373. diğer süslüler de aynı olaya şahit olmuş demek ki bu başlık açılmış. sephorada çalıştıkları için kendini üst düzey sanır çoğu sephora çalışanı. sen oraya sephora ürünü almaya gitmişsindir seni cahil yerine koyar. bence bu duurmlar insanı markada soğutuyor.
- süslü

saç rengi: | koyu kestane |
yaş: | 31 |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | düz |
372. genelde çok kibirli oldukları söyleniyor ama benim denk geldiklerim hep normal davrandı.

göz rengi: | açık kahverengi |
yaş: | 34 |
saç rengi: | diğer |
371. geçen hafta vadistanbul şubesindeki bir çalışan, su bazlı jel kıvamlı olan nemlendiricilerin kuru ciltler için olduğunu söyledi. aynı kişi konusu açılınca bana "estee lauder'ı biliyorsundur heralde??" dedi. hani o kadar cahilim ki, jel kıvamlı nemlendiricileri yağlı ciltler için sanan ben, estee lauder'ı hiç duymamış olabilirim değil mi? (gizlinot: swh) umarım kimse bu çalışan yüzünden birkaç bin lira verip de kendi cildine uymayan ürünler satın almaz.

cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | yeşil |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 26 |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
370. Gordion şubesi aşırı rahatsız edici. Önerdikleri ürünü almadım diye trip atıldı resmen. Benimle ilgilen kişiye çıkarken iyi günler diyeyim dedim. Yüzüme bile bakmadı. Ne zaman bir şey alacak olsam yakın diye Gordion'a gidiyorum. Daha sonra tavırlarından dolayı vazgeçiyorum.

yaş: | 30 |
369. gordion şubesindeki çalışanlarından inanılmaz rahatsızım bir süredir. sanki bana satış danışmanı değil, markanın sahibi hepsi. zaten senelerdir hep kendini beğenmiş tavırlar gösterip insanlara üstten bakıyorlardı, bir de üstüne müşteriye bakıp bakıp gülüşmelere falan başlamışlar. özellikle esmer uzun bir bey var burada çalışan, o yapıyor bunu artık kendini ne sanıyorsa.

saç rengi: | sarı |
göz rengi: | yeşil |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
368. adana sephorada yardıma ihtiyacım olduğunda hiç yardım etmeyen ama ben sakin sakin ruj swatchlarken yanimda biten çalışanlar. Ben fondoten/pudra için renk seçerken , cilt ürünü seçerken doğru düzgün yardımcı olmuyorlar kesinlikle çünkü onlarda bilmiyor, mağazanın çalışanı olduğu için kendisini chanel ambassadoru sanıyorlar. Sample, tester ürünleri kendileri tanıdıklarına ve satmak için ayırdıkları aşikar, bu yüksek fiyatlı markalar ürünlerini tanıtır ve sample verirler ama maşşalah adana sephorada ellerinde hiç olmuyor (bize olmuyor) benden önceki müşteriye verirken gördüm (arkadaşıydı çalışanın sohbetleri iyiydi) bende istedim anca o zaman alabildim tester.
Gerçekten sephora türkiyenin bu duruma bir el atması gerekiyor.
En son mağazada dior pudrası ve nars allıklarına bakıyordum çalışan geldi ve satılan paketli ürünü açıp gösterdi bana. Bu ürünlerin hava almaması gerekiyor yoksa tarihi geçiyor. Neden 1200 liralık bir pudrayı açıyorsun gerçekten ? alacağım varsada bitiyor. Mağaza çalışanları ürünleri düzgün bir şekilde saklamıyor da. En iyisi online alışveriş, mağazada rengine karar verin ürünün onlinedan alın.

saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 23 |
saç rengi: | kızıl |
367. Konum: Ankamall sephora
Yabancı değilseniz, ya da yanınızda eşiniz/sevgiliniz (gizlinot: İkiniz de iyi görünümlü olmalısınız bu arada ) yoksa hiçbir çalışan boş olsa dahi yüzünüze bakmıyor. Çalışanları sık değişse bile hepsinin tavrı senelerdir aynı. Bakacağım şeye kendi başıma bakıyorum, soru soracağım zaman yardımlarını istiyorum sadece. Bunun harici benim için fark etmiyor.
Yalnızca geçen ay başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum size; 1 adet gloss alarak kasaya gittim, kasada da indirim olduğunu söyledikleri için 2 adet kağıt maske rica ettim. Kartım onay vermedi, kasadaki beyefendi ile aramızda geçen diyalog şu şekilde:
+Onay vermedi, lütfen bankanızı arayın uyarısı verdi. Kartınızda yeterli limit var mı emin misiniz?
-Nasıl yani? Olmaması imkansız. (yine de başka bir mağazada yanlışlıkla fazla mi ödedim diye mobil bankacılıktan kontrol ettim, limitim fazlaca yetiyordu) Evet yeterli limitim var.
+ Tekrar deneyelim o zaman. (Yine ödeme reddedildi) Yine aynı hatayı verdi, nakit olarak ödeme imkanınız veya başka kartınız var mı acaba?
-Hayir sadece tek kartım var, limitim de yeterli. Bir de temassız olarak değil de şifre ile deneyebilir miyiz? (Deniyoruz, işlem onaylanıyor)
+ Ya aslında bunun kart limiti ile alakası yok, bugün birkaç defa daha oldu. Bağlantı sorunu.
Saçmalığına Anlam veremeyerek çıkıp evime gittim.

saç rengi: | diğer |
saç kalınlığı: | normal |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | normal |
366. bir alttaki girdiye bakıp şaşırmıştım bugün benzerini kanyon sephorada yaşadım, burberry hero parfümünü çok beğendim ama erkek parfümü olduğu için emin olamadım, bugün mağazaya gidip kağıt testerlarda denemek istedim çünkü parfümün 2 versiyonu var. hangisini istediğimi anlamak için kokunun biraz uçmasını beklemek amacıyla teşekkür edip arkamı döndüm bu arada makyaj reyonuna yöneldim, aynı anda benimle ilgilenen çalışan ve diğer çalışan sanki parfüm sıktırmaya gelmişim gibi birbirlerine yönelip bir şeyler dedi ve güldüler, açıkçası önce üzerime alınmadım. bu arada saat 8 gibi mağazada 3-4 çalışan var ve tek müşteri bendim, daha sonra başka bir ürün görüp almaya karar verdim ve kasaya geçtim, kasada kimse yok bir müşteri var ve biri onunla ilgileniyor. tamam beni görmemiş olabilirler ama biri yanımdan geçince kasa mı bekliyorsunuz diye sordu evet dedim tamam dedi ve içeri gitti. 5 dakika bekledim ve en sonunda arkamda telefonuyla oynayan çalışana 4 kişi çalışıyorsunuz 2 müşteri var ve biri kasada bekliyor 5 dakikadır deyip çıktım. arkamdan bir şeyler dediler ama bakmadım, mac gibi yıldırma politikası mı bilmiyorum. en sevdiğim şubeler akmerkez ve vadi mağazaları, istinye parkta çöp kanyonda hiç muamelesi görüyorsunuz, nişantaşı fena değil.

göz rengi: | ela |
saç şekli: | dalgalı |
yaş: | 29 |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
365. bugün parfüm almak için cevahir mağazasına girdim 2 kadın vardı, 2-3 parfümü kağıda sıktırıp biraz mağaza gezelim karar verip döneceğim dedi çalışana, çalışan arkasından arkadaşıyla gözlerini devirip gülüştü. Sonra da "bunlardan önce bir aile vardı, yıkandılar neredeyse parfümle çingene gibi" dedi. Müşteri hakkında yorum yapma haddini kendinde buluyor, hem de orada alışveriş için bulunan müşterilerin duyabileceği şekilde bunu dilendirmekten de çekinmiyor. Çalışanlar birbirleriyle yüksek sesle bağırıp çağırarak konuşuyor bu arada hiç sevmiyorum bu davranışları bu yüzden parfümü almadan çıktım.

364. Bu başlığa kaç kez yazdım... yine yazarım, yine yazarım. Türkiye'de namı bu kadar kötü olan bir kozmetik markasının gelen şikayetler ve memnuniyetsizlik karşısında kendisini hala iyileştirememiş olması ya kibirden yada kurum sağırlığından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. şahsen ben uygulamayı cep telefonumdan silip alış veriş yapmayı bıraktım çünkü alternatiflerim var, çünkü bünyesindeki ürünlere muadil bir çok ürün var. hem daha kolay ulaşıyorum, hem daha rahat indirim takip ediyorum, hem de daha güler yüzle karşılanıyorum. ne gerek varmış, niye böyle muameleye maruz kalmışım şu an aklım almıyor. ekonominin bu kadar kötüye gittiği ülkede hatırı sayılır bir bütçe ayırıp kozmetik alacaksam hak ettiğim şekilde hizmet almam gerekiyor.

saç rengi: | sarı |
ten rengi: | buğday tenli |