yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (30)
    • medya (2)

    30. High porosity ve kuru saça sahip biri olarak, saçları keratin bakım yaptırmış gibi yumuşatın o formülü buldum toplanın. Evigen bepanthen bemix üçlüsü ve 1 tatlı kaşığı a101 natural saç bakım yağını karıştırıp 3/1'ini diplere sürüp parmak yardımıyla 3 4 dakika boyunca masaj yaptım, ardından 25 ml morfose saç maskesi, 1 çay kaşığı gliserin ve kalan yağlı karışımı saç boy ve uçlarına boca ettim ve diplere 4 5 dakika civarı daha masaj yapıp topuz yaparak 15 dakika beklettim ve banyoda duruladım. Ardından 4 pompa keratin yağı ve elseve durulanmayan krem sürüp kurumaya bıraktım. Böyle bir sonuç böyle bir değişim olamaz resmen evde saç uçlarımı yeni temizledim neden böyle tülerik ve barbie saçı gibi duruyor derken şimdi ben peruk falan mı taktım acaba oldum. Ya sabahları fırçayı ıslatıp tararken fırça saçımda kalır aşağı inmezdi şimdi saçım dolaşmıyor bile yağ gibi kayıyor. Haftada bir yaz kış uygulayacağım o daimi bakımı buldum.

    Ekleme, saçı ilk durulamada yakmayacak derecede sıcak suyla bir müddet tarayıp yine ilk şampuanlamayı sıcak suyla yaptıktan sonra suyu ılık ayara getirip bir kez daha şampuanlayınca bebek şampuanı bile çok iyi arındırıyor, zira ben öyle yaptım

    ilgili medya:
    1
    2 saat önce 2 saat önce

    29.  Yıkamadan önce kuru haldeyken uygulama yönteminin daha etkili olduğunu düşünüyorum. haftada 1 kez yıkamadan önce yani saç kuruyken; katı yağlardan oluşan maskelerden en uygun fiyatlı olan boom butterı kuru saça uyguluyor ve 15 dakika bekletiyorum, sonra şampuanla 2 kez yıkıyorum. Yıkama öncesi saçlarda yağlar nemlendirme ve koruma işlevini yerine getirdiği için böyle bir yumuşaklık hissi yok; çok sık yapmıyorum saçlarım ince telli ağırlaşmasın diye. Ancak yıkama sonrası değil öncesinde uygularsanız farkı göreceksiniz.

    Nor: saç diplerine sürmüyorum, dipleri için yıkama sonrası haftada 1-2 kez klorane ve moremo nun serumlarından kullanıyorum çünkü seboreik dermatite yatkınım.

    23 ocak 2024 13:57 23 ocak 2024 13:58

    28. Toni&guy damaged hair, saçı boyalı yıpranmış kişilere öneririm. Yumuşacık yapıyor ve iyileştirici etkisi var kullandıkça saçı güzelleştirmiyor. İkinci kutumu aldım bugün.

    31 aralık 2020 13:38


    27. Hindistan cevizi yağı, hint yağı ve avokado yağını karıştırarak harika bir maske elde edebilirsiniz. Birkaç saat saçınızda bekletmeniz yeterli. Bunu haftada iki kez uygulayabilirsiniz. Derisi hassas olanlar saç diplerine sürmezse daha iyi olur yoksa kepek yapabilir. Saçlarım ince telli ve düz, hem hacim veriyor hem pasparlak yapıyor hem de yumuşatıyor. Şiddetle öneririm

    30 aralık 2020 21:37

    26. saçlarım çok kuru ve kıvırcık ancak diplere ne zaman yağ sürsem inanılmaz dökülüyor. aynı sorunu yaşayan süslüler için saç diplerinize aloe vera, orta ve uç boylara da hindistan cevizi yağı sürerseniz harika oluyor.

