kendi değerini anlayabilmesi için en az 6 7 ay sevgilisiz durması gereken bir inf
sevgilisine mr big diye hitap etmesi aşırı cringe. ayrıca bunun iyi bir şey olmadığını ne zaman farkedecek acaba (gizlinot: Gerçek satc severler bilir)
Bayramda kızının yanında olmamasına kızı adına neden hüzünlendim bilmiyorum.
Bu sevgili elisabeth mass ile çıkmıyor muydu?
İlişkileri adama kalsa çok kısa sürer bence ama selin uzatmaları oynayacaktır. Bu tip playboylar evlenseler de kendi statülerinden kişilerle evlenirler. Bence selin için hiç olmayacak bir ilişki türü.
eski sevgilisiyle ataşehirde 101 oynamaya giden selin vs vakko'nun veliahtıyla asilzade şekillerine girmeye çalışan selin arasında malesef 2 ay falan var.
Sonunda istediği gibi bir ilişkiye başladığını düşünüyorum. Tebrikler.
Daldan dala atlayan adam sevgisi nedir anlayamadım, yani yeni bitmiş ilişki az durulmak, kendinle vakit geçirmek varken. İlle hemen sevgili bulmak zorunda değil kimse, bu ilişkiye maksimum 2 ay ömür biçiyorum. Üzücü cidden ya, bence kimse kendine bunu yapmamalı.
Yıllardır takipçisi olarak söylüyorum: Ciddi anlamda kendi self-worthünü anlayabilmesi için bir süre ERKEKSİZ yaşamayı denemeli veya acilen terapiye başlamalı. Yıllardır hayatından sevgili hiç eksik olmuyor (bkz: Uğur, Berk, yeni zengin adam...), bir kendime döneyim erkeğe ihtiyacım yok demiyor. Maalesef bu döngüsünün hayatında bir erkek olmadığında kendini değersiz hissetmesinden başka bir açıklaması yok. Bu da aşırı sağlıksız...Kendine gelmesini diliyor ve takipten çıkıyorum
Bu hanımefendiyi takip ederim. Aynı yaşlardayız sakin tatlı tatlı anlatması ve hoşuma giden kibar bir kız, bazı şeyleri tuhaf ve her ne kadar ilişkisi bana samimi gelmese de çok da benim için önemli değil neyse konu bu da değil zaten...
kendisini deprem sürecinde sürekli olarak yardımları desteklediğini binlerce kişiye ulaşma potansiyelini sonuna kadar kullandığı için tebrik ediyorum. Bebekler için o kadar uğraştı bakım kremlerini tüketti markaları etiketledi farklı farklı aklıma gelmeyen markaları harekete geçtiler. Böyle günlerde bu tarz şeylerin yapılması lazım ki işbirliği yapılan markaların ak koyun kara koyun kimin ne olduğu belli olsun..
Gerçekten güzel bir yüreği var umarım katkıları neticesinde kurtulanlar olmuştur. Allah çocuğuna bağışlasın. Umarım bir daha böylesine büyük bir felâket olmaz temennim bu yönde...
Takipcilerinden yeni cikan kamisli termos stanley istemis. Yutdisinda yasayan bir takipcisi de gondermis. Ben takipcilerine surekli biseyler veren bi influencer oldugunu gormedim. Ancak onlardan alma konusunda kotu hissetmiyor demek ki.