmaması çok hoşuma gitti. farklı renklerini de alabilirim.
bring green artemisia yüz temizleme köpüğü: justinbeautyde bu üründe çok güzel bir indirim vardı. bu markanın içeriklerini seviyorum.
cream co dudak bakım seti: bir anda önüme çıktı görünüşlerine bayıldım ve direkt bu seti aldım.
naturalive deodorant stick(gizlinot: x2): roll-on versiyonunu kullanıyorum bayadır. bunu da 2 sene önce kullanıp beğenmiştim. vücudum roll-on olanın içeriğine alıştı, dönüşümlü kullanmak için bunu aldım.
garnier color naturals creme ekstra açıcı saç boyası(gizlinot: ekstra açık doğal küllü sarı): kakülümün bir kısmını açmak için aldım.
hairplus saç açıcı: garnier asla açmayınca kuaför malzemeleri satan yerden bunu aldım.
dalan geleneksel doğal zeytinyağlı sabun: normalde kullandığım yoktu. bunun üstünde de banyo yazıyordu.
splat ultracomplex diş macunu: arkadaşımın önerisiyle aldım. temiz içerikliymiş.
9 aralık 12:08
9 aralık 12:13
isntree TW-Real BIFIDA Ampoule. içeriği güzel görünüyor, bifidanın yanı sıra peptitler var.
aslında birkaç ay önce japonya'dan yüklü bir kozmetik alışverişi yapmış olmama rağmen, dayanamayıp gene (gbkz: amazingy)'den alışveriş yaptım, çünkü güzel indirimler yapmışlardı kasım ayında. oldukça sevdiğim (gbkz: kjaer weis)'a ek olarak, daha önce hiç denemediğim (gbkz: salt & stone) ve (gbkz: absolution) markalarından ürünler aldım. ürünleri denedikçe kendi başlıklarının altına yazmayı düşünüyorum.
Yılbaşından sonra daha da zamlanmadan bitmiş olan tarte shape tape kapatıcımı yenileyeyim dedim ve kapatıcı aldım. Renk tonunu bu sefer daha koyu aldım ve çok güzel uyum sağladı. Bu boş bilgiyi de ne yaparsanız yapın.(gizlinot: Swh)
Bobbi brown enriched face base. Bence bütün övgüleri hakeden bir ürün. her gün makyaj yapmadığım için ve fiyatından dolayı seyahat boyu kullanıyorum. kavanozun dibini gördüğüm gibi bugün tekrar sipariş verdim.
son zamanlarda aldığım üç olay şeyyy
*selfish drop kantaronlu yatıştırıcı serum: https://www.trendyol.com/selfish-drop/hassas-ciltler-icin-soothe-shield-yatistirici-bariyer-onarici-serum-p-761601716?boutiqueId=61&merchantId=868045
* missha likit allık: https://www.trendyol.com/missha/dogal-gorunum-sunan-nemlendirici-likit-allik-9g-apieu-juicy-pang-water-blusher-rd01-p-4049752?boutiqueId=61&merchantId=104886
*telescopic maskara: https://www.trendyol.com/l-oreal-paris/telescopic-maskara-siyah-p-9482017?boutiqueId=61&merchantId=107819
Nars laguna bronzer
Yeşilmarka Kepekli Saçlar Doğal Şampuan - 2 tane
Yeşilmarka Doğal Deodorant - Gül - 2 tane
Gratis indiriminden:
*The balm desert bronzer
*The balm mad lash maskara
*Wet n Wild photo focus makyaj sabitleyici sprey
*Beaulis crush it ruj- gingerbread rengi
*Life in hindistan cevizi yağı
*Bee beauty soyucu ayak maskesi
Gratis'e özel markalara %70 indirim var. Hepsi bayağı uyguna geldi. İhtiyacı olan baksın derim.