    30 aralık 2020 21:31

    25. Saça sürülebilen ne varsa karıştırıp saçlarımı buladığımdır. Dün gece hazırladığım karışımın malzemeleri:

    -hindistan cevizi yağı(gizlinot: Olmassa olmassss)

    -tatlı badem yağı

    -gül suyumun dibini sıyırdım.(gül suyu saça sürülüyor çok da faydalı diye okumuştum.hindistan cevizi yağıyla mikkemmel kokuyor.)

    -vitamin ampulleri eklenebilir.

    Kendiniz bir şeyleri karıştırınca çok zevkli oluyor. Ben gece tüm saçlarıma dipten boya yedirdim öyle yatıp ertesi gün yıkadım saçlarımı. Çoookkk kuru saçlarımın o çatırtısını çuturtusunu almış. Parlak hoş yaptı saçlarımı. Tavsiye ederim canlar

    5 ağustos 2020 00:00

    24. 2 yemek kaşığı mayonez ve 2 yemek kaşığı zeytin yağını (gizlinot: Saçınıza göre miktar azalıp, çoğalabilir) bir güzel karıştırdım. Diplerinden uçlarına kadar yedirdim. Bir yumuşaklık, bir hoşluk geldiki anlatamam. Şu aralar saç dökülmem var. Mevsimsel olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim. 

    11 mart 2020 19:23


    23. Hindistan cevizi yağı

    Çam terebentin

    Badem yağı

    Hint yağı

    Kantaron yağı

    Süt

    Vitaminler

    Zeytinyağı bunların heeepsini birlestirip saçıma sürdüğümde gördüğüm faydanin limon ve elma sirkesi ikilisi yanında kesinlikle esamesi okunmaz .

    Limon ve sirke deneyin denettirin.

    24 aralık 2019 21:58 24 aralık 2019 21:58

    22. saç uzatan, kökleri güçlendiren maske

    çeyrek çay bardağı suya 6 7 parça sınameki otunu atıp bir taşım kaynatıp soğumaya bırakıyorum. iliyan suya,

    bir tatlı kasığı dax supergro

    bir tatlı kasığı badem yağı

    bir tatlı kasığı hindistan cevizi yağı

    yarım tatlı kasığı hint yağı

    5 6 damla momecon losyon (zorunlu değil ben doktorum yazdığı için kullanıyorum)

    1 adet bemiks ampul

    1 adet evigen ampul

    1 adet bepanthen ampul

    1-2 tatlı kaşığı saf zeytinyağı (bazen koyuyorum bazen koymuyorum)

    birkaç damla lavanta yağı. bunu bemiks çok kötü koktuğu için koyuyorum.

    birkaç çamla çam terebentin yağı koyup iyice karıştırıyorum. yağlar asla tam karışmıyor bu yüzden kullanırken sürekli çalkalamak gerekiyor. karışımı saç diplerime bol bol uyguluyorum ve streç filmle kafamı iyice sarıp 6 7 saate yakın bekliyorum. zaten buradan bayağı çok karışım çıkıyor malzeme çeşitliliği çok olduğu için. hem saç dökülmesini kesiyor, hem saçı sağlıklı ve dolgun gösteriyor hem de deli gibi uzatıyor.

    saç uzatma başlığımdaki girdimden alıntıladım tarifi, baştan yazmaya üşendiğim için

    24 aralık 2019 14:15 24 aralık 2019 14:15

    21. Benim saçlarım kupkuru. saç maskemden amaç da saçı nemlendirmek oluyor o zaman. Elimdeki besleyici  yağları kullanıyorum. saçlarımı yağsız yer kalmayacak kadar yağlıyorum ve öyle uyuyorum. Elbette bunu her gün yapmıyorum ama haftada 1 uyguluyorum en az ben. Hindistan cevizi yağım var sprey bi kutuda.. içine otacı güllü su ekliyorum. Miss gibi kokuyor. Kıvamını su gibi yapmayacak kadar göz kararı koyuyorum. Bi de restorex argan yağım var. Saçlarım gür ve güçlü. Henüz bir zararını görmedim

    2 ekim 2019 10:53