74. You'yu izledim ve şoka girdim her sezon oldugu gibi. Acayip sevdim sonuncu sezonu. Outlander a basladim sonunda ve ona da bayildim. Bir de Aile'ye basladim serenay ve kivancin hatrina, turk dizisi ihtiyacimi karsiladi, en azindan goz zevkim gideriliyor ve basak dizerin stylingini izlemis oluyorum
- süslü

cilt alt tonu: | cool |
ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | normal |
73. scandal; daha önce 2 sezon izleyip yarım bırakmıştım araya birçok şey girdiği için. hazır tatildeyken tekrar başlayıp bitireyim diyerek başladım aslında. politik drama tadında bir dizi ama altında derin anlamları da var. diziyi izlerken en sevmediğiniz, en uzak bulduğunuz karakteri sonunda en cok sevdiğiniz karakter olarak bulabiliyorsunuz. gerçekten bazı karakterler çok derin ve katmanlı; oyunculuklar da güzel. Öyle hayatımı değiştirdi tadında bir dizi değil fakat güç, hırs ve oyunların insanları nasıl da kötü tarafa çektiğini çok güzel anlatıyor. aynı zamanda da çok güçlü kadın karakterler var benim favorim quinn ve mellie ikisine de bayılıyorum gerçekten de. cyrus ve huck ise dizide en sevdiğim karakterler. ikisine de çok üzüldüm izlerken biri hırsına kurban gitti diğeri ise başka insanların hırsına. Vakti olanlara tavsiye ederim kesinlikle.
The Patient; açıkçası çok büyük beklentiyle başlamıştım ondan olacak ki tam olarak wow dedirtmedi bana. Fakat konusu gerçekten çok ilgimi çekmişti. Ne yazık ki böyle derin bir konuyu yeterince iyi işleyememişler ama çok normal çünkü mini bir diziydi. Ama oyunculuklar için kesinlikle izlenir diyorum.
Accussed; BBC'nin 2010 yılında yayınladığı dizinin günümüzde Usa versiyonu aslında. Her bölümde birbirinden bağımsız kişilerin hikayesi anlatılıyor. Her bölüm bir dava üzerinden ilerliyor fakat karakterin ne için suçlandığını bölümün sonlarında öğreniyoruz. Gerçekten çok güzel bir yapım. Her bölümün konusu, işlenişi, oyunculuklar, çekim her şeyiyle muhteşem. BBC versiyonunu her yerde aradım fakat bulamadım. Online olarak izleyebileceğim bir yer bilen süslüm varsa mesaj kutusuna bekliyorum.
Shrinking; Yine bir Apple dizisi ve yine hastası olmuş ben :d. Gerçekten çok çok etkileyen bir dizi oldu beni. Eşini kaybeden bir psikologun hayatı sorgulayışını anlatıyor aslında. Yaşadıkları terapi tarzını da değiştiriyor ve neler olacak çok merak ediyorum açıkçası. Tam komedi dizisi diyemem fakat gerçek hayattan çok şey bulabileceğiniz bir dizi, kesinlikle tavsiye ediyorum.

yaş: | 27 |
kepekli saç: | hayır |
72. van helsing. ama 4. sezona kadar öfleye pöfleye gelip en sonunda neden kendime bu işkenceyi yapmaya devam ediyorum diyerek bıraktım.

cilt alt tonu: | warm |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | kalın telli |
göz rengi: | siyah |
saç tipi: | kuru |
71. Signal, izlediğim ilk kore dizisi oldu. Önyargılarımı yıktı geçti resmen. Bayıldım yahu, uzun zamandır ekrana kilitlenmemiştim. Senaryosu polisiye türünde, çok güzel işlenmiş. Açıkçası naif bir şeyler izlemeye ihtiyacım varmış,oh be dedim, ben buradan devam.

ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 24 |
70. en son eylülde girdi yazmışım. eylülden beri izlediklerim:
1) The Office: keşke daha önce izleseydim dediğim mükemmel dizi. Bu diziyi izlerken bile ağladığıma inanamıyorum :d Favorilerimden biri kesinlikle çok seviyorum
2) Echoes: tek yumurta ikizlerinin çocukluklarından beri gizlice birbirlerinin yerine geçmelerini, birbirlerinin hayatlarını yaşamalarını ve ikizlerden birinin ortadan kaybolmasıyla yaşadıklarını konu alıyor. bu hangisiydi, bu neydi diye diye beynim yandı diziyi izlerken, beğendim
3) Bir Jigolonun Günlüğü: 10 bölümlük İspanyol, netflix dizisi. Konusu Cinayetli olduğu için beni sardı ama yine de gereksiz uzatıldığını düşünüyorum. sonu ters köşe bitti. Fena değildi.
4) DAHMER: Canavar: seri katil Jeffrey Dahmer'ın Hikayesi. beğendim
5) How to Get Away with Murder: favoriler ve dizinin kendi başlığına da girdi yazmıştım. Favori dizilerimden bir tanesi kesinlikle. Çok beğendim!
6) 1899: yine beyin yakan dizilerden bir tanesi. Dark dizisini çok seven biri olarak büyük keyifle izledim ama 2. Sezonu gelmeyecekmiş ve sonunda birçok şey havada, yarım kaldı. Bu dizide beni rahatsız eden şey gerçekten aşırı karanlık olmasıydı. İzlerken kör oldum cidden..
7) The Sinner: 4. Sezon: Percy: en sıkıcı sezondu bana göre. Benim sezonları sevme sıralamam 1>2>3>4 şeklinde oldu.
8) Élite: 6. Sezon: keşke 3. Sezonda bitirselerdi dediğim dizi. İlk 3 sezon bence harikaydı. Uzadıkça kötüleşiyor bu dizi. Başladığım diziyi bitirmeden bırakamama huyum yüzünden bu sezonu zorla bitirdim. inanılmaz sıkıcı ve kötüydü bence

