40.
Uzun zamandır yaptığım eylem. Sadece özel bir elbise giyeceksem daha şekilli durmasi için balensiz tercih ediyorum.
Eziyetten başka bir şey değildir.
Rakibi ise stilettodur!
Kahrolsun bazı şeyler!
39.
Özgürlüktür. Yaşasın tam bağımsız memeler.
38.
alıştıktan sonra tekrar giymesi çok zor.
37.
80a giymeme rağmen benimseyemediğim şeydir.
sırtım geniş olduğu için memede birikmesi gereken yağların hepsi göğsüme yayıldığı için memede yuvarlak bir şekle erişemiyorlar bu yüzden üçgen çıkıntılar halinde duruyorlar. sütyen biraz daha şekil veriyor ve dolduruyor diye düşünüyorum. her ne kadar evde ve uyurken giymesem de dışarı çıkarken giymezsem ölürmüşüm.
36.
dünyanın en rahat şeyi kesinlikle. böğrüne giren balen yok, omuzlarını dalayan kopçalar yok. meme teri denen bela yok, oh be
35.
teoride çok mantıklı bulduğum, ancak pratiğe geçiremediğim eylem.
memeler büyük olunca, sütyensiz kendimi iyi hissedemiyorum. zaten yaş aldıkça boyun ve dekolte bölgesinde kırışıklıklar başlıyor. sütyensiz olduğumda, sanki daha da kırışacakmışım gibi geliyor. kırışıklık tabii olacak ancak sanki sütyensizliğim bunu tetikleyecekmiş gibi geliyor.
34.
Küçükken bir şekilde balenli sütyen takmazsam memelerimin sarkacağına inandırılmışım ve bu nedenle uyurken bile çıkarmadan geçirdim hayatımı.
Büyükler ve sarkmadılar da sahiden.
Sonra pandemi civarlarında sütyensizliğin tadını almaya başladım ve o zamandan beri evde bulunduğum hiçbir zaman sütyen takmıyorum. Kapıya biri geleceği zaman üzerime bir kimono geçiriyorum belli olmasın, dikkat çekmesin diye. Bu sefer de dışarı çıkarken takmak eziyet gibi gelmeye başladı.
Bu yaz tatilde ilk defa tişörtün altına sütyen takmadan bir akşam dışarı çıktım. Bana ve yanımdaki arkadaşıma göre hiç belli olmuyordu, ama sanırım arada bir uçların sertleşmesiyle falan dikkat çekti ki kadın-erkek birkaç kişinin baktığını gördüm.
Şehirde asla cesaret edemem gibi geliyor, ama tatillerde şansımı denemeye devam edicem.
33.
yaklaşık üç yılı aşkın süredir sütyen giymiyorum müthiş olay, çok rahat hissettiriyor. tabii kıyafete göre bazen sütyen ya da meme ucu bandı kullanıyorum ama zamanımın %99'u sütyensiz. Ayrıca memelerimin dikleştiğini düşünüyorum.
Bir yere okumuşum ama doğruluk payından emin değilim, sütyen memeleriin altındaki kasları zayıflatıyormuş(gizlinot: memeler desteğe alıştığı için) ve sütyen takmadıkça bu kaslar gücünü yerçekimine karşı koruyormuş.
31.
özgürlüktür bu süslüler özgürlükk