girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (25)
    • medya (3)

25. Dişlerini göstere göstere gülmediği zamanlarda Türk siyasetinde Erkan Baş'tan sonra en seksi adam. Kaşı gözü, boyu posu ve fırça gibi saçları pek hoş. Ama o desteği vermeyecektin.

26 mayıs 00:06 26 mayıs 00:07

24. Sağcıdan ülkücüden ne bekliyorduk ki

24 mayıs 10:13

23. 28838238. flörtüme benziyor. arkadaşlarıma "o" diğerleri gibi değil anlattığım kişi

24 mayıs 01:58

22. Bu sözlükte maalesef bu beyefendinin destekçisi çok kişi ile karşılaştım. Bir CHP'li olarak hepimiz milliyetçiyiz, elbette milliyetçi olalım, ülkemize, milli kültürümüze sahip çıkalım, "bu ülkede önce biz" diyelim, ama milliyetçilik ülkeye soysuz sopsuz iti kopuğu, suriyelisini, afganını doldurmak mıdır? Bundan yana olmak mıdır? Milliyetçilik bu mu? Taraftarlığı bırakıp herkes bir objektif olarak bakabilse keşke, bu akp ne yapıyor, bu MHP ne yapıyor, ben ne haldeyim, onlar altın tahtlarda otururken ben bir makarna, bir kömür yardımına bu adamlara destek vereceğime dair Kur'an'a el basıyorum, kendi çoluğumun, çocuğumun güvenliğini tehlikeye atıyorum diye... Pazar günü akp kazandığı takdirde en başta biz kadınların bu ülkedeki güvenliği, varlığı, değeri ne olacak, sonumuz ne olacak, hiç düşündünüz mü? Bizi korkunç bir gelecek bekliyor. Allah rızası için görün, ne olur görün. Kendi kızlarınızı düşünün, ne olur. Türkçe bile bilmeyip, benim geleceğim hakkında oy kullanan elin suriyelisi, yakında devlet yönetiminde söz sahibi olacak. O zaman başımıza geleceklerden verdiği tek bir oy sayesinde sorumlu olanların......

23 mayıs 19:44

21. Sinan "oğlan" kendine yakışanı yaptı. Kızı ve eşi için büyük bir utanç. Yerlerinde olmak istemezdim.

22 mayıs 23:33 22 mayıs 23:34

20. kendinden bekleneni yapmadi mi, ne hayal kirikligi

22 mayıs 20:37

19. hayal kırıklığı diyenlerin veya bu kişinin üzerine hayaller kuranları anlayamıyorum. kendisi en başından beri içinde olduğumuz durumun sorumlusu. sevenleri arapça öğrenmeye başlasa iyi eder.

22 mayıs 19:32

18. Tam bir hayal kırıklığı... başından beri tek vaatleri mültecileri göndermekti. Şimdi mültecileri ülkeye dolduran ve ülkenin kaderini bizzat onların eline veren adamı destekleyeceğini açıklamış. Nerden tutsan elinde kalıyor. Ülkeyi koca bir cehenneme çevirdiler el birliğiyle.

22 mayıs 17:59

17. Eyşan

(link: https://www.instagram.com/p/Csna3EUoTP9/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== Benim kararlılık seviyesi)

22 mayıs 17:42 24 mayıs 15:17

16. Bütün siyasi kariyerini ve saygısını kaybetmiştir an itibariyle. İkinci Bahçelimiz oldu.

Sonlandırıldığı açıklanan bir ittifak adına konuştu resmen.

ilgili medya:
    22 mayıs 17:29 22 mayıs 17:31