yaş: | 25 |
69. dopesick; izlerken afakanlar mı basmadı, fenalıklar mı geçirmedim, ağladım mı, şükürler mi ettim... yani gerçekten her duyguyu izleyiciye o kadar iyi o kadar nokta atışı aktarabiliyor ki izlerken en çok hayran kaldım asıl. bu kadar dobra ve bu kadar halkın sorununa parmak basan bir dizi beni etkisi altına aldı. bence herkesin izlemesi gereken çok etkileyici bir drama.
the bear; nedense geç keşfettiğim bir dizi oldu bu da. Ben açıkçası yemekle ilgili dizi, film, program ne varsa hastasıyımdır. Mastercheften tutun da chefs table, burnt vs derken mutfak geçtiği an direkt ekran başına kitleniveriyorum. Bear da böyle bir dizi aslında. Genç ve kariyerinin zirvesinde New York'un en iyi restorantında çalışan bir şefin abisi vefat edince onun borç batağında olan sandviç dükkanını kurtarmaya çalışmasını anlatıyor. Bu aralar oldukça trend olan iş gerilimi atmosferini de çok güzel işliyor. Açıkçası bölümlerin uzunluğu ve sayısı da az olduğu için biraz yüzeysel kalan yerler olmuş olsa da ben çok sevmiştim. Whiplash filminin tarzını beğendiyseniz buna da bayılırsınız açıkçası.
Only Murders in the Building; gerçekten harika bir dizi. Karakterler, çekim, kıyafetler her şeyine bayıldım açıkçası. Selena'ya özel bir şeyim olmasa da bu diziyle birlikte çok beğenmeye başladım. Çok mu iyi oyuncu, muhtemelen değil fakat enerjisi karakteri ile çok iyi örtüşmüş bence. Charles ve Oliver ikilisi beni kendilerine aşık etti zaten.
Surface; yine bir Apple dizisi, bu ara taktım hepsini izlemem lazımmış gibi hissediyorum. Devamı gelecek mi, ikinci sezonu olacak mı emin olmasam da hoş bir diziydi. Bu ara benzer konulu çok film, dizi gördüm ama yine de bir şekilde izlettiriyor aslında. Konusuna gelecek olursak bir kadın gemi kazası sonucunda uzun dönemli hafızasını kaybediyor ve geçmişe dönük hiçbir şey hatırlamıyor. Oldukça yakışıklı, kendisine tapan, görünürde de çok aşık olduğu bir eşi var. Maddi durumları iyi, sosyetenin göbeğinde yaşıyorlar. Fakat yavaş yavaş aslında bu peri masalında bazı şeylerin yerine oturmadığını fark etmeye başlıyor. Çok şey beklemeden izlenirse keyif alınacağına eminim.
Ally Mcbeal; bu da şu anda izlediğim güncel dizim. Açıkçası eski bir dizi olduğu için herkese hitap etmeyebilir, bilmiyorum fakat çerezlik ve zaman geçirmek için hoş bi dizi. Her ne kadar izlerken karakterlerin bencillikleri ve düşüncesizlikleri beni çok rahatsız etse de sonunda tatlıya bağlanması, aşk ve gelecekle ilgili her zaman iyimser mesajlar vermesi hoşuma gidiyor.

yaş: | 27 |
kepekli saç: | hayır |
68. gossip girl.. tabiki 2000lerde çekilmiş orijinali. tekrar izleyeyim dedim, yanlışlıkla yeni çekilen versyonu açmışım. aman allahım. vahşet. iremc. neyseki ilk dakikalarda olayı anlamaya çalışırken güzel bir şarkı açtılar da shazamladım, yanıma kar kaldı.

göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 24 |
cilt tipi: | kuru |
saç rengi: | koyu kestane |
67. zeytin ağacı
aile dizilimini konu alan yaz dizisi

göz rengi: | yeşil |
yaş: | 36 |
saç rengi: | sarı |
kepekli saç: | hayır |
66. Fedelta (sadakat) : 30'lu yaşlarda işinde gücünde çiftin güzel bir ilişkiyi nasıl berbat ettiklerini anlatan netflixte yayınlanan italyan dizisi.
Mini dizi olduğu için çerezlik niyetine açtım pek de beklentim yoktu ama 6 bölüm aktı gitti, beğendim.

ten rengi: | esmer |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
65. 1) mindhunter: suçlu psikolojisini irdeleyen, 2 sezonluk, çok beğendiğim Netflix dizilerinden biri. Bitirdikten sonra öğrendim dizi gerçek seri katilleri konu alıyormuş aslında. Keşke 3. Sezonu da olsaydı
2) b99- final sezonu: en sevdiğim dizilerden biri gerçekten. Keşke 9 sezon olsaydı da öyle bitseydi
3) And Then There Were None: agatha christie romanından uyarlanan 2015 yapımı 3 bölümlük mini dizi. Polisiye/gerilim türünü ve katil kim temalı dizileri seviyorsanız çok seversiniz. beğendim

yaş: | 25